Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-26-02, 10:04 AM   #1
爸爸
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
新炸彈人

大家有沒有攻略呢??

今集好似gc o個隻咁..
好正..

重可以一帶四打對戰mode... 又多款.. 正
有正常互炸mode, 搶氣球mode, 搶地盤mode, 拿key開門mode, 重有天降炸彈mode...

有排玩... 同朋友對戰.. 旅行必備...
爸爸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 05:33 PM   #2
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
唔需要攻略ga~~呢度應該都有人玩(我都有)~~你到唔識玩響度post啦~~
不過講真~~一帶多打都有咁多種玩法又真係幾正~~
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 06:01 PM   #3
亞利古
桃太郎~~

3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
一帶多打真係好好玩 (估唔到下雪邊界玩炸彈人咁勁.........)
我都想買番隻玩
請問大約幾多錢?
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 06:09 PM   #4
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
講起隻炸彈人我都想買:@_@":
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 06:20 PM   #5
下雪邊界

引用:
Originally posted by 亞利古 :
一帶多打真係好好玩 (估唔到下雪邊界玩炸彈人咁勁.........)
我都想買番隻玩
請問大約幾多錢?
我頂..串我呀?玩蘋果棋我開頭真係好勁ga...
d炸彈仲掟得好"好勇鬥狠"tim...
不過次次都臨尾香俾你地分晒我d地...唉...

(我響荃豐買...果時$290...e+唔知)

此篇文章於 11-26-02 06:22 PM 被 銝芷 編輯。
舊 11-26-02, 06:25 PM   #6
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
但後尾好似都係你贏多喎....
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 06:31 PM   #7
下雪邊界

引用:
Originally posted by 杉山隆一 :
但後尾好似都係你贏多喎....
蘋果棋我係未開過齋ga...最叻果一次都係同分draw game...
而且炸彈人好多時都係講少少運氣...
好多時叉錯腳...行多半步咁就提早埋單 —.—
舊 11-26-02, 06:53 PM   #8
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
玩ge 方法係點ga ??
有冇圖?????

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 06:59 PM   #9
亞利古
桃太郎~~

XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
Originally posted by 下雪邊界 :

蘋果棋我係未開過齋ga...最叻果一次都係同分draw game...
而且炸彈人好多時都係講少少運氣...
好多時叉錯腳...行多半步咁就提早埋單 —.—
玩蘋果棋贏得最多係電腦.....
不過我覺得氣球最好玩
同下雪邊界互炸對方氣球(最後都係輸左:@_@": )
舊 11-26-02, 07:01 PM   #10
亞利古
桃太郎~~

引用:
Originally posted by Online2003 :
玩ge 方法係點ga ??
有冇圖?????
隻game有好多玩法架
咁多一帶四打game之中我覺得呢隻最好玩
舊 11-26-02, 07:05 PM   #11
下雪邊界

引用:
不過我覺得氣球最好玩
同下雪邊界互炸對方氣球(最後都係輸左:@_@": )
我唔記得左邊個lor...總之紅色果個成日一家大細俾我炸瓜晒啦~~haahaa
舊 11-26-02, 07:11 PM   #12
亞利古
桃太郎~~

你講緊我ar......
早知就唔慢慢儲氣球la:@_@":
舊 11-26-02, 07:15 PM   #13
下雪邊界

引用:
你講緊我ar......
早知就唔慢慢儲氣球la:@_@":
冇得話儲得快定慢...
d氣球要囉得快...識走位...
就算俾人炸都盡量唔好俾人炸死晒d仔仔...
同埋盡量響d門口附近行...
少氣球果陣可以周圍撩是鬥非...炸人地d仔...
或者響門口放炸彈...
舊 11-26-02, 07:26 PM   #14
亞利古
桃太郎~~

引用:

冇得話儲得快定慢...
d氣球要囉得快...識走位...
就算俾人炸都盡量唔好俾人炸死晒d仔仔...
同埋盡量響d門口附近行...
少氣球果陣可以周圍撩是鬥非...炸人地d仔...
或者響門口放炸彈...
下雪邊界果然係高手
要贏你唔係一件易事.......
舊 11-26-02, 07:55 PM   #15
下雪邊界

引用:

下雪邊界果然係高手
要贏你唔係一件易事.......
老吹的話我絕對認自己係高手...
舊 11-26-02, 09:11 PM   #16
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
我買左第一隻o黎玩依家就冇買, 好想玩

美少女戰士 Super Bus--逆轉裁判2 苦手中

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 02:59 AM   #17
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
好好玩咁...
考慮下..

舊 11-27-02, 10:17 AM   #18
爸爸
Crazy Gamer

如果多人對打玩拿KEY 開門重好玩..
一有人拿到key.. 成班友圍住佢...

一齊合作炸死一個人o既感覺真係好..
哈哈哈...
爸爸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 03:07 PM   #19
下雪邊界

引用:
Originally posted by 爸爸 :
如果多人對打玩拿KEY 開門重好玩..
一有人拿到key.. 成班友圍住佢...

一齊合作炸死一個人o既感覺真係好..
哈哈哈...
同感!一齊炸到佢嘔番條key果陣真係好有人多蝦人少既感覺!
舊 11-27-02, 04:43 PM   #20
亞利古
桃太郎~~

引用:

同感!一齊炸到佢嘔番條key果陣真係好有人多蝦人少既感覺!
你好似成日都被人追住炸........
舊 11-27-02, 05:56 PM   #21
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
請問隻GAME全名係咩?

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-02, 08:19 PM   #22
下雪邊界

引用:
Originally posted by GC迷 :
請問隻GAME全名係咩?
我搵晒全個盒都只係識得bomberman同一堆我唔識既日文...唔知咩名...
舊 11-27-02, 09:21 PM   #23
亞利古
桃太郎~~

http://www.nintendo.co.jp/n08/software/ajzj/index.html
this one
舊 11-28-02, 12:32 AM   #24
南宮神丸
Junior Member

Wink 炸彈人, 好好玩

炸彈人的mini game 好好玩...

如果四個人一齊玩, 好可能會打架...

呵呵...

南宮神丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-02, 12:33 AM   #25
南宮神丸
Junior Member

Wink 好好玩

我都想買隻黎玩

但我仲有好多game 未打完....

唉......

南宮神丸 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:15 AM

手機版 | APP版