Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手提遊戲機討論版>[GBA,WSC]全職獵人Hunter X Hunter
神祕人1號 09:40 PM 11-14-02
KONAMI宣布將在2003年春天在GBA上推出一款「全職獵人(Hunter X Hunter)」新作,遊戲類型將採取RPG類型,但其他資訊目前則都還尚未公佈。

而WSC版暫稱Hunter X Hunter G.I以最新的貪婪之島為主,同樣係RPG,03年春發售.
迪仔 01:32 PM 11-15-02
作者: :
Originally posted by 神祕人1號 :
KONAMI宣布將在2003年春天在GBA上推出一款「全職獵人(Hunter X Hunter)」新作,遊戲類型將採取RPG類型,但其他資訊目前則都還尚未公佈。

而WSC版暫稱Hunter X Hunter G.I以最新的婪之島的題,同樣係RPG,03年春發售.
Hunter X Hunter ?!!?!?!?
GD!!!!!!
BUY!!!!
have photo give me see ma?
宇宙 03:20 PM 11-15-02
me2
i like hunter very much~~~
星之hunter藍仔 09:16 PM 11-15-02
GBA出hunter?!!!!!!!
一定玩!!!
希羅 10:28 PM 11-15-02
正!!!實買,買晒兩種,期待
不過無咩錢,
i wanna buy GBA 10:42 PM 11-15-02
我好後期先開始追hxh
我想問返:如果gba出hxh,會係跟劇情出定係外傳形式呢?
﹙以我所知wsc好似係跟劇情出﹚
神祕人1號 02:08 AM 11-17-02
Originally posted by i wanna buy GBA :
我好後期先開始追hxh
我想問返:如果gba出hxh,會係跟劇情出定係外傳形式呢?
﹙以我所知wsc好似係跟劇情出﹚
GBA版的故事開始講小剛為o左成為獵人而參加獵人考試,而遊戲中你要不斷收集情報及行動,隨著你不同的行動而會令你有不同的評價,最後成為不同類型的獵人.當然遊戲中會有其它的角色出現與你一起冒險.
迪仔 03:00 AM 11-17-02
GBA版的故事開始講小剛為o左成為獵人而參加獵人考試,而遊戲中你要不斷收集情報及行動,隨著你不同的行動而會令你有不同的評價,最後成為不同類型的獵人.當然遊戲中會有其它的角色出現與你一起冒險.
gd ar~~
have photo see ma?
^^
sure buy ar!!
神祕人1號 03:34 AM 11-17-02
Originally posted by 迪仔 :
gd ar~~
have photo see ma?
^^
sure buy ar!!
No,網上未見,如果見有會post上o黎ga la,放心啦^^
i wanna buy GBA 08:12 AM 11-17-02
神秘人1號:

聽你咁講咪即係由故事頭開始?好吸引啵!
JACKY 08:51 AM 11-17-02
用RPG 形式, 仲要由開頭玩
呢隻GAME 我好有興趣
宇宙 09:22 AM 11-17-02
係就好呀~
我一定會買~
唔買就走寶啦~
不過要等到下年3月先有...
大約會係幾錢到呀?
迪仔 01:23 PM 11-17-02
No,網上未見,如果見有會post上o黎ga la,放心啦^^
if have
remember post in here wor
thx
^^
大覺屋師真 09:02 PM 11-18-02
wa..正!期待~
希羅 09:12 PM 11-18-02
儲錢中!!!唔知有無特典版??

返回主題版面