Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-23-08, 11:27 AM   #51
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
轉貼~

kog 目前離線  
舊 10-23-08, 12:52 PM   #52
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
肥仔減左肥
我係我 目前離線  
舊 10-23-08, 01:59 PM   #53
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
00把劍咁大,真係拎得到

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 10-23-08, 02:08 PM   #54
wyvern
Game Master

註冊日期: Dec 2004
1999網已經更新左MG IJ的圖喇

舊 10-23-08, 02:32 PM   #55
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-23-08, 02:43 PM   #56
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: kog 查看文章
Banshee..........我諗離出mg之日不遠.....
出啦出啦出啦

呢隻我又係死得甘願架

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 10-23-08, 02:45 PM   #57
Led Mirage

引用:
作者: money 查看文章
[img]http://photo.gaforum.org/files/6/9/6/4477byGAF.JPG[img]
............笨大唔係真係MG都俾金邊貼紙我玩丫嘛.

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 10-23-08, 02:58 PM   #58
Terry仔

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
............笨大唔係真係MG都俾金邊貼紙我玩丫嘛.
之前已經公報左,金邊唔會分件!!
所以,上次睇到果幾張實物display,有上色成份
Terry仔 目前離線  
舊 10-23-08, 04:24 PM   #59
WAH415
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
斷估 00 隻飛機唔會獨立出 gwa...
到時 hg 又整多盒...
1/100 又整多盒...
hcm pro 又整多盒.................
mg 又整多盒...fg...pg...
WAH415 目前離線  
舊 10-23-08, 04:28 PM   #60
堂我流
Insane Gamer
-廚術-

註冊日期: Sep 2005
引用:
Banshee..........我諗離出mg之日不遠.....
好學唔學, 學埋晒蒙面超人古加D野.
毒死了...

TESTING
堂我流 目前離線  
舊 10-23-08, 06:05 PM   #61
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 堂我流 查看文章
好學唔學, 學埋晒蒙面超人古加D野.
毒死了...
唔係好明 , 解釋下可以嗎

nakakula 目前離線  
舊 10-23-08, 06:56 PM   #62

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: wyvern 查看文章
1999網已經更新左MG IJ的圖喇
見街未???
058719057 目前離線  
舊 10-23-08, 08:11 PM   #63
carbonmeteor
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
00高達可以諗諗...
carbonmeteor 目前離線  
舊 10-24-08, 01:54 AM   #64
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-24-08, 01:57 AM   #65
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
GN-0000 OO GUNDAM....應該可以成為我的第一部OO模型了吧(雖然想佢MG化..)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線  
舊 10-24-08, 02:39 AM   #66
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

難聽都要講句,部偽紅彗星又係12月出……
如果今年又有Expo(應該都會有掛……),
咁就會同上年獨角獸一樣,要到09年先可以派街

上年因為見Expo買獨角獸送兩個激大Bandai不織布袋先令我忍唔到手

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 10-24-08 02:41 AM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線  
舊 10-24-08, 01:11 PM   #67
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

隻シナンジュ據聞『行貨』好似要跟『死貨』批(情報來自教主)
即時自己同日本訂算數

唔知今日有無∞ジャスティス呢?

舊 10-24-08, 02:07 PM   #68
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: ★星人DX★ 查看文章
隻シナンジュ據聞『行貨』好似要跟『死貨』批(情報來自教主)
即時自己同日本訂算數

唔知今日有無∞ジャスティス呢?
IJ問過話要28號 (樓下)
希望出面會早d ..

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線  
舊 10-24-08, 08:53 PM   #69
★星人44★
Moderator

引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
IJ問過話要28號 (樓下)
希望出面會早d ..
你樓下都唔会慢過出面太多0者
最快要下星期一先有?

舊 10-24-08, 08:56 PM   #70

註冊日期: Aug 2005
ij $318 buy it
058719057 目前離線  
舊 10-24-08, 09:11 PM   #71
★星人44★
Moderator

引用:
作者: 058719057 查看文章
ij $318 buy it
邊到返佐貨?

舊 10-24-08, 09:50 PM   #72
簡..
Game Master

註冊日期: Jan 2008
Cherudim Gundam D細盾真係冇錯幾個可以合埋做一個. (之前有人估中左了! )
會好似浮游砲咁 (浮游盾?) 合埋做唔同形狀都得.
有冇人已經睇過圖?

圖為hg說明書. 轉載

此篇文章於 10-24-08 09:53 PM 被 簡.. 編輯。
簡.. 目前離線  
舊 10-24-08, 10:01 PM   #73
簡..
Game Master

註冊日期: Jan 2008
引用:
banshee...個名都幾貼切.
睇來幾正, 我仲諗緊買隻白色的, 如果真係出mg...嘻嘻

引用:
skip..
「MG 機動戦士Zガンダム ゼータガンダムVer.2.0 HDVer.」
価格は未定。
参考出品。
skip..
「MG 機動戦士Zガンダム 百式 HDVer.」
価格は税込4,725円。
参考出品。
引用:
作者: williamsiusuper 查看文章
skip...
多左金貼 d貼紙唔同左同d膠好似用左珍珠色<<但d相only睇到用左令身膠
岩岩我又係到諗緊買唔買舊果時隻z... 可能又要再諗過了...
金色好似冇左原著的感覺呢. HD...係咁多野??

此篇文章於 10-24-08 10:04 PM 被 簡.. 編輯。
簡.. 目前離線  
舊 10-24-08, 10:17 PM   #74
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 簡.. 查看文章
Cherudim Gundam D細盾真係冇錯幾個可以合埋做一個. (之前有人估中左了! )
會好似浮游砲咁 (浮游盾?) 合埋做唔同形狀都得.
有冇人已經睇過圖?
[IM]http://i250.photobucket.com/albums/gg269/tomgundam2004/1224775793216.jpg[/IMG]
[MG]http://i250.photobucket.com/albums/gg269/tomgundam2004/1224779599328.jpg[/IMG]
圖為hg說明書. 轉載
香港有賣未

舊 10-24-08, 10:37 PM   #75
★星人44★
Moderator

重有無人見MG∞ジャスティス返佐貨呀?
旺角唔見有Ge?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6月扭蛋精華區 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 31 06-30-08 12:49 PM
2月扭蛋精華區 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 72 03-04-08 12:27 AM
11月扭蛋精華區 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 97 12-03-07 09:05 AM

現在的時間是 09:39 PM

手機版 | APP版