Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
鈴蘭 07:46 PM 02-20-16
作者: TerryS:
Sf5 新手
想學用karin
暫時只係識用各種p帶入236kp 做combo
想問下仲有無其他攻防技巧?
中腳 中腳 同 中腳
大蛇-2 可以怒出 無3f既角色擋完大蛇都少野做
由手機版發出
newb 08:02 PM 02-20-16
456開acc扮新手

作者: ヨコ男:
話說係C3買左99蚊PS3電擊文庫 fighting climax ignition
預左無人打架喇我
…我同d fd 都買左…
但其實咁多隻格game都練既話根本練唔掂
ヨコ男 08:13 PM 02-20-16
麥斯nash10:1
絕望中
newb 08:54 PM 02-20-16
server斷左線?
newb 10:56 PM 02-20-16
地對空/空對空技術完全唔掂
特別空對空成日對輸
鈴蘭 11:22 PM 02-20-16
心態同反應問題 我空對空都無咩反應
ヨコ男 12:30 AM 02-21-16
同mika打完就覺得隻game好單純
舖舖都一樣
一變就死
【麥斯】 12:35 AM 02-21-16
同mika打完就覺得隻game好單純
舖舖都一樣
一變就死
係幾單純, 搵位突進技衝入去, 其餘時間都係忍
【麥斯】 12:44 AM 02-21-16
係喎, 格神最初係點樣邀我入房?
我要入果個ID先識搵人入
ヨコ男 12:53 AM 02-21-16
作者: 【麥斯】:
係幾單純, 搵位突進技衝入去, 其餘時間都係忍
問題係點都係你有利
我超必外無敵技
BACKSTEP又無無敵
對投無敵/下半身無敵又無
瞓地都會中飛腳
你個HOLD HK一車到埋黎就你TURN
不過你都無好好揀, 都係小技...投都大風險

中毒? 下年都未死有咩所謂

作者: 【麥斯】:
係喎, 格神最初係點樣邀我入房?
我要入果個ID先識搵人入
去CFN打你PSN SEARCH你ID再ADD
以後就唔駛再打
房MSG無"我想轉角色"?
本來第2個搶5我想轉
貪食蛇 12:55 AM 02-21-16
新手玩SF
學緊用karin
id:anothervenom
newb 12:58 AM 02-21-16
呢個時間仲有冇人打?
貪食蛇 01:01 AM 02-21-16
作者: sohippy:
呢個時間仲有冇人打?
打緊
鈴蘭 01:19 AM 02-21-16
得一對一真係好難搵搞 佢快D開多人房啦sosad
ヨコ男 07:10 PM 02-21-16
DR真係撻10下10下中
鈴蘭 07:37 PM 02-21-16
卡蓮D野練極都唔完咁sosad
mago同ムテ你地開發力究竟有幾恐怖sosad
Dyhalt Rushifar 07:40 PM 02-21-16
DR真係撻10下10下中
一向都唔識解揵,P4U同BB你有見過在下解?
不過真係完全毛蟲入手,的確唔係在下玩得黎既GAME,人間性能要求太高…
ヨコ男 07:42 PM 02-21-16
作者: Dyhalt Rushifar:
一向都唔識解揵,P4U同BB你有見過在下解咩?
對空又無
走位又無
COMBO又無

唔知你打乜
newb 07:43 PM 02-21-16
DR fighter id 係乜?
Dyhalt Rushifar 07:57 PM 02-21-16
對空又無
走位又無
COMBO又無

唔知你打乜
一早話咗唔識打街霸,你以為在下講笑架
打唔掂就冇心機練架啦,雖然在下本身冇咩點開…
DR fighter id 係乜?
呢個今日開機既原因,原來DELETE SAVE都改唔到個ID,仲俾格神捉咗去怒炒…
不過是但啦,無謂記。你去練習MODE就已經見到在下
[KIT] 10:23 PM 02-21-16
作者: Dyhalt Rushifar:
一早話咗唔識打街霸,你以為在下講笑架
打唔掂就冇心機練架啦,雖然在下本身冇咩點開…

呢個今日開機既原因,原來DELETE SAVE都改唔到個ID,仲俾格神捉咗去怒炒…
我個PSN 都比人求其起左個id,
寫左email 去sony佢覆話唔改得, 我依家寫第二次去, 但我諗都係無計了
Dyhalt Rushifar 11:41 PM 02-21-16
作者: [KIT]:
我個PSN 都比人求其起左個id,
寫左email 去sony佢覆話唔改得, 我依家寫第二次去, 但我諗都係無計了
你就慘D,在下主要係貪得意買黎同家兄HEA打,其實ID係咩都冇咩大所謂。
不過個SAVE跟PSN真係幾乞人憎,在下打完D衫都搬唔到去佢度…
newb 12:21 AM 02-22-16
ヨコ用fang我先有得打下

作者: :
練習mode cpu lv8好很勁嫁wor
ZOMA 12:21 AM 02-22-16
任何game我都唔識空對空

NASH好難打
Dyhalt Rushifar 12:25 AM 02-22-16
練習mode cpu lv8好很勁嫁wor
在下指DUMMY:0)
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60  ... 最後

返回主題版面