Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-03-07, 11:48 PM   #501
婠婠
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Guti 查看文章
睇埋今場,我地條中場真係唔夠搶
史高斯同卡域克上半場初段都算幾搶得

不過下半場史高斯明顯體力下降
得卡域克一個就變左完全唔夠搶
尤其係利記個長腳佬施素高係中場殺左好多波
呢條友睇佢兩年D波越來越成熟
仲有大把進步空間
遲早變世界級防中-.-

講返曼聯
尤其係下半場俾利記拉開左兩邊黎打之後
班中場殺到波都求其交上去算
自己唔敢殺得太前
搞到中場輸晒
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-07, 11:49 PM   #502
婠婠

引用:
作者: 西野川一河 查看文章
飲杯
咀咒聽日車路士失分先
打完阿記場波就有得睇車仔失分(預定)
舊 03-03-07, 11:51 PM   #503
KCT
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
特別係史丹福橋一戰....
名副其實6分波,曼聯要冠軍
就算贏波不能,都萬萬唔可以輸
作客車仔場波好大機會去到最後一場先打
曼聯車仔是但一隊入fa cup 4強都要延遲
車仔之後既賽程又比我地難打
到時分分鐘變左例行公事

KCT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 12:00 AM   #504
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
to 婠婠:
如果想連續quote幾個引用,麻煩多用
咁樣搞法好快又要開新vol....
thx!

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.

此篇文章於 03-04-07 12:02 AM 被 啤梨王子 編輯。
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 12:01 AM   #505
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
打從無左K16...
中場唔夠搶都已經唔係今屆先發生...
只靠S18爛搶甚至莽搶...
或靠F24失驚無神既"發功"...
中場線先俾到人有穩陣感覺

ps.
做乜今日多左咁多N月唔見人既真/可能唔係真MU FANS出現

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 03-04-07 12:04 AM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 12:03 AM   #506
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
yeah 12分

愈來愈近冠軍了

加油呀, 今場打得唔好...好在有運

個球證好差...

多得VDS個球神級撲救 同埋 O沙捕個好位先WIN到
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 12:13 AM   #507
婠婠

引用:
作者: 啤梨王子 查看文章
to 婠婠:
如果想連續quote幾個引用,麻煩多用
咁樣搞法好快又要開新vol....
thx!
抱歉先

今日太興奮同激動
係咁F5睇下有咩講

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
打從無左K16...
中場唔夠搶都已經唔係今屆先發生...
只靠S18爛搶甚至莽搶...
或靠F24失驚無神既"發功"...
中場線先俾到人有穩陣感覺

ps.
做乜今日多左咁多N月唔見人既真/可能唔係真MU FANS出現
的確中場問題你講中晒咁滯
尤其係史高斯=.=
自從無左堅尼之後
佢D波真係辣左好多好多...
佢之前幾年完全係第二個打法
如果唔係因為之前球證對佢D印象分好
我諗應該已經收到大把利是

可能因為贏埋呢場之後
個聯賽冠軍穩陣過煲呔曾連任掛

引用:
作者: 『庭』 查看文章
yeah 12分

愈來愈近冠軍了

個球證好差...

多得VDS個球神級撲救 同埋 O沙捕個好位先WIN到
今場係利物浦打得好
雲達沙同李奧表現簡直一流
雲達沙都話救左兩球靚波先多人留意到
D講球佬今日真係忽略左李奧呢位真英雄
如果俾我揀今日曼聯打得最好果個
我一定揀李奧

個球證好在吹呢場係曼聯同利記波
如果吹正車仔D波真係等俾摩帥狂插都似
舊 03-04-07, 12:16 AM   #508
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 『庭』 查看文章
yeah 12分

愈來愈近冠軍了

請注意...
虛假 12分
<--煩人一個

引用:
個球證好差...
球賽就是這樣...
獲甜頭...多得球證
失甜頭...亦因球證
冤枉來~瘟疫去...

此篇文章於 03-04-07 12:18 AM 被 Busconcamp 編輯。
舊 03-04-07, 12:21 AM   #509
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 婠婠 查看文章

個球證好在吹呢場係曼聯同利記波
如果吹正車仔D波真係等俾摩帥狂插都似
做球證受壓係平常事,冇致命犯錯通常冇事既.
12碼唔吹,包越位照舉旗等等,每邊各一,冇野好嘈丫

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 12:22 AM   #510
Francisau100
Game Master
大名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 婠婠 查看文章

今場係利物浦打得好
雲達沙同李奧表現簡直一流
雲達沙都話救左兩球靚波先多人留意到
D講球佬今日真係忽略左李奧呢位真英雄
如果俾我揀今日曼聯打得最好果個
我一定揀李奧
無錯~~
今場V15失魂,
但係李奧歸位, 打得好出色, 証明自己值12萬鎊

引用:
作者: 碧克 查看文章
做球證受壓係平常事,冇致命犯錯通常冇事既.
12碼唔吹,包越位照舉旗等等,每邊各一,冇野好嘈丫
我就覺得個球証都吹得OK (至少無犯大錯) , 但係俾牌的尺寸就真係不敢恭維

MU GO GO GO!!

學習攝影! A99+2470+50.4+85.4+70300

此篇文章於 03-04-07 12:24 AM 被 Francisau100 編輯。
Francisau100 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 12:31 AM   #511
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
好野~ 場波真係驚爆~ 好彩連續兩場聯賽都完場前入波~~~~~~

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 12:33 AM   #512
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: Francisau100 查看文章
我就覺得個球証都吹得OK (至少無犯大錯) , 但係俾牌的尺寸就真係不敢恭維
算係咁
比牌倒有少少問題
卡域克上半場個黃牌其實過嚴,下半場沙比我球應比反而無
仲有今場D補時好似比得過多
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 01:13 AM   #513
碧克

開罐啤酒睇車
希望樸茅今場發功成功/

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 03-04-07, 01:13 AM   #514
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
老實講, 夏格o個 2000 萬鎊睇黎都唔慳得

維迪應付高速靈活o既對手係佢o既最大弱點, 改善埋呢樣先有機會成為世界級後衛...
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 01:15 AM   #515
碧克

引用:
作者: enishi 查看文章

維迪應付高速靈活o既對手係佢o既最大弱點, 改善埋呢樣先有機會成為世界級後衛...
改善埋佢已經係世界級後衛...

\  /

舊 03-04-07, 01:17 AM   #516
Guti
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDvictorlam18
引用:
作者: enishi 查看文章

個人鐘意馬干多d

舊 03-04-07, 09:21 AM   #517
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
尋晚真係和波都收貨,贏埋就更開心
入波個刻真係興奮到爆
v19球撲救真係比賽的關鍵,R5亦都有好穩健的演出,叫做補救到E3同V15的錯失
而家過到利物蒲,只要對車仔個場唔好輸,冠軍機會真係好大

S18之後要停三場,希望影響唔會太大
始終有佢係中場,搶截力係高D的
至於拿臣的即將離去.我真係愈來愈擔心前鋒會出現問題
加上而家S20又要做手術抖4個星期,可用的前鋒得3個
S14狀態真係一個疑問,即係實際得番兩個前鋒....
S9奇差的把握力,加上單刀都唔識入波,仲要咁獨食,係前鋒無咩人可選擇之下隨時成為致命傷

佢今場又係唔交波的,係都自己死去,好多波只要回傳交波比隊友
就可以慢慢拎番控球權抖下唔駛比人攻得咁急
佢就單騎獨闖,自己帶到個波死晒.....
而家真係愈來愈討厭佢

舊 03-04-07, 02:03 PM   #518
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
拿臣要走了,唔捨得!今年紅魔贏到超聯同足總盃冠軍,我一定會記得拿臣都出過一分力的。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 02:34 PM   #519
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: fatraymond 查看文章
入波個刻真係興奮到爆
v19球撲救真係比賽的關鍵,R5亦都有好穩健的演出,叫做補救到E3同V15的錯失

S18之後要停三場,希望影響唔會太大
始終有佢係中場,搶截力係高D的
至於拿臣的即將離去.我真係愈來愈擔心前鋒會出現問題
加上而家S20又要做手術抖4個星期,可用的前鋒得3個
S14狀態真係一個疑問,即係實際得番兩個前鋒....
S9奇差的把握力,加上單刀都唔識入波,仲要咁獨食,係前鋒無咩人可選擇之下隨時成為致命傷

佢今場又係唔交波的,係都自己死去,好多波只要回傳交波比隊友
就可以慢慢拎番控球權抖下唔駛比人攻得咁急
佢就單騎獨闖,自己帶到個波死晒.....
而家真係愈來愈討厭佢
C7埋門好多 命中唔算高
琴晚拿臣玩2傳 d前鋒勁d都入左喇
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 03:17 PM   #520
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
個人鐘意馬干多d
國米果件馬干...a
一題起佢...尋晚2黃1紅...
引用:
作者: fatraymond 查看文章
入波個刻真係興奮到爆
今場傷紅會...
有孖沙成為得勝功臣
雲達沙同奧沙

引用:
見長人心口一照一起脚...以為輸得...
點知V1俾太陽光"邪"住都救到呢球必入球...
真係..................."斜陽裡,撲救更放;長人命射,心中驚一驚慌,居然沙沙雙手一伸伸出3分希望"
引用:
3,6,9分之戰

此篇文章於 03-04-07 03:30 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 03-04-07, 03:44 PM   #521
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
終於睇返場波,雲達沙勁神,咁近都救到
奧沙都射得好冷靜,射上方

最後個個Show Muscle,送晒d球衣比球迷

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 03:59 PM   #522
天使之國
Banned
^0^

歐聯冇拿臣 冇咩前鋒有一劍封侯既埋門技術架喇喎
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 04:12 PM   #523
Ninstation

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDHupyi
尋晚真係勁開心, 好耐都無試過入波個刻興奮到彈起,
希望最後一刻可以留到拿臣, 唔係前線人手會告急
Ninstation 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-07, 04:56 PM   #524
Guti

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDvictorlam18
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
國米果件馬干...a
一題起佢...尋晚2黃1紅...
Makoun of lille

舊 03-04-07, 11:49 PM   #525
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: FOKKIT 查看文章
終於睇返場波,雲達沙勁神,咁近都救到
奧沙都射得好冷靜,射上方

最後個個Show Muscle,送晒d球衣比球迷

其實高治個下做得幾靚,一控一射,諗住入硬,點知雲達沙仲靚

主題工具