Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-19-12, 02:14 PM   #151
Leaf
God of Gamer
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 真!DC 查看文章
香港好難期待會光明正大賣h物吧
日本尺度過唔過到香港法例都成問題
一陣比報紙大做文章...
由手機版發出
係喎...香港有冇合法途徑買到倫game?

唔好講b叔叔之類

我記得信和某d日文書係label左「警告: 本物品內容........」; 咁即係過到關俾賣掛

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね

此篇文章於 07-19-12 02:17 PM 被 Leaf 編輯。
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-12, 02:29 PM   #152
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: Leaf 查看文章
係喎...香港有冇合法途徑買到倫game?

唔好講b叔叔之類

我記得信和某d日文書係label左「警告: 本物品內容........」; 咁即係過到關俾賣掛
未來數位

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 12:10 AM   #153
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
pm3:00有學生會十代同土座買
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 12:25 AM   #154
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
老實講
冇得訂/買H刊
同信和果堆舖冇分別

加上仲有小G講既淫審處
同埋DC所講既傳媒體系

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 09:43 PM   #155
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
希望會賣日版漫畫/小說/game設定集... sogo對我來說太遠, 又搶錢
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 09:50 PM   #156
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
今日路過附近入去行左一轉, 如果正式開業都係咁真係唔多吸引

舊 07-20-12, 09:50 PM   #157
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
一定要h既咩

正正常常賣日本商品又唔得既
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-12, 11:27 PM   #158
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
有日版輕小說漫畫 cd 就夠架喇

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 12:33 AM   #159
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
一定要h既咩

正正常常賣日本商品又唔得既
我買親都係H架喎
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 12:42 AM   #160
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
我買親都係H架喎
?

日本animate通常我買goods同普通漫

漫梗係去虎穴啦
有紙袋包住好好多

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 12:48 AM   #161
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: leotam3 查看文章
?

漫梗係去虎穴啦
有紙袋包住好好多
見fd邊度開船就去邊度
有時虎穴有時蜜瓜咁sosad
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 10:33 AM   #162
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
?

漫梗係去虎穴啦
有紙袋包住好好多
虎穴紙袋回港時方便,kbook膠袋囧

舊 07-21-12, 01:01 PM   #163
古手神主
Crazy Gamer
paper lion

註冊日期: Jul 2009
擒日去過一轉, 講真就算有特典, 個價錢都絕對唔吸引.

舊 07-21-12, 01:19 PM   #164
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
我要連動特&書碟特

如果好似NANOHA 1ST既ANIMATE BD限定版香港有得賣就好了

雖則我揀左GAMERS

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-12, 02:07 PM   #165
raidou
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
如果有得訂animate限定game/CD/figure/書會幫襯
希望價錢唔會同精品一樣13算就好
期待正式開業後o既詳情
raidou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 04:52 AM   #166
HEERO
Crazy Gamer

前日入過間舖睇, 發覺店舖地方比睇圖片時更大
入面賣的漫畫和小說全都是中文, 畫集更全是一般向
精品方面都非常普通沒乜給引力, 唔等洗類型多
影碟方面很少和都是一些舊動畫來
睇到那種店舖格局就已經知道絕不可能會賣或訂到H野了
基本來說間野除了得個大字外, 就沒乜特色
我覺得那類型的店舖在香港大多會很快折埋

另外我有一個疑問, 店內賣的衫全都係大碼以上, 那些都是賣剩蔗來嗎 = =?
HEERO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 10:15 AM   #167
leotam3

引用:
作者: HEERO 查看文章
前日入過間舖睇, 發覺店舖地方比睇圖片時更大
入面賣的漫畫和小說全都是中文, 畫集更全是一般向
精品方面都非常普通沒乜給引力, 唔等洗類型多
影碟方面很少和都是一些舊動畫來
睇到那種店舖格局就已經知道絕不可能會賣或訂到H野了
基本來說間野除了得個大字外, 就沒乜特色
我覺得那類型的店舖在香港大多會很快折埋

另外我有一個疑問, 店內賣的衫全都係大碼以上, 那些都是賣剩蔗來嗎 = =?
其實.....................
你地有冇去過日本間animate架
日本animate都係咁擺架啦
你地去日本animate會買乜野.....................

http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
舊 07-22-12, 10:43 AM   #168
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
OT+天真一問:去日本買,就算搵紙包實D甜game鹹漫,照X光機都過到骨?(咪講埋哂D收埋o係自己身咁o既答案)
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 10:51 AM   #169
HEERO
Crazy Gamer

引用:
其實.....................
你地有冇去過日本間animate架
日本animate都係咁擺架啦
你地去日本animate會買乜野.....................
唔好意思呢, 我沒去過日本間ANIMATE
如果可以去得日本果間, 仲會去理香港果間嗎
你敢講香港間吉野屋的牛肉飯質料和味道和日本的都係咁無分別嗎
我只係以在香港些類似的書店去評論而已, 那裡有錯嗎?
舊 07-22-12, 10:53 AM   #170
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
OT+天真一問:去日本買,就算搵紙包實D甜game鹹漫,照X光機都過到骨?(咪講埋哂D收埋o係自己身咁o既答案)
以我所知X光機只係掃到件野既形狀...書封面內容佢完全見唔到
有錯請插

從未低頭 途經幾百萬傷口
站在我的身後 要確保你無愁沒憂
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠
浪漫溫馨一世紀
那裡只得我共你 勝過絕美的晨曦
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-12, 11:04 AM   #171
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
同人誌係終極兵器
真係整到既話我包你日日都爆數

大人既事情嘛....
邊個話一定要用Animate呢個名?
有個固定貨源已經好夠
咪係樓上整多間太空船lor

舊 07-22-12, 11:10 AM   #172
HEERO
Crazy Gamer

引用:
以我所知張D H野放係行李箱度過X光機只係睇到透明形狀, 除非係被抽檢打開每樣檢查, 不然都不會有問題
以前去日本時買了堆H動漫全放係行李箱, 過關時根本完全就沒想過你些問題
舊 07-22-12, 11:23 AM   #173
leotam3

引用:
作者: HEERO 查看文章
唔好意思呢, 我沒去過日本間ANIMATE
如果可以去得日本果間, 仲會去理香港果間嗎
你敢講香港間吉野屋的牛肉飯質料和味道和日本的都係咁無分別嗎
我只係以在香港些類似的書店去評論而已, 那裡有錯嗎?
你講到去日本好似出旺咁
我唔止秋葉原, 連d好辟既animate都去過 (奈良/青森),
果度真係得一層, 青森果間可以訂game, 不過冇貨存

仲有, "香港些類似的書店"<---水貨店,
點可以同offical店比....
要比你應該同hmv比#

あやかし陰陽録討論區
舊 07-22-12, 11:25 AM   #174
leotam3

引用:
作者: Oscarzero 查看文章
同人誌係終極兵器
真係整到既話我包你日日都爆數

大人既事情嘛....
邊個話一定要用Animate呢個名?
有個固定貨源已經好夠
咪係樓上整多間太空船lor
日本既animate同人, 你見到都唔會買...........
人地日本既animate係主要買漫/精品/動/cd.......

所以我淨係希望訂到日本animate特典就滿足架啦

あやかし陰陽録討論區
舊 07-22-12, 11:27 AM   #175
leotam3

引用:
你唔太誇張/犯法野(e.g.兒童法)海關唔會理你.....
我6年前俾人拎住隻顏月問都冇事過關.........

あやかし陰陽録討論區

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[cw24][I6] -----《To Be....& Doll Lovers》 原創雙人誌 小丸son Cosplay同人MIX討論區 1 08-22-07 11:34 PM
求LOVERS ~恋に落ちたら…~的攻略~ 亞瑪迪拉 H-GAMEの部屋 7 05-06-05 09:18 PM
[PS2]Galaxy angel Moonlit Lovers圖片 ,2/26發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 13 12-27-03 05:20 AM
GALAXY ANGEL Moonlight Lovers出左 強化人間ですの~★ PC電腦遊戲討論版 41 09-01-03 10:07 PM
LOVERS & MuvLuv Rv250 H-GAMEの部屋 3 11-22-02 11:46 AM

現在的時間是 04:03 AM

手機版 | APP版