Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-12-15, 03:14 PM   #826
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
睇完第2集....
我覺得似Daredevil前傳多D...
講佢最後點做真正既Daredevil

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-15, 09:10 PM   #827
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
明珠做完好老婆S4之後做How to Get Away with Murder,好似好有睇頭

PoI John同個心理醫生應該會散,Zoe又浮番出嚟但暫時表現唔多,對John有好感嘅女騙子又「搭上」埋The Machine, 今季有好多伏線怕且都清唔切,唔好唔記得上季尾個專利用人借刀口佪位神秘人未有下文,等下季

舊 04-15-15, 01:18 PM   #828
肉羊哩咖
griffin611

(預告)
PoI S4E20
Carter 返來~~~

舊 04-17-15, 03:00 AM   #829
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

Good Wife S6E19 今季玩到咁黑

舊 04-21-15, 10:52 PM   #830
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
唔知有無睇THE VOICE US?

睇完THE VOICE S8#19,
大家會投票比邊位參賽者?

個人暫時覺得TEAM XTINA的INDIA CARNEY > TEAM PHARRELL的Sawyer Fredericks > TEAM BLAKE的COREY KENT WHITE的贏面比較大。

舊 04-22-15, 03:00 PM   #831
王小虎

DD落實拍第二季。
http://www.newsarama.com/24236-netfl...nd-season.html
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-15, 03:05 PM   #832
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 王小虎 查看文章
應該啦,一堆伏線

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-15, 11:21 PM   #833
cancerman
Game Master

Lightbulb

POI S4E22
the machine 遺言咁煽情

好狠手清左咁多角色,想下季攪過d新故事線。

舊 05-09-15, 09:01 AM   #834
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: cancerman 查看文章
POI S4E22
the machine 遺言咁煽情

好狠手清左咁多角色,想下季攪過d新故事線。
希望下季 SS 回歸~~
今季佢走左去生仔,後半季故事線好似無咩進展咁。

TM o個段我都睇到好感動

舊 05-10-15, 11:00 PM   #835
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
TM已經進化左好多,可以憑自己決定比John god mode

下季除左將TM輸入對方主機奪取控制權或同歸於盡,暫時都諗唔到有乜方法可以解決敵人
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-15, 08:42 AM   #836
肉羊哩咖
griffin611

PoI S4 E21-22

估唔到要一退再退

以為Fusco會領檔, 點知咁又唔死得

其他兩位畀The Machine講中, 真係非常突然, Domonic 幾有悲劇人物個典型, 但Elias唔知死唔死得

外國啲 forum 好多人唔鍾意 Harper, 點知佢又唔死得

反而阿女殺手無啦啦咁就領咗檔, 幾怪吓

Control 個款應該未死得住, 好多人話佢點解唔一早解決咗Geer, 其實無用, 而家係電腦話事~

有人以為個結局會似Deus Ex -- 壞AI最後食咗好AI, 以為贏咗, 點知反而被同化, 變咗好AI~

舊 05-12-15, 03:24 PM   #837
王小虎

Minority Report TV series
舊 05-12-15, 03:31 PM   #838
王小虎

NBC套Constantine冇第二季,不過真係太悶。

Fox會上Lucifer,都係DC漫畫,係The Sandman的外篇。
舊 05-13-15, 07:28 AM   #839
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
POI renew 得 13 集... 睇黎係 season final 喇...
唔捨得 AASS 呀...

舊 05-14-15, 07:26 PM   #840
王小虎

Supergirl (CBS)

舊 05-14-15, 07:31 PM   #841
王小虎

Limitless有Bradley Cooper客串同一角色

舊 05-14-15, 07:31 PM   #842
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
有冇版友知幾時出true detective新一季?

舊 05-15-15, 02:03 AM   #843
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
CSI終於完~~~~ 好唔捨得

引用:
作者: 布甸 查看文章
POI renew 得 13 集... 睇黎係 season final 喇...
唔捨得 AASS 呀...
應該會係final

引用:
作者: westpat 查看文章
有冇版友知幾時出true detective新一季?
6.21, 今次一樣得8集
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-15, 09:39 PM   #844
IDGAF
The One

THE VOICE US S8EP26

TEAM XTINA去到TOP 5就全滅了…

睇返個記錄,其實TOP 4入面得SAWYER一個係由同一位教練一手一腳訓練出嚟,
其他3位都係由其他隊STOLEN返嚟的…

http://www.nbc.com/the-voice/artists/season-8

舊 05-20-15, 08:50 PM   #845
IDGAF
The One

THE VOICE US S8大結局

好彩係Sawyer贏~!

其實TOP 4入面其他果3位同TOP 12再大合唱的時候,
就覺得始終都係有少少星味唔夠的感覺,
真係夠教練知名度效應殺到最後咁…

Christina Aguilera一人分飾多角成為全集的亮點~!
Join TEAM Britney,Bxxch…

The Voice 2015 - Christina Aguilera: Master of Impressions (Digital Exclusive)

https://youtu.be/l2AVHvEugxw

舊 06-02-15, 10:14 AM   #846
Sito
人修羅

https://www.youtube.com/watch?v=9kN7fhWnhdM

食神漢尼拔第三季就快播
舊 06-02-15, 12:51 PM   #847
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: Sito 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=9kN7fhWnhdM

食神漢尼拔第三季就快播
上季出食人豬兩兄妹, 今季到Red Dragon
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-15, 04:31 PM   #848
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
呢季必睇
舌尖上的美國 同 true detective

有冇其他新劇推介?
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-15, 04:59 PM   #849
Sito
人修羅

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
呢季必睇
舌尖上的美國 同 true detective

有冇其他新劇推介?
個人留意以下

Blindspot:時代廣場被人放左個袋,裡面係個無著衫但全身紋身的失憶女人,d紋身原來係個犯罪計劃,雷神入面個Sif主演

Unreal:講真人show幕後點樣操控節目內容同參加者

未來報告:唔駛介紹啦,故事接電影版之後

Sense8:好似係matrix導演姐弟製作,地球上8個住在唔同國家的人有心靈感應

Mr.Robot:聽講似Watchdog
舊 06-05-15, 06:05 PM   #850
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Sito 查看文章
個人留意以下

Blindspot:時代廣場被人放左個袋,裡面係個無著衫但全身紋身的失憶女人,d紋身原來係個犯罪計劃,雷神入面個Sif主演

Unreal:講真人show幕後點樣操控節目內容同參加者

未來報告:唔駛介紹啦,故事接電影版之後

Sense8:好似係matrix導演姐弟製作,地球上8個住在唔同國家的人有心靈感應

Mr.Robot:聽講似Watchdog
THX 推介﹗
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:29 PM

手機版 | APP版