Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-05, 08:28 PM   #126
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: HEAD_HUNTER
範海王咁就玩完架啦?真係化學
我就覺得冇咁易~

舊 05-04-05, 09:38 PM   #127
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: 神京
我就覺得冇咁易~
[掃興MODE] 係, 已經玩完 [/掃興MODE]
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-05, 10:05 PM   #128
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
引用:
我就覺得冇咁易~
中國篇我覺得好大日本主義

舊 05-04-05, 11:05 PM   #129
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
作者: elmond
仲有大美國主意
因為係日本畫...
舊 05-04-05, 11:44 PM   #130
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: 黑咪 破壞大王
仲有大美國主意
因為係日本畫...
反而奧里巴暫時都係冇咩野
起碼都叫過下
日本果d一係秒殺一係輸左同冇輸冇分別
郭海皇可能又會一面倒.......

舊 05-05-05, 12:14 AM   #131
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
無辦法,因為主角係日‧本‧人

不過烈海王依然無敵就由佢啦,算係出番口氣

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-05, 12:35 AM   #132
elmond
女權主義信奉者

烈海皇同傑克打應該都會輸得好慘.....

舊 05-05-05, 01:06 AM   #133
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
SKIP
郭海皇可能又會一面倒.......
唔會
舊 05-05-05, 01:14 AM   #134
elmond
女權主義信奉者

我見到遇告鬼再現就..............
不過還好有得打

舊 05-05-05, 11:40 AM   #135
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
點樣大日本主義法??
我唔覺得有乜野大日本主義.只係講日本人"範馬一家"無敵就係大日本主義??
咁直海皇又算係乜??講到明係用日本拳法.但唔夠中國拳法打.哩d只可以話係主角無敵論。

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-05, 05:16 PM   #136
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: 機動盜賊首領-電
點樣大日本主義法??
我唔覺得有乜野大日本主義.只係講日本人"範馬一家"無敵就係大日本主義??
咁直海皇又算係乜??講到明係用日本拳法.但唔夠中國拳法打.哩d只可以話係主角無敵論。
中國人差不多個個被秒殺.............
應該話刻意眨低中國人吧

舊 05-05-05, 08:21 PM   #137
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
中國人差不多個個被秒殺.............
應該話刻意眨低中國人吧
但無泰國個個輸得咁樣衰

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-05, 01:34 AM   #138
elmond
女權主義信奉者

今個week唔知有26未呢?
玩下sin

ps:與本人冇直接關係,如有雷同,實屬巧合

舊 05-26-05, 01:57 AM   #139
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

日文版26已下
另:
連載已經去到阿里JR同傑克打,
阿里JR好勁,
打極都唔死,
給傑克打到黏完牆撞天花又黏地都仲企得起身叫繼續打
舊 05-26-05, 02:07 AM   #140
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 機動盜賊首領-電
點樣大日本主義法??
真係好大日本主義囉...
又講到d海王咁廢,又講到郭海皇咁狗
有乜奶油劉海王會比隻鬼秒殺~

舊 05-26-05, 09:05 AM   #141
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
佢抵死的,
一開始已經輕視隻鬼的存在來一招插眼.
又玩瓦片,
咁打法唔死已經算好.
舊 05-26-05, 03:36 PM   #142
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
其實呢樣老實講,勇次郎同「日本」兩隻字向來都一啲關連都無。
由第一集第一期開始講到而家,勇次郎都只係被強調做「地球最強生物」,俾勇次郎秒殺嘅數都數都盡,又何必太在乎劉海王呢?
郭海皇呢啲都唔算狗呀嘛~~~~睇吓涉川果啲先係老狐狸

我的雜談小屋
舊 05-26-05, 04:01 PM   #143
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
作者: HEAD_HUNTER
其實呢樣老實講,勇次郎同「日本」兩隻字向來都一E關連都無。
由第一集第一期開始講到而家,勇次郎都只係被強調做「地球最強生物」,俾勇次郎秒殺N數都數都盡,又何必太在乎劉海王呢?
郭海皇呢E都唔算狗呀嘛~~~~睇怉A川果E先係老狐狸
佢已經給阿里JR秒W,
武神獨步都係
舊 05-26-05, 06:56 PM   #144
elmond
女權主義信奉者

哇...
咁睇阿里好屈機wor
傑克有冇咬咬咬?
26完中國篇未?

舊 05-26-05, 06:58 PM   #145
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

引用:
哇...
咁睇阿里好屈機wor
傑克有冇咬咬咬?
26完中國篇未?
27先係完中國篇 ,
傑克未出咬咬咬,
如果佢出可能一早已經完場
另外樓頂咩事???
仲係24的???
舊 05-26-05, 09:01 PM   #146
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: 黑咪 破壞大王
27先係完中國篇 ,
傑克未出咬咬咬,
如果佢出可能一早已經完場
另外樓頂咩事???
仲係24的???
感覺上26又會好快睇完
刃牙2好似到尾聲咁wor.....
唔知花山會唔會同奧里巴打番場呢?

舊 06-17-05, 07:36 PM   #147
藍染
Senior Gamer
christy♥♥♥♥

25出左
腳踢大地呀

Love Psychedelico♥
藍染 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-05, 01:04 AM   #148
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

海皇唔講得笑.....消力與脫力(不過好似又已經俾隻鬼學埋)

我的雜談小屋
舊 06-18-05, 01:12 AM   #149
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
勇次郎榮昇"宇宙最強生物"~

舊 06-18-05, 01:44 AM   #150
elmond
女權主義信奉者

搞錯,勁快finish本書...........
好像好慢wor
日本出左27未?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:49 AM

手機版 | APP版