Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 02-04-22, 12:47 AM   #126
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
PM E06: 鷹仔好嘢!後面爆咁大劑都仲攝到時間講主角啲人物關係,好嘢。呢啲擺決戰嘅場口通常都係大結局前一話展開,「咁早」玩到噉,根叔係咪玩嘢。雖然有啲橋同 TSS 好似,不過呢度夠時間玩出啲人味。

「有人」「透露」,第八話會有大大大大大大大「客串」咁話,睇過~~~

舊 02-10-22, 05:03 PM   #127
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
和平使者第7集真是又刺激好笑感動大齊成(遺憾發了某人便當)

真是很期待最終回應該不會讓大家失望的吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-22, 06:38 PM   #128
肉羊哩咖
griffin611

Peacemaker S07 仍然係正!~ 動作同搞笑並重,有個早咗少少收檔(留心 PM 最後揸嗰支鎗),不過噉舖法都好嘅,費事下一話會太擠,有度幾担心阿鷹仔⋯⋯女主角啲搞笑位都幾正。最後嗰三位好鬼死有星爺以前啲嘢嘅喜感。有少少覺得 Vigillant 條友係咪 meta human 嚟,而 Judo Master 究竟搞邊科,好期待。

此篇文章於 02-10-22 06:43 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-22, 09:00 PM   #129
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
Peacemaker 07 完一條線,淨番大單野去finale, holy cow

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-22, 07:44 AM   #130
肉羊哩咖
griffin611

阿鷹仔製作特輯?!

舊 02-15-22, 10:00 AM   #131
C.Ryo
Game Master

Nintendo Switch ID4426 5495 5212
https://twitter.com/jennlholland/sta...873571841?s=21
荷蘭姐放閃
呢個太陽拳太強大了

舊 02-17-22, 04:48 PM   #132
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
和平使者最終回,最後算完滿結束,感覺可以有第二季也可以沒有

備注:已經確定有第二季

果然真是有大人物客串

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 02-17-22 05:00 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-22, 05:36 PM   #133
肉羊哩咖
griffin611

未得閒睇,不過期待下一季。
https://twitter.com/jamesgunn/status...980097024?s=21

有指根叔會編導全部話數

此篇文章於 02-17-22 06:16 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-22, 09:06 PM   #134
C.Ryo
Game Master

Peacemaker S1 finale
繼續Holy Cow 茄汁play, Call 馬都叫到咗
仲有啲open end咁, 不過confirm有 season2就更期待了

舊 02-18-22, 01:17 AM   #135
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
劇集好成功把和平使者洗白色,佢在電影實在太黑人憎!

鷹鷹臨尾一集竟然玩嘢,MVP位置比肥婆取代了!

最後既然你用得黑影來代替出席唔到的本尊,咁點解你又唔出齊成隊6個人呢?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-22, 02:03 AM   #136
肉羊哩咖
griffin611

季度結局有好有唔好,好在打鬥人物描寫同埋劇情都精彩,娛樂性爆棚;但係啲對白有啲無謂兼打慢節奏,但都係小問題,最大問題係阿鷹仔,乜你咁無用㗎~~~

總結係好好睇,根叔玩角式可愛但極度殘暴,已經係手到拿來嘅地步,人物互動無可挑剔。如果套劇唔係咁成人向,隻鷹應該會好好賣~

舊 02-18-22, 09:09 PM   #137
C.Ryo
Game Master

https://twitter.com/lecinephiles/sta...117178370?s=21
小小題外話,原來Henry簽死咗比Netflix, 期間個樣不能出現係其他label, 不過仲有兩年就完約

舊 02-23-22, 07:17 PM   #138
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
https://twitter.com/jennlholland/sta...873571841?s=21
荷蘭姐放閃
呢個太陽拳太強大了
婚已訂。就快變根嬸喇
https://www.etonline.com/james-gunn-...holland-179736

舊 03-31-22, 02:47 PM   #139
肉羊哩咖
griffin611

House of Dragon 一堆硬照:

舊 05-06-22, 01:01 AM   #140
肉羊哩咖
griffin611

終於嚟引子予告:

舊 05-27-22, 07:19 AM   #141
肉羊哩咖
griffin611

電影 Dune (2021) 開拍嘅時候,導演 Denis Villeneuve 計劃開拍電視劇前傳 Dune: The Sisterhood,講 「女巫」組織 Bene Gesserit,當時話仲由佢親自操刀執導頭兩話,而家改由 Johan Renck 頂上。
https://collider.com/dune-the-sister...nck-directing/

舊 06-07-22, 03:47 PM   #142
肉羊哩咖
griffin611

Raised by the Wolves 播咗兩季就被腰斬,受好評都要死,可惜。

舊 06-11-22, 06:50 PM   #143
肉羊哩咖
griffin611

Last of Us 有劇照,終於有正面素顏:

舊 06-12-22, 08:59 PM   #144
肉羊哩咖
griffin611

JJ Abraham 有意開拍科幻劇 Denimonde,開價貳億,HBO 最近蹆軚,有替 JJ 會向其他台出售。
https://nypost.com/2022/06/08/hbo-re...emimonde-show/

舊 06-13-22, 11:54 AM   #145
王小虎

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
JJ Abraham 有意開拍科幻劇 Denimonde,開價貳億,HBO 最近蹆軚,有替 JJ 會向其他台出售。
https://nypost.com/2022/06/08/hbo-re...emimonde-show/
開太大的空頭支票,之前又話會拍黑超人,又話拍綠燈俠,又話拍Justice League Dark(Constantine),簽成500mil,結果三年過去,咩都冇。啲錢唔知要唔要比,最慘hold住晒其他嘢結果呢幾年DC冇貨交。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-22, 03:29 PM   #146
肉羊哩咖
griffin611

唉,唔好拗話 Star Trek 電影啲嘢,JJ 係咪名大於實先,一嚟 WB 個新老細算幾挑通眼眉嘅人嚟,二嚟 JJ 呢幾排好多嘢都唔多順,好多嘢出咗一季就玩完,唔知咩事。 呢套嘢佢仲可以向其他有意者兜售嘅。

舊 06-18-22, 07:58 PM   #147
肉羊哩咖
griffin611

呢個台除咗 DC 嘢,如果仲有剩嘅話,就好靠 GoT 撐場,公怖咗籌備緊一個以 Jon Snow 為主嘅續篇:
https://bgr.com/entertainment/game-o...-works-at-hbo/

除咗主角繼續由元演員 Kit Harington 演返之外,其他一如呢角式一樣,乜都未知。

舊 06-19-22, 12:15 AM   #148
王小虎

註冊日期: Apr 2002
係咪講House Stark內訌,其他House好似所餘無幾
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-22, 07:54 PM   #149
肉羊哩咖
griffin611

唔知,肯定嘅會係「同人」級製作~~~ 個尾爛到噉,反而可能有驚有喜。

舊 06-29-22, 01:49 AM   #150
肉羊哩咖
griffin611

Harley Quinn S3 7 月廿八上!!!

有James Gunn?!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
出售 MaxFactory 7th Dragon 2020 初音未開 Type 2020 + PS3 電擊文庫FIGHTING CLIMAX(行日) AYU_fans 買賣專區 3 11-19-15 08:37 PM
[徵求] Max Factory 7th Dragon 2020 Samurai 刀子 PVC Figure Bahamut 買賣專區 0 07-30-13 05:47 PM
[美劇]HBO同BBC合作既劇:Rome羅馬的榮耀(Season 1) JJLAM Neo Entertainment TREND 1 04-03-06 12:26 PM
HBO elmond 電影版 9 08-03-05 09:20 PM

現在的時間是 09:34 AM

手機版 | APP版