Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-24-02, 12:20 AM   #51
小苦妹
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
Originally posted by Zaku :
冇預期咁靚?
and
animal crossing 到左啦?
animal crossing 到左,我買時390,買啦,好正

冇預期咁靚?
係因為D毛做得無預期咁正,好似開始畫面時FOX 坐係度D 毛,好怪咁(可能部電視唔掂啦)
小苦妹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 12:25 AM   #52
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
star fox D毛一定唔會預超靚~~因為此終唔係CG ma~~

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 12:26 AM   #53
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
養緊小恐龍喇, 其實唔係養.....係咩就自己玩
播片過場1, 2秒度, real time 過場多

呢隻野比4.5 簡直係可笑, 如果5分滿分就唔同

舊 09-24-02, 12:29 AM   #54
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
攪到我好想玩

-------
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
舊 09-24-02, 12:35 AM   #55
JACKY
Moderator

嘩........岩岩發現原來可以用旋轉矛打敵人
配合唔同按制有不同招式(不過我仲未掌握到)

舊 09-24-02, 12:35 AM   #56
tylau
God of Gamer

PSN  IDkeithlau81
我都玩左半個鐘, ARM ARM用FOX喇...
幾正喎!
D毛都算幾好喇.
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 02:39 AM   #57
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

我發現D過場應該唔叫播片
因為都係Real time計算
而係Demo o既時候同玩o既時候
使用兩種唔同o既3D Models
令人覺得Demo o既時候相似播片

任天堂即係任天堂
我覺得版圖設計同任天堂Zelda差一班
另外暫時隻game未有"kick"住
玩得好爽!

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 02:40 AM   #58
赤武神
The One
多多指教!

時間流逝~天色會轉變??

-------
舊 09-24-02, 02:48 AM   #59
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
Originally posted by 赤武神 :
時間流逝~天色會轉變??
YES!
基本上你可以當佢係一隻
Cosplay o左狐狸o既林克
外星版Zelda 64

舊 09-24-02, 03:19 AM   #60
任天狂
Account Locked
邪惡最快樂

呵~
比如期中好,
好靚,但背景接位地方有少窒,
自由度高,開始無耐已有3個地方撰擇,仲有其他星球,好似有好多版...
感覺好好玩,我原先打算試玩一個鐘,點知..........依家3點幾....
我都o岩o岩得到50金幣袋,
好鐘意o個間商店o既設計!

玩緊哩隻GAME時,令我更期待ZELDA 呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
任天狂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 07:12 AM   #61
宮本茂
Game Master
宮本博士

引用:
Originally posted by JACKY :
呢隻野比4.5 簡直係可笑, 如果5分滿分就唔同
我都比5分
(不過以5分為滿分)

I Love Nintendo
宮本茂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 08:04 AM   #62
JACKY
Moderator

我建意大家買左地圖先, 咁會易玩好多
個魔人之幣, 我搵到2個

現在18%, 再次向雪地展開旅程
玩落唔係好曉日文既我都玩得掂

任天神
你有3個地方撰擇, 我冇既

舊 09-24-02, 08:15 AM   #63
豬腳恐龍
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
果隻碟就算有得咪用啦,
要搶碟,
好傷機架.

共渡時艱生存法: 賣. 押. 借.

-陳嘉祺
豬腳恐龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 09:07 AM   #64
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 任天神 :
自由度高,開始無耐已有3個地方撰擇,仲有其他星球,好似有好多版...
之前睇日本既宣傳單張, 個度都至少 show 左 13,4 個 area, 我諗都超碼有咁多版掛
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 09:40 AM   #65
老機迷一個^-^

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagstallonehk
快d買啦!隻Game真係正到爆,淨係開頭一幕飛龍大戰賊船已經值回票價,畫面極度流暢,音響一流,隻Game凝做倒一種非常"壯大"的感覺,我個人覺得正過SMS,唔知點解Fami通會比32分,我覺得起碼值36分以上,Rare同出"班鳩"的Treasure這兩間公司真係每一次出Game都有驚喜,唔似得其它大廠咁毫無新意,Starfox Adventure絕對超正,相信Gamecube今年得Zelda可與其匹敵!
33765 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 09:46 AM   #66
老機迷一個^-^

引用:
Originally posted by Zaku :
畫面會唔會係暫時最靚既一隻?
我可以同你購:絕對係Gamecube show機能之作,俗稱"試機天碟"!
舊 09-24-02, 09:55 AM   #67
老機迷一個^-^

引用:
Originally posted by 宮本茂 :

我都比5分
(不過以5分為滿分)
究竟邊度比4.5分,係咪收左人o地錢,比分果位人兄唔係"痴"就係"傻"既!可怒也!!!

neo2246: please dun use too many same icons in one post, thx!
舊 09-24-02, 11:13 AM   #68
任天狂
Account Locked
邪惡最快樂

引用:
Originally posted by JACKY :

任天神
你有3個地方撰擇, 我冇既
我係話魔人俾你撰擇去邊玩先,
按左,上,右o個度呀!
任天狂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 12:28 PM   #69
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

想問下個迷宮有乜特別?!

哇!唔係講笑!
呢隻真係"更"

我暫時覺得有一個唔好處
呢隻game因為使用ZELDA 64系統
如果有4粒C button就唔需要用C stick去選擇item
會方便好多

舊 09-24-02, 01:15 PM   #70
油油
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
想問下日版係唔係全程英文語音?

因為我睇唔明日文會up咩...

舊 09-24-02, 01:37 PM   #71
LoveOurWay
Junior Member

註冊日期: Sep 2002
did the game include save card?..?...thank you

舊 09-24-02, 02:09 PM   #72
赤武神
The One
多多指教!

引用:
Originally posted by 油油 :
想問下日版係唔係全程英文語音?

因為我睇唔明日文會up咩...
某D人會講其他語言(恐龍語!?),其他全程英文~~
to LoveOurWay:
唔送save card~~隻game只食你3格

-------
舊 09-24-02, 02:11 PM   #73
Zaku
The One

剛剛食 lunch 去過黃金
答案係.... 未有美版
舊 09-24-02, 02:12 PM   #74
nookie
TC

PSN  IDnookie3
XBox Live Gamertagnookie3
你地咪咁快狂煲啊‧‧‧
我隻美版聽日下午就到手..

Blog: https://namstephan.wordpress.com/
nookie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-02, 02:14 PM   #75
Zaku
The One

邊間聽日有美版?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
ONE PIECE Treasure Battle! 討論區 neo2046 攻略及心得交流區 423 12-02-08 05:51 PM
[GC]POKEMON COLOSSEUM 討論區 neo2046 攻略及心得交流區 147 06-30-04 12:45 PM
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM
gc 有冇出過mario tennis ??? seraph 電視遊戲討論版 2 01-28-04 03:45 PM

現在的時間是 05:00 AM

手機版 | APP版