Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-02-03, 08:31 AM   #1
Wizhei
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
鬼武者

請問鬼武者既國際中文版出左未?
好似話5月出,但係又無乜消息。
Wizhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-03, 11:58 PM   #2
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
香港版6月3出
台版好似24號就出0左

舊 05-27-03, 12:41 AM   #3
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
勁賣廣告喎隻game..
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-03, 03:49 PM   #4
wah0102
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
出左~~
不過D畫面好差...
wah0102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-03, 05:04 PM   #5
麥C
專業R水吹

台版流0左入香港
好多人都d/l0左0黎玩

不過game書話
港版質量會好d(用"質量"係唔係代表畫質同台版一樣呢)

舊 05-27-03, 05:06 PM   #6
JAM
Game Master

3DS Friend Code1332 9040 1961
想問隻game要電腦咩基本要求?
會唔會同metal gear2一樣高?
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-03, 08:40 PM   #7
koala
Game Master
天霸封神斬

引用:
Originally posted by 曲奇 :
想問隻game要電腦咩基本要求?
會唔會同metal gear2一樣高?
動作環境

OS
Windows 98/2000/Me/Xp

CPU
最低PentiumⅢ 1GHz以上
建議PentiumⅣ 2GHz以上

記憶體(內藏RAM)
128MB以上

VRAM
64MB以上
(建議128MB以上)

螢幕解析度
640×480 dot以上
True Color(32bit)

CD-ROM裝置
4倍速以上

音源
對應DirectSound之音效卡
(對應DirectX8以上)

顯示卡
對應Direct3D顯示卡
(對應搭載了DirectX8以上、GeForce3以上系列之顯示卡)

硬碟空間
3.5GB(完全安裝時)以上

遊戲操作
鍵盤
GAME PAD(建議使用Microsoft Sidewinder)

此篇文章於 05-27-03 08:42 PM 被 koala 編輯。
koala 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-03, 09:07 PM   #8
JAM
Game Master

3DS Friend Code1332 9040 1961
thx
原來要求低過metal gear2好多
可以放心買lu
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-03, 07:07 AM   #9
Wizhei

註冊日期: Apr 2003
咁我都係等港版出先啦^_^ ~
希望玩過時唔好咁lag啦
Wizhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-03, 12:52 PM   #10
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
硬碟空間

嘩.....唔駛咁大下話........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-03, 01:01 PM   #11
麥C
專業R水吹

引用:
Originally posted by javaj :
硬碟空間

嘩.....唔駛咁大下話........
MGS2都7G
佢唔算大啦

舊 06-01-03, 02:01 AM   #12
letmeregister

註冊日期: Mar 2003
我已經俾佢的minimum requirement呃左...

我部機係:
(1) althon xp 1800+
(2) 512mb ram
(3) geforce fx 5200 128mb
(4) sound blaster live! value
(5) 20gb harddisk free

結果係movie同ingame都唔太順... 雖然未至於勁lag, 但都睇到lag咁law~ 畫面我反而覺得ok, 起碼完全無狗牙先啦!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]鬼武者 2 討論區 cloud 攻略及心得交流區 90 10-29-04 08:53 AM
capcom 鬼武者 3 抽獎 bakalada 電視遊戲討論版 0 02-25-04 12:08 PM
GBA 鬼武者 討論區 99vivian 手提遊戲機討論版 18 07-29-03 07:33 PM
鬼武者 olphyut PC電腦遊戲討論版 8 07-01-03 11:22 PM
鬼武者 : PC vs PS2 bubu PC電腦遊戲討論版 14 06-09-03 07:27 AM

現在的時間是 03:42 AM

手機版 | APP版