Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-23-08, 04:54 AM   #501
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
好明顯你心邪咋下話

不過講落好慘, 冇得"自介", 有點失落
冇人比你介咋呱

舊 11-23-08, 05:00 AM   #502
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 麥C 查看文章
冇人比你介咋呱
中POINT

舊 11-23-08, 05:10 AM   #503
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 麥C 查看文章
冇人比你介咋呱
你又諗多左啦, 你忘記了"自介"有甚麼意思了

有冇人想介我, 於我而言根本不重要

累啦, 眠, 後續再吹
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 09:19 AM   #504
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
你又諗多左啦, 你忘記了"自介"有甚麼意思了
有冇人想介我, 於我而言根本不重要
尋晚個個都自過啦

另,下水兩位版大可唔可以搵間穩陣D o既cafe?似乎唔少人覺得太牙煙
雖則我自己冇諗過同唔驚呢個問題

此篇文章於 11-23-08 09:30 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 09:51 AM   #505
安東尼さん
Game Master
好人

註冊日期: Oct 2004
XBox Live Gamertagantony617
我忽然發現原來事後post會正過當日聚會XD

安東尼さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 12:18 PM   #506
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
我承認我玩得high得滯........
high到好似係想發洩咁........

引用:
錯, 重點唔係藍字

我諗就算紅字都未捉到個重點, 我絕對有理由相信盲鬼未get到個model answer
其實最緊要既重點係............砵蘭街係出哂名有好多古惑的狼扮過既職業既人係度......(唔駛問.....的確係乘機抽水中)

引用:
有人講錯一句說話俾我地偉大既bluegirl聽到而被兇then乖乖抽牌

本來有人想話, 唔駛抽啦, 我要葵扇六啦~ 可惜藍妹金口一開話要佢好似古惑狼咁落樓下攪
即時心寒

對唔住, 又諗返起個情景, 我笑左

又, 夜叉(條褲) 及狼 (隻六仔), 對唔住, 我都係貫轍宗旨, 一視同仁
可惜天公不做美, 不放你地一條生路, 所以請你地放過我
問答無用
拎個額頭出黎比人彈啦!!

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸

此篇文章於 11-23-08 12:26 PM 被 犬夜叉 編輯。
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 01:38 PM   #507
綾小路雷太

引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
問答無用
拎個額頭出黎比人彈啦!!
有冇聽過 "剃人頭者, 人亦剃其頭"?
舊 11-23-08, 01:41 PM   #508
Kami
Insane Gamer
長期CD-Rom

註冊日期: May 2004
琴晚唔係太舒服 所以冇玩到好癲 仲早走左
d相 仲執緊.... 各位大大請等等

Kami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:39 PM   #509
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
就係因為係砵蘭街所以先叫你地約埋一齊先過黎
同埋搵勇士接送 咁我覺得有d咁抵得諗的勇士接送係ok的

下雪, 因為原定餐單要逐個起菜好唔方便 會花費好多時間
所以先傾包場 同埋d野食係有得唔駛錢refill 總之食到你飽為止
臨走老細仲私人醒d外賣盒比你地又食又拎...........
120蚊冇限時任你玩我覺得都算係咁 仲要每人送杯野飲 夫復何求?

不如大家講下對間cafe的感想 等我比個老細參考下

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:42 PM   #510
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章

所以先傾包場 同埋d野食係有得唔駛錢refill 總之食到你飽為止
臨走老細仲私人醒d外賣盒比你地又食又拎...........
120蚊冇限時任你玩我覺得都算係咁 仲要每人送杯野飲 夫復何求?

後面個櫃應該放多D唔同既書比人睇下...
另...場地細.不過呢個問題係無得解決..
放多D多人遊戲既game..
每人免費包2杯野飲
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:45 PM   #511
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:

原來咁屈機又食又拎又任玩
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:46 PM   #512
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
後面個櫃應該放多D唔同既書比人睇下...
另...場地細.不過呢個問題係無得解決..
放多D多人遊戲既game..
每人免費包2杯野飲
比較吸引既書係樓下
不過大家上官網都應該知店子係咩野人開,可能其實d書都未必岩大家...

此篇文章於 11-23-08 02:49 PM 被 狼 編輯。
狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:47 PM   #513
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:

對本鬼e d meeting冇次會飽ge人d 野食有得無限refill係好好
樓上又係得我地玩, 唔會嚇壞d路人

除左有hum頭危險外一切perfect

10/10

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:52 PM   #514
圖騰製作中

我個人是很喜歡那種格調,不過...嗯,還是算了,解決不了的問題

下次我也會找朋友去一下的~

舊 11-23-08, 03:13 PM   #515
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
如果包場係包下面就更好

不過佢樓下咁好生意,睇怕包場都唔平 ~ ~

樓上都好o既,書櫃d 書都唔錯,
不過適合十人聚會 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 03:19 PM   #516
綾小路雷太

很好啊, 個意粉好正

不過落野飲個下有d亂的說... 抱歉我攪亂野飲啦

環境都好ok啊, 有種賓至如歸的感覺

唯一唔方便就係位置....單身女仕後追比較麻煩...
(不過其實識路的話係高氏大廈突入就避免好多麻煩
(所以.....其實最初約係油麻地就最好......抱歉我睇地圖時冇發現呢回事
如果我發現到的話就會同兩老提議去油地 / 家樂集合.....)

有機會我會再上去
舊 11-23-08, 03:20 PM   #517
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
有冇聽過 "剃人頭者, 人亦剃其頭"?
尋日只聽過 "彈人頭者, 人亦彈其頭"

引用:
很好啊, 個意粉好正

不過落野飲個下有d亂的說... 抱歉我攪亂野飲啦

環境都好ok啊, 有種賓至如歸的感覺

唯一唔方便就係位置....單身女仕後追比較麻煩...
(不過其實識路的話係高氏大廈突入就避免好多麻煩
(所以.....其實最初約係油麻地就最好......抱歉我睇地圖時冇發現呢回事
如果我發現到的話就會同兩老提議去油地 / 家樂集合.....)

有機會我會再上去
個意粉我反而覺得好漏..............一凍左就好難食下.......

集合的話就唔好約朗豪坊啦..........(尤其係售票處)
下次再去的話就約油麻地港鐵站

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸

此篇文章於 11-23-08 03:23 PM 被 犬夜叉 編輯。
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 04:08 PM   #518
圖騰製作中

引用:

個意粉我反而覺得好漏..............一凍左就好難食下.......

集合的話就唔好約朗豪坊啦..........(尤其係售票處)
我要求低,盒凍晒既意粉我拎返屋企仲覺得好食

舊 11-23-08, 04:11 PM   #519
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
我要求低,盒凍晒既意粉我拎返屋企仲覺得好食
+1
今朝食得好開心, 唔使開鑊

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 04:59 PM   #520
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
cafe感想啊

先講位置,其實Middle都講左,如果約油麻地過去係近到爆
位置係方便

野食方面,其實係物超所值既
無限refill再加又食又拎真係無話可說
仲包一杯野飲之餘,有檸水兩大jar係度
以120蚊黎講我覺得係非常唔錯

場地方面,一定要講講果個明顯既陷阱位
話就話明顯,實質我見有人貪方便都係下面走過,都有危險性

可能個場係長方形+人數太多,所以形成長台會議既陣式
都OK既,本人不錯滿意個場地(私人趣味因素)
有隔音確實係可愛
缺點應該係放哂台再坐埋人既時候走動唔方便啦,走廊位置不足

其實下次食野唔洗開台都OK,交流方便D
但要有心理準備成地野食(見大家high成咁)

最後,我覺得咁多人既話真係要有個流程
琴晚雖然開心,但各自各精彩
埋到堆既人就無問題啦,但其他人就會被冷落

我到而家都未能將所有人既名同樣對返正確..........

舊 11-23-08, 05:05 PM   #521
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:

120蚊既話,我覺得個意粉叫OK架啦
但凍左真係幾難入口(我對到正風口位,陰公)

反而個飯唔錯,但多醬更好
甜品都OK,只係我對朱古力要求高所以覺得一般XD

舊 11-23-08, 05:25 PM   #522
圖騰製作中

引用:
作者: 虛無 查看文章

我到而家都未能將所有人既名同樣對返正確..........
非常合理的說,我一開始也認不出藍版主(只係憑語氣認出)、劉(呢個兩年無見無計)
一陣scan完大合照,搵人 key 返個名係隔離囉

舊 11-23-08, 05:33 PM   #523
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
非常合理的說,我一開始也認不出藍版主(只係憑語氣認出)、劉(呢個兩年無見無計)
一陣scan完大合照,搵人 key 返個名係隔離囉
丟上facebook tag?

舊 11-23-08, 05:39 PM   #524
圖騰製作中

引用:
作者: 虛無 查看文章
丟上facebook tag?
高登起底組

舊 11-23-08, 05:47 PM   #525
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
高登起底組
當我無講過算

論壇跳轉

現在的時間是 10:34 PM

手機版 | APP版