Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
電視遊戲討論版>遊戲報價區 11 (歡迎網友報價!)
Shinjyo 02:25 PM 02-11-12
作者: ahleung:
好景D舖感覺唔太信得過, 我剩係會買二手game, 因為講明係二手......
360有貼紙封條,難啲出術掛?
ericstyle 12:40 PM 02-12-12
希望唔算ot
想買返隻舊game既日版
如果我見amazon jp 平過pa or ya
有冇邊間街鋪可以上amazon代買?
收費如何?
大懶財 03:24 PM 02-12-12
玩亞優惠卷

DK-BZA-VQE
IDGAF 04:40 PM 02-12-12
想問下以下XBOX 360遊戲目前旺角地區,
原裝一手的售價大約係幾錢?
麻煩幫手報下價,THX。

XBOX 360 GAME:
Dark Souls 中文版或中文特別版
Final Fantasy XIII-2 中文版或中文特別版
Metal Gear Solid HD Collection 行貨英文版
Rayman Origins
LEGO Harry Potter: Years 1-4
LEGO Harry Potter: Years 5-7
Batman: Arkham City
Saints Row: The Third
Vanquish 英文版
Castlevania: Lords of Shadow 英文版

KINECT GAME:
Sesame Street: Once Upon a Monster
Dance Central 2
Kinect Sports: Season Two
Carnival Games: Monkey See, Monkey Do
wing 05:41 PM 02-12-12
Metal Gear Solid HD Collection 行貨英文版: 288左右
Batman: Arkham City : 31x-33x左右
Saints Row: The Third : 31x-33x左右
Vanquish 英文版 : 180以下
hkfaker 09:33 PM 02-12-12
Castlevania: Lords of Shadow
大埔熱線, HK$99.....
T123 10:43 PM 02-12-12
作者: 大懶財:
玩亞優惠卷

DK-BZA-VQE
Thx
2009 09:23 PM 02-13-12
有冇兄弟有ya卷?
ahleung 09:58 PM 02-13-12
作者: Transformers:
有冇兄弟有ya卷?
pa or ya?
pure 10:05 PM 02-13-12
可能重有個零鐘

PA Coupon Expires on 13 Feb

MQ-UBS-BNH

UZ-CWG-LHA
2009 11:38 PM 02-13-12
pa or ya?
Yesasia HK
謎一樣的神父 02:49 AM 02-14-12
Yesasia HK
如果我有我會比你.........早幾日我係YA買左野...但係無劵比我
2009 06:32 AM 02-14-12
作者: 謎一樣的神父:
如果我有我會比你.........早幾日我係YA買左野...但係無劵比我
要付運先會送喎?
由手機版發出
SHCEHUK 06:39 AM 02-14-12
YA啲券好像要自己買,沒有免費送的,因我之前在YA買了數次GAME,
但一次也沒有券送,最後轉投PA網了(但現在又沒有優惠了),
遲點或者轉投BUYGAME2.com,但不知評價如何
2009 06:42 AM 02-14-12
作者: SHCEHUK:
YA啲券好像要自己買,沒有免費送的,因我之前在YA買了數次GAME,
我之前買咗隻日版戰地3都有腥番張卷嚟喎?

你有冇睇電郵,會以下呢句喎?

恭喜!你將獲得YesAsia US$5優惠券和額外的YesStyle US$5優惠券,作下次購物之用。在你的訂單已成功付運後,我們將會把優惠券電郵給你。詳情請見此連結。

由手機版發出
monkeylove 10:06 AM 02-14-12
xbox 360 FF13 第一集邊度仲有?
SHCEHUK 10:52 AM 02-14-12

恭喜!你將獲得YesAsia US$5優惠券和額外的YesStyle US$5優惠券,作下次購物之用。在你的訂單已成功付運後,我們將會把優惠券電郵給你。詳情請見此連結。

由手機版發出
我之前買FF13-2時送來也沒有優惠券和優惠券電郵,只有已經付運和一張INVOICE寄來
2009 10:56 AM 02-14-12
我之前買FF13-2時送來也沒有優惠券和優惠券電郵,只有已經付運和一張INVOICE寄來
宜家冇乜生意先送啩?
由手機版發出
SHCEHUK 11:35 AM 02-14-12
請問現在PLAYASIA COUPON最多是多少US dollar,因可能會講物超過US$100
ahleung 11:43 AM 02-14-12
請問現在PLAYASIA COUPON最多是多少US dollar,因可能會講物超過US$100
只聽過最少買滿 USD$60, 未聽過最多
SHCEHUK 11:51 AM 02-14-12
只聽過最少買滿 USD$60, 未聽過最多
PLAYASIA未加價前,coupon有$5,$7,$10和$12,但現在就不知了,
所以問一問,如果計埋coupon差不多價的話,會在PLAYASIA講買一些物品
c9234 01:13 PM 02-14-12
PSP
Star Ocean: Second Evolution $101
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-34ip.html

Dissidia: Final Fantasy $101
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-39br.html

Tales of the World: Radiant Mythology $101
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-1z89.html

NDS
Final Fantasy XII: Revenant Wings $140
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-23hf.html

Grand Theft Auto: Chinatown Wars $101
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-36pl.html

3DS
Super Street Fighter IV 3D Edition 美版 $140
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-44nb.html

Rayman 3D 美版 $140
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-44pj.html
謎一樣的神父 07:31 PM 02-14-12
可能佢之前做新一年優惠,2011年11月/12月時還有劵送的

還是我用銀行入數唔會比劵???要用PAYPAL先有???
謎一樣的神父 07:34 PM 02-14-12

由手機版發出
我同上面果位師兄一樣

"我之前買GAME時送來也沒有優惠券和優惠券電郵,只有已經付運和一張INVOICE寄來"

我是用銀行入數的,消費係USD90咁上下........
2009 07:48 PM 02-14-12
我同上面果位師兄一樣

"我之前買GAME時送來也沒有優惠券和優惠券電郵,只有已經付運和一張INVOICE寄來"

我是用銀行入數的,消費係USD90咁上下........
我用VISA畀錢,送貨當日已腥優惠券電郵!
由手機版發出
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面