Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-17-14, 09:04 PM   #301
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI

崩.龍.回.歸

那那西同主人阿伯可以眼閉鳥\
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-14, 12:53 AM   #302
tao
Crazy Gamer
SFV格鬥家

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDJapbee
XBox Live GamertagSleepyEyes23
引用:
作者: 野良猫 查看文章
等現貨跌價好過啦
引用:
作者: W!LL 查看文章
Mh4黑/白限定機好似有一排越賣越貴
今次呢部新型號, 又得水貨, 點都有炒味架喇
係呀....上次部黑/白限定都好似冇乜見過有跌價咁...
雖然果部唔算靚
tao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-14, 05:41 AM   #303
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: tao 查看文章
請問各位大大,這部最平幾錢可訂到..?
問過好多鋪都要$2500-$3000...
價位同PS4就黎一樣了
我訂都要差唔多價

舊 09-18-14, 01:21 PM   #304
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 09-18-14, 07:45 PM   #305
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
https://www.youtube.com/watch?v=ffUI...ature=youtu.be

seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-14, 07:51 PM   #306
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
迴避升斬味a

叉斧型,一刀兩段斬
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-14, 07:55 PM   #307
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331

0:21、0:43、1:03蛇王脫皮,火山蒲頭

1:27街守城新武:左輪大炮
========================
引用:
迴避升斬味a
裘千刃武限定

此篇文章於 09-18-14 07:59 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 09-19-14, 11:44 AM   #308
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
阿霞呢

公主呢

ufo呢
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-14, 06:50 PM   #309
滅龍士
MHWs↓

欠舊怪list
祖龍呢?

奇面王呢

女王蟲呢?

嵐龍呢?

水獸姊妹呢?

啤啤熊呢?

赤甲獸呢?

鎌蟹姊妹呢?

老山蟹呢?

翠水呢?

冰牙姊妹呢?

雪獅姊妹呢?

毒怪龍姊妹呢?

毒狗王呢?

眠狗王呢?

白跳王呢?

野豬王呢?

笛雞姊妹呢?

潛口呢?

土砂姊妹呢?

炎戈姊妹呢?

爆鎚姊妹呢?

尾槌姊妹呢?

眠鳥呢?

溶岩魚呢?

白一角呢?

迅龍三姊妹呢?

老山姊妹呢?

峰山姊妹呢?

煌黑呢?

剩低D水戰怪算Q數

此篇文章於 09-19-14 06:55 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 09-19-14, 07:45 PM   #310
haha3156
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: money 查看文章

個太鼓狩獵笛好正阿!!!!!

舊 09-20-14, 06:49 AM   #311
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
琴日已試玩左new3DSLL+MH4G,
新機不論3D掟2D出,個Mon出d字真係清左好多!

PS:期待10月出的日版LL機(黑色)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-14, 09:38 AM   #312
野良猫
肥倫

引用:
作者: mrk 查看文章
琴日已試玩左new3DSLL+MH4G,
新機不論3D掟2D出,個Mon出d字真係清左好多!

PS:期待10月出的日版LL機(黑色)
解像度有提升?

有冇細機試?因為想買細機
舊 09-20-14, 10:06 AM   #313
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
生放送滿晒座,入唔到去睇

http://live.nicovideo.jp/watch/lv192596246
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-14, 10:53 AM   #314
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
解像度有提升?

有冇細機試?因為想買細機
應該只係執過用另一隻FONTS掛
如果打芒亨的話真心講,唔好買細機,一試過大機你就懷疑自己點解之前會接受到細機咁細個芒…
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-14, 10:37 PM   #315
滅龍士
MHWs↓

TGS版OP

==================================================
動物之森貓裝貓武x2+貓島網翠水

==================================================
霞.龍.回.歸
舊 09-21-14, 03:00 AM   #316
Y.Bird
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
一隻GAME 起碼玩半年。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 03:14 AM   #317
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
MH4 只玩左 1個月,冇多冇少。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 08:42 AM   #318
kimtam
Game Master
飄銀泣悲哀

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagkimtam
段opening做得好好
快d出啦,雖然我連mh4都未玩完

「如果兄長只生在普通人的家庭,不用承繼父親大人的陰陽師地位,說不定,他能抓住平凡人的幸福...」

My Blog:http://himyiktam.blogspot.com
kimtam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 01:39 PM   #319
ゆり

註冊日期: Nov 2004
段op完全講左咩叫道具獵人
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 02:07 PM   #320
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
MH4無玩好耐了
睇完片又想囉返出黎玩

角龍會中落穴嗎

舊 09-21-14, 03:10 PM   #321
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: up2u2003 查看文章
MH4無玩好耐了
睇完片又想囉返出黎玩

角龍會中落穴嗎
會中架
最近多左片都挖番隻4出來同朋友連機打下w

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 06:26 PM   #322
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: up2u2003 查看文章
角龍會中落穴嗎
MH3開始已經中
舊 09-21-14, 07:56 PM   #323
野良猫
肥倫

斬掉重練後啲任都未清哂
好在仲做到套國民裝可以拎嚟打G位
舊 09-21-14, 08:14 PM   #324
滅龍士
MHWs↓

訓練所未清+未齊細金+未HR999 o既路過/

BTW,依家陣個GAF MH4 RaidCall仲有無人用緊?a
舊 09-23-14, 09:09 PM   #325
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
有人訂咗水game未?$499 o唔ok?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Winning Eleven 2014 | Pro Evolution Soccer 2014 | Fox Engine ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 97 07-07-14 11:51 PM
[多機種] Winning Eleven 2014 | PSP, 3DS | 2013年秋予定 seed2005 手提遊戲機討論版 10 09-02-13 04:50 PM
[貼圖][cosplay]07年秋祭 day1+day2相 Matthew.Y Cosplay同人MIX討論區 2 10-08-07 11:34 AM
[動畫] [轉貼] 07年秋 新番簡介 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 69 10-04-07 10:24 PM
今年秋祭係幾時??? 黑咪 破壞大王 Cosplay同人MIX討論區 4 09-02-06 07:27 PM

現在的時間是 04:48 AM

手機版 | APP版