Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-24-12, 08:39 PM   #1
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
テイルズ オブ ハーツR

テイルズオブハーツR
機種/PSVita

カルセドニーがパーティキャラに追加

舊 10-24-12, 08:43 PM   #2
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
哦哦哦哦
終於到你啦!!

但2D定3D戰鬥....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 08:44 PM   #3
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
高清琥珀腿

引用:
作者: GN00508771 查看文章
哦哦哦哦
終於到你啦!!

但2D定3D戰鬥....
睇見TOI啲組模,我真心希望佢整番2D算
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 08:45 PM   #4
money
◆.西野司命.◆

舊 10-24-12, 08:46 PM   #5
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 野良貓 查看文章
高清琥珀腿

睇見TOI啲組模,我真心希望佢整番2D算
引用:
作者: money 查看文章
圖戈個只係EVENT吧 唔好告訴我戰鬥變左3D 拜託

舊 10-24-12, 08:51 PM   #6
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
戰鬥2D+1
諗番起當時NDS睇到眼殘

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 08:55 PM   #7
dust11

註冊日期: Aug 2010
戰鬥同畫面起碼要TOA水準啦
上集得TOW既質素
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 08:57 PM   #8
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: dust11 查看文章
戰鬥同畫面起碼要TOA水準啦
上集得TOW既質素
你放心,BNGI一向保持到水準

見到3D圖走出嚟我已經死心,雖然都會玩
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 09:00 PM   #9
ゆり

bgm重作就買

舊 10-24-12, 09:26 PM   #10
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
點睇張圖都好似係3D....
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 09:31 PM   #11
ゆり

其實故事咁玩有bug wo

隻飛船係絕望件甲整出來

咁絕望已經冇左靈武,仲點打

麻煩仲有刪走極煩既心靈迷宮

舊 10-24-12, 09:34 PM   #12
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
終於多一個理由出機 (因為我未玩呢集)
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 09:36 PM   #13
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
3D都OK既,3D CG先吐血

舊 10-24-12, 09:48 PM   #14
square-enix

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
http://www.7thchord.co.jp/page/service.html

多數都係依個制作組整....
3DCG應該唔用, 見佢都係用2D插畫
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 09:50 PM   #15
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
好野
終於有TOH玩

op 我不要CG版呀

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 09:55 PM   #16
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: pet3 查看文章
好野
終於有TOH玩

op 我不要CG版呀
戰鬥都唔要3D呀

舊 10-24-12, 09:55 PM   #17
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
好似RETOD咁整2D咪好- - 3D模組不會又是TOW級數吧...
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-12, 09:58 PM   #18
EZ-8-HWC
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ゆり 查看文章
其實故事咁玩有bug wo

隻飛船係絕望件甲整出來

咁絕望已經冇左靈武,仲點打

麻煩仲有刪走極煩既心靈迷宮
佢件甲唔係唔知點樣爛咗之後去迷宮執個件整飛船咩?我記錯?

3d 2d我都唔介意,但如果佢3d整到toi r咁我就好介意

舊 10-24-12, 10:00 PM   #19
pet3
The One

引用:
作者: EZ-8-HWC 查看文章
佢件甲唔係唔知點樣爛咗之後去迷宮執個件整飛船咩?我記錯?

3d 2d我都唔介意,但如果佢3d整到toi r咁我就好介意
我要TOG/TOV級的

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 10-24-12, 10:02 PM   #20
EZ-8-HWC
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: pet3 查看文章
我要TOG/TOV級的
話唔定tox級,不過lag

舊 10-24-12, 10:21 PM   #21
money
◆.西野司命.◆

下年應該到TOS啦啩
2013年係TOS 10周年
不過冇得叫TOSR啦
隻雷作續集已經用左

舊 10-24-12, 10:32 PM   #22
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
金毛平子DS版就跟本要加入啦
又用TOV個招...

舊 10-25-12, 07:46 AM   #23
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
馬場P之前唔係話冇TALES OF REMAKE 新作咩? 呢隻乜黎 ?
By the way 我連 VITA 同 TOI-R 都未買 "

舊 10-25-12, 07:56 AM   #24
pet3
The One

引用:
作者: Marco 查看文章
馬場P之前唔係話冇TALES OF REMAKE 新作咩? 呢隻乜黎 ?
By the way 我連 VITA 同 TOI-R 都未買 "
你先白金到TOG 先啦....

FGO 目標預算
舊 10-25-12, 08:41 AM   #25
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
沒玩nds版,所以對這隻反而有點興趣
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「テイルズ オブ エクシリア 2」 steve 電視遊戲討論版 860 10-12-13 09:29 PM
[3DS] Code of Princess (コード・オブ・プリンセス) | 日版已售, 美版10月9日發售 romrom2004 手提遊戲機討論版 138 06-25-13 06:38 AM
[PS3] 「テイルズ オブ エクシリア 2」攻略総合THREAD money 攻略及心得交流區 213 12-13-12 06:45 PM
[漫畫] 外伝マンガ「機動戦士Zガンダム アドバンス・オブ・Z 刻に抗いし者」連載開始 money 日本動漫畫討論版 2 11-28-12 01:02 AM

現在的時間是 06:16 PM

手機版 | APP版