Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-25-20, 12:26 AM   #26
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
但係做flash果個演員前排唔係有負面新聞?仲開拍到?
由手機版發出
冰島單嘢條友居然無事,可能真係玩唔係摳打定係點唔知,好明顯 WB 保住;反而同一間公司嘅,有份做 Arrowverse 某人,佢多年前啲舖畀人掘返出嚟,即炒。

舊 06-28-20, 12:04 PM   #27
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 王小虎 查看文章

Did you say... #flashpoint @LaurenCohan

https://twitter.com/JDMorgan/status/...968384/photo/1
Thomas蝙蝠俠+女小丑呢個組合夠晒噱頭。

而且俾女演員向大銀幕扮正版小丑(非harley quinn)嘅機會真係可一不可再,唔知Walking Dead女會唔會捉住呢次機會~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-20, 03:53 AM   #28
肉羊哩咖
griffin611

【突發】Ben Affleck 會參演,唔洗講,再扮返蝙蝠俠!!!
https://www.indiewire.com/2020/08/be...sh-1234581411/

舊 08-21-20, 11:20 AM   #29
王小虎

註冊日期: Apr 2002
劇透?如果照漫畫故事發展
如果照漫畫故事發展,最後一幕先見到Ben,將佢老豆封信交比佢。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-21, 03:59 AM   #30
肉羊哩咖
griffin611

Ray Fisher 因為同 WB 交惡,佢演嘅角式 Cyborg 唔會出現呢部電影,亦佢本人亦「劈炮」唔再演 WB 電影~

舊 02-23-21, 03:04 PM   #31
肉羊哩咖
griffin611

另一邊,會有 Supergirl 出現,而由 Sasha Calle 飾演:
https://variety.com/2021/film/news/s...sh-1234911424/

舊 03-27-21, 05:40 PM   #32
肉羊哩咖
griffin611

最近佢受訪時, Michael Keaton 又話未必做返蝙蝠佬,搞乜?!
https://deadline.com/2021/03/michael...ew-1234719059/

舊 04-20-21, 12:16 PM   #33
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
The Flash Movie Gets New Logo, Begins Production
https://www.ign.com/articles/the-fla...ins-production

Michael Keaton’s Batman Confirmed to Return for The Flash!
https://www.comingsoon.net/movies/ne...-for-the-flash
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-21, 03:32 PM   #34
肉羊哩咖
griffin611

而家 Ray Fisher 又放聲氣話肯返去參演~ 不過要睇 WB 要唔要你先
https://comicbook.com/dc/news/ray-fi...e-warner-bros/

舊 10-17-21, 06:09 AM   #35
肉羊哩咖
griffin611

DC Fandom 2021,予予告

舊 10-17-21, 09:58 AM   #36
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
唔係話唔重組住咩,,,呀邊個又出現...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-22, 07:19 PM   #37
肉羊哩咖
griffin611

同 Spiderman NWH 相反,呢套有乜舊角登場老早揚晒出嚟。其中 Ben Affleck 表示,呢套係佢個版本嘅蝙蝠俠,係最後一次出現。之後(Flash 個宇宙?)會由蝙蝠女同女超人代替。

舊 03-30-22, 04:49 PM   #38
肉羊哩咖
griffin611

Ezra Miller 又闖禍,呢舖上個星期日夏威夷衰醉酒鬧事,仲畀差佬拉咗,WB 係咪繼續冷處理,唔知~

舊 04-20-22, 03:57 PM   #39
肉羊哩咖
griffin611

Ezra Miller 噚日再度被拉,呢次係衰車張櫈落去一名女子個頭度,被控二級襲擊罪。佢係咪好憎女人?不過點都好,而家 WB 高層大換血,啲靠山走晒,呢舖怕且佢無得留低嘅機會好大。

舊 04-20-22, 06:03 PM   #40
Eking

註冊日期: Feb 2006
講真DC呢邊個故仔又寫得唔好(指近幾年包括BvS, WW2, JL), 好心plan 好先實行, 唔好趕頭趕命

舊 06-21-22, 02:37 PM   #41
肉羊哩咖
griffin611

Ezar Miller 告別 The Flash 之作

(如果本人改到個標題,必定噉改)

本人聽聽埋埋唔少娛樂新聞,但唔想舖,因為聽咗就算;不過 Ezar Miller 條友啲鑊,可能好睇過佢啲戲。你以為佢「四圍打人,係咪心理有問題」夠「多姿多彩」嘅時候,就接連爆出佢同兩位未成少女有親密關係,而被女方父母告發,兩個受害人都係 non-binary,「非男也非女」(勉強噉譯),一個仲係六年前開始來往,之後 Miller 仲帶咗佢去倫敦,而家 18 歲,其父母近日發現 Miller 將受害人所有生活必需嘅証件,信用咭之類全部攞走,同禁錮無乜分別。父母向法庭申請禁制令,點知法庭方面發現兩人已經失咗踨, Miller 仲舖上 Instagram 串執法單位話佢哋已經去咗另一個宇宙~~~

入返正題,咁 WB 可以點?套戲拍好咗好耐,花咗二億,Miller 佔戲極重;嗱,有報導分析過:上戲院谷宣傳(當然無 Miller 份),靜靜雞唔宣傳上,又或者直上 HBO Max,對 WB 嚟講都係大災難,賬面上損失慘重。不過個報導指,WB 有意之後嘅 The Flash 一角搵人代替。

都唔明,WB 仲無勇氣同 Miller 公開劃清界線~~~

舊 08-12-22, 03:29 AM   #42
肉羊哩咖
griffin611

經上次個舖之後,呢位大帝 Ezar Miller 繼續出事,仲有埋被發現成屋啲鎗彈隨處攞,收容嘅幼童隨手玩到、又懷疑佢冰島搞邪教、又涉嫌爆格偷酒,仲要衰咗被拉兼落案。

好啦,呢套嘢正路出事到咁,夠被冚十幾次㗎啦,點知 WB 最近個股東大會,大老細話套戲點到會上戲院喎~~~

最近傳出 WB 高層列出三個可能做法:
  1. 捉 Ezar 去治療,並接受訪問認衰洗底,繼續做(埋今次)主角。
  2. 完全抺走 Ezar /或者有得留低但無份宣傳。
  3. 成套戲都係冚鬼咗佢,費事煩,當跌咗貳億花旗紙算喇。

大老細似乎傾向第一項,點知其他高層唱反調,想眼睇唔見乾淨盲云云。單係幻想腦補個會係點開,真係好睇過戲。

舊 08-12-22, 09:17 AM   #43
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
經上次個舖之後,呢位大帝 Ezar Miller 繼續出事,仲有埋被發現成屋啲鎗彈隨處攞,收容嘅幼童隨手玩到、又懷疑佢冰島搞邪教、又涉嫌爆格偷酒,仲要衰咗被拉兼落案。

好啦,呢套嘢正路出事到咁,夠被冚十幾次㗎啦,點知 WB 最近個股東大會,大老細話套戲點到會上戲院喎~~~

最近傳出 WB 高層列出三個可能做法:
  1. 捉 Ezar 去治療,並接受訪問認衰洗底,繼續做(埋今次)主角。
  2. 完全抺走 Ezar /或者有得留低但無份宣傳。
  3. 成套戲都係冚鬼咗佢,費事煩,當跌咗貳億花旗紙算喇。

大老細似乎傾向第一項,點知其他高層唱反調,想眼睇唔見乾淨盲云云。單係幻想腦補個會係點開,真係好睇過戲。
我諗唔會係3. 最大機會係 "或者有得留低但無份宣傳" + "日後換人, 唔會再出佢"。

舊 08-12-22, 05:39 PM   #44
肉羊哩咖
griffin611

WB 講到明 Ezar Miller 做 Flash 就點都係玩完,無下次;問題係呢部戲衰在幾乎場場都有佢份,非常「雞肋」。

舊 08-16-22, 05:05 PM   #45
肉羊哩咖
griffin611

Ezra Miller 噚日向各傳發道歉聲明,話佢本人有問題,現正接受治療。佢早前被影到同佢阿媽一齊嘅相。而家先嚟補鑊,遲唔遲啲吖~
https://www.hollywoodreporter.com/ne...003c663d8cdd61

舊 08-17-22, 11:09 AM   #46
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
認真,我無興趣入場睇,DCU都收咗皮會reboot

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-22, 12:43 PM   #47
wing
格鬥低手

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
認真,我無興趣入場睇,DCU都收咗皮會reboot
DCU我冇興趣, 呢套當單頭都ok

舊 10-18-22, 02:16 AM   #48
肉羊哩咖
griffin611

戲外更好睇系列:

Ezra Miller 被控爆格單嘢噚日上庭,否認偷鄰居幾支酒嘅控罪,如果入到,最高可以判入獄 26 年,兼罰款。
https://www.dailymail.co.uk/news/art...s-alcohol.html

本人傾向估佢最後未必入冊,不過就算入兩三年,WB 會易搞啲,起碼唔洗煩佢現身宣傳。

舊 01-15-23, 10:12 PM   #49
肉羊哩咖
griffin611

James Gunn 早前「殺」咗好多 Synderverse 入面嘅英雄,已經引起「公憤」,而家火上加油,上個禮拜 WB 高層透露,歡迎呢個版本嘅 Flash 繼續留低~~~ 後面可能有好大影響力人仕撐腰噃。

而佢早前爆格單嘢上咗庭,佢認罪,不過(!)判咗一年但緩刑,唔洗入冊~~~ 可以繼續做其大明星。而佢之前同未成年少女壇嘢,好似無咗下文,要摷吓先。
https://www.vanityfair.com/hollywood...nt-trespassing

此篇文章於 01-15-23 10:16 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-23, 09:34 PM   #50
wing
格鬥低手

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
James Gunn 早前「殺」咗好多 Synderverse 入面嘅英雄,已經引起「公憤」,而家火上加油,上個禮拜 WB 高層透露,歡迎呢個版本嘅 Flash 繼續留低~~~ 後面可能有好大影響力人仕撐腰噃。

而佢早前爆格單嘢上咗庭,佢認罪,不過(!)判咗一年但緩刑,唔洗入冊~~~ 可以繼續做其大明星。而佢之前同未成年少女壇嘢,好似無咗下文,要摷吓先。
https://www.vanityfair.com/hollywood...nt-trespassing
痴線, 趕哂掂果D人走, 但死攬最麻煩果件。好似呢度.............

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
吹水專區 2018《evo 2013: 元係廚角》 ヨコ男 吹水專區 1000 07-22-13 12:48 AM
決定時刻~ 2018&2022 世界杯主辦 Montella 體育版 57 12-11-10 02:20 PM
flash 京一 手機資訊/電腦軟硬討論 0 03-02-04 02:00 AM
貼flash Terry仔 手機資訊/電腦軟硬討論 4 04-15-03 08:11 PM

現在的時間是 03:21 AM

手機版 | APP版