Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-15-20, 01:41 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
YAHOO 拍賣停止營運

引用:
由於業務方向的改變,Yahoo香港拍賣將會於2020年逐步停止營運,現分兩階段進行:

第一階段 - 2020年3月24日開始停止貨品上載及買賣,開放貨品資料下載功能,用戶也可以在線上查閱以往的問與答及買賣紀錄
第二階段 - 2020年5月31日全面停止營運

一個時代終結..
雖然都已經少用,但有時都上去睇下有冇好野...之後仲有邊度可以容易搵二手野呢.....(不要講tb...)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-20, 01:44 PM   #2
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
得返carousell 不過講交易始終fb最方便
由手機版發出
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-20, 03:12 PM   #3
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
佢團購都摺左啦

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-20, 03:19 PM   #4
winsonhei
Insane Gamer
三防

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDRX-78_GP-03
以前都上去睇下有冇心頭好,改完版之後個介面操作我真係麻麻…
winsonhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-20, 03:39 PM   #5
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: winsonhei 查看文章
以前都上去睇下有冇心頭好,改完版之後個介面操作我真係麻麻…
為改而改

電郵一都樣改完簡直垃圾級數

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-20, 03:54 PM   #6
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: Tano 查看文章
為改而改

電郵一都樣改完簡直垃圾級數
電郵我用返舊模式, 新個款真係 load 得好慢.
btw, 除咗 carousell, 而家香港做買賣得返 fb?

舊 02-25-20, 01:02 PM   #7
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
唔改版可能捱得仲耐
搞一搞都流失唔少人啦

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-20, 01:06 PM   #8
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
真心可惜,還記得十多年前,漫畫書未電子化時,我在這兒出文收書,之後再去yahoo拍賣轉賣的那段日子呢

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-20, 01:18 PM   #9
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
以前買套二手漫畫返黎睇完賣返出去唔洗輸 免費睇
由手機版發出
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-20, 01:58 PM   #10
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
是的,我以前好彩買到熱門書回來,還可以賺到錢呢,當然不多啦

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Yahoo! Rebrand | 全新 My Yahoo ZlWS 手機資訊/電腦軟硬討論 11 09-21-13 01:00 AM
哪裡有代上日本yahoo拍賣 lykouleon ~清談館~ 21 10-20-05 08:59 PM
yahoo 拍賣問題 達比 ~清談館~ 25 09-17-05 10:56 PM
YAHOO可恥!!! 機動盜賊首領-電 ~清談館~ 42 09-12-05 03:26 PM
Yahoo! Toolbar: Yahoo! 反間諜軟件 Minga 手機資訊/電腦軟硬討論 0 05-13-05 04:13 PM

現在的時間是 11:32 PM

手機版 | APP版