Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
電視遊戲討論版>SD Gundam G Generation Cross Rays | PS4, NS, PC | 「決定版」3月25日推出
HM 07:33 PM 11-26-19
作者: pet3:
不是說要正日嗎
直接打過算
得4關
由手機版發出
latfh2002 07:38 PM 11-26-19
PS4版GGEN出了嗎?.?(MK熱線)
pet3 07:42 PM 11-26-19
作者: HM:
直接打過算
得4關
由手機版發出

才不是4關的問題啊

我試版有200萬現金
最少可以賣出90萬的機

還有全人物lv20 已學各種lv2技能 還有試版有看到的黑影 全部準備好
到正式版已經能立即開發 (50幾種黑影)
iu fu pig 07:48 PM 11-26-19
好似NS都一樣咁lag,可以等值崩了
笨大每隔幾年都會出一隻值崩高達遊戲考敬下玩家
由手機版發出
Sar8 07:48 PM 11-26-19
等steam版冇煩惱
pongg 08:04 PM 11-26-19
特典洗唔洗要正日入code先有效?
捲毛老爺 08:22 PM 11-26-19
NS 458 入手, 戰鬥真係幾lag下,但又未去到接受唔到既~唯有等佢update。

另外想問下打敵人拎到既技能,唔即時裝上身既就要用買既?郁D都上2萬喎
尼路 08:24 PM 11-26-19
作者: 捲毛老爺:
NS 458 入手, 戰鬥真係幾lag下,但又未去到接受唔到既~唯有等佢update。

另外想問下打敵人拎到既技能,唔即時裝上身既就要用買既?郁D都上2萬喎
所以試玩SAVE先重要……又會要正日咁搞笑……
pet3 08:34 PM 11-26-19
作者: 尼路:
所以試玩SAVE先重要……又會要正日咁搞笑……
防偷跑的最佳手段
知世公主 08:47 PM 11-26-19
作者: Eking:
灣仔458-468
邊間啊,日版定中文
ouki 08:47 PM 11-26-19
有沒有人試過offline改日期?
有冇人知switch日版和行版有甚麼分別
latfh2002 09:57 PM 11-26-19
熱線明天先有p4日版...
雷火武 10:14 PM 11-26-19
作者: 捲毛老爺:

所以有技能想比人學就等佢擊破
哈里康 10:18 PM 11-26-19
想問下日版係咪都有中文顯示?
雷火武 10:24 PM 11-26-19
作者: ouki:
有沒有人試過offline改日期?
有冇人知switch日版和行版有甚麼分別
唔work
可能間廠正日先出patch
咁樣就唔怕D人 Offline 改日期
怪盜小G 11:02 PM 11-26-19
日版都可以揀中文??有無分港台
flpchoho 11:15 PM 11-26-19
作者: 雷火武:
唔work
可能間廠正日先出patch
咁樣就唔怕D人 Offline 改日期
官方有講正式版要Update先可以繼承試玩版SAVE
咁應該正日先提供更新

一部データを除き、セーブデータは製品版へ引き継ぐことが可能です。
なお、体験版のセーブデータを製品版に引き継ぐためには、製品版のアップデートが必要です。
Gundam MK-2 11:36 PM 11-26-19
作者: 怪盜小G:
日版都可以揀中文??有無分港台
NS日版表示一樣可以中文
可選語言:
日文
台繁
港繁

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
Gundam MK-2 11:40 PM 11-26-19
作者: pongg:
特典洗唔洗要正日入code先有效?
已經入到

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
Chris Redfield 12:03 AM 11-27-19
有冇人買左NS版?
想知道地圖同動畫效果如何?
怪盜小G 12:07 AM 11-27-19
PS4呢??
雷火武 01:46 AM 11-27-19
PS4
只打左W第一版止痕
第一關都已經唔短、多劇情、兩個Map
Loading好快

LIHKG d人就話NS 手提mode入戰鬥畫面會lag
風間鈴木仁 01:53 AM 11-27-19
https://psnprofiles.com/trophies/100...ays?lang=zh-tw

SD GUNDAM: G GENERATION CROSS RAYS TROPHIES
中文版獎盃表
(=v=)b 06:03 AM 11-27-19
p4版點入歌呀~?

圖監鐵血個2格???~應該係戰損版/厄際戰版巴巴托司啦~
OO有ELS OOQ~
如果綠川講既係真~w有白雪姬既話~
係得seed未有主角隱藏機~
捲毛老爺 06:21 AM 11-27-19
作者: (=v=)b:
p4版點入歌呀~?

圖監鐵血個2格???~應該係戰損版/厄際戰版巴巴托司啦~
OO有ELS OOQ~
如果綠川講既係真~w有白雪姬既話~
係得seed未有主角隱藏機~
隱藏衫點睇,人棍主角有札夫白衫版
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面