Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 111 161 201 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 221 261 311  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
Suda 03:19 PM 04-27-13
作者: now_loading:
請問香港VISA卡可唔可以在日e-Shop 買野?
可以

您輸入的資訊太短
now_loading 03:44 PM 04-27-13
thanks, 買隻Mario 3 玩下先
neo2046 09:01 PM 04-27-13

ミクダヨー ニコニコ超會議でルイージと會う
http://youtu.be/YRspvi6ysBM
作者: :

fantasy俊仔 10:43 PM 04-27-13
打油醬還是這麼かわいい
neo2046 10:31 PM 04-28-13
好似好多game價錢都升返少少

旺角好景

美版
LEGO City Undercover: The Chase Begins $305

日版
BBFF $388
DQ7 $448
Fantasy Life $399
Luigi Mansion 2 $298
Layton vs 逆転裁判 $158
美食的俘虜 トリコ $178
seed2005 03:44 PM 04-29-13
呢隻game幾好玩,畫面靚3d效果好
有demo

作者: neo2046:
想像力を刺激する3DS用パズルゲーム「Art of Balance Touch !」配信開始!無料体験版も登場
http://www.gamer.ne.jp/news/201304240012/
アートオブバランス タッチ!
ニンテンドー3DSダウンロードソフト
アークシステムワークス3DSダウンロード
価格:500円(稅込)
発売日:2013年4月24日
全年齢対象

紹介映像
http://youtu.be/zcO6vGPn6ag

neo 11:21 AM 04-30-13
有兩個問題

如果機
喺e-Shop download咗D game,係咪可以轉埋過大機?點轉?

你地部3DS有冇另外買sd card?我想買張16G,有冇好介紹?

thanks
neo2046 01:32 PM 04-30-13
作者: neo:
有兩個問題

如果機
喺e-Shop download咗D game,係咪可以轉埋過大機?點轉?

你地部3DS有冇另外買sd card?我想買張16G,有冇好介紹?

thanks
anyone can answer me? thanks !
seed2005 01:37 PM 04-30-13
有兩個問題

如果機

thanks
anyone can answer me? thanks !
http://mauryjoech.blogspot.tw/2011/12/3ds.html
武藤遊戲 01:58 PM 04-30-13
篇文我上午看過來一模一樣
其他網抄埋一碟
Y.Bird 03:45 PM 04-30-13
有兩個問題

如果機

thanks
機<---我睇不到個前面個字 (行)(細)(美)(日)??

過大機時直接幫你搬晒過去,
連你排版格式幫你搬埋。

問題2答不到你,
我仲用緊跟機送張卡。

不過要讀得快,
價錢一定貴點。
neo2046 04:53 PM 04-30-13
thanks a lot !
如果轉SD卡係咪就咁將舊卡 data copy and paste去新卡就OK ?

作者: Y.Bird:
機<---我睇不到個前面個字 (行)(細)(美)(日)??

過大機時直接幫你搬晒過去,
連你排版格式幫你搬埋。

問題2答不到你,
我仲用緊跟機送張卡。

不過要讀得快,
價錢一定貴點。
係"轉" 字
Gundam MK-2 05:01 PM 04-30-13
我有轉新SD卡
16GB class 10而家$100都唔駛

係咪就咁將舊卡 data copy and paste去新卡就OK ?>YES
Y.Bird 06:56 PM 04-30-13
thanks a lot !
如果轉SD卡係咪就咁將舊卡 data copy and paste去新卡就OK ?

係"轉" 字
可能我沒個種字型...,
檔案全部copy and paste 就對。
W!LL 10:07 PM 04-30-13
188見BDFF做$320了
日版火紋$299
yeah yeah 10:46 PM 05-02-13
話說我想買熱血硬派打...
咁比卡過數...想問1000YEN...係對hkd幾多?
同埋有無CHARGE?
另外我打哂D卡DATA後...佢咩我咩登錄.....打EMAIL既?
Suda 12:49 AM 05-03-13
登錄應該係login club nintendo acc,可以skip
W!LL 01:43 AM 05-03-13
作者: yeah yeah:
話說我想買熱血硬派打...
咁比卡過數...想問1000YEN...係對hkd幾多?
同埋有無CHARGE?
另外我打哂D卡DATA後...佢咩我咩登錄.....打EMAIL既?
睇返你交易果日兌率你銀行點計, 無另外收charge
yeah yeah 09:36 AM 05-03-13
作者: Suda:
登錄應該係login club nintendo acc,可以skip
作者: W!LL:
睇返你交易果日兌率你銀行點計, 無另外收charge
Thank You
買到了...重拾童年回憶
Strider 04:33 PM 05-03-13
收到nintendo club o個個充電座, 幾實淨唔錯
古烈特 08:30 PM 05-04-13
近排成日都諗住想出部3DS LL,諗住等MH4
想問下依家大概幾多錢到? 因為人不在港所以唔知行情
同埋想問下有咩GAME推薦下, 我個人咩類型都會玩
想買BDFF, 但又想買MK7
想問MK7 上網仲多唔多人玩
本身都係SONY向多, 但之前都有玩NDSL
謝謝
fantasy俊仔 09:38 PM 05-04-13
作者: 古烈特:
謝謝
玩過又鍾意FF5,6 果類古式RPG 就玩BDFF, 唔係就MK(MK我冇玩唔知
Y.Bird 04:08 PM 05-05-13
謝謝
MK7 全球對戰,
24小時都搵到人對戰。

BDFF 要有準備,
偏機迷向,
好難玩。

P.S.記住唔好買錯行版機、未來想玩MH4 買日版機就得。
古烈特 08:04 PM 05-05-13
作者: fantasy俊仔:
玩過又鍾意FF5,6 果類古式RPG 就玩BDFF, 唔係就MK(MK我冇玩唔知
睇過YOUTUBE覺得BDFF正, 但係又想試online玩既game~
作者: Y.Bird:
MK7 全球對戰,
24小時都搵到人對戰。

BDFF 要有準備,
偏機迷向,
好難玩。

P.S.記住唔好買錯行版機、未來想玩MH4 買日版機就得。
本身都係FF迷,NDS都有玩FF3,所以應該難唔到我
重點都係想問下依家日版機幾多錢到?
W!LL 09:54 PM 05-05-13
睇過YOUTUBE覺得BDFF正, 但係又想試online玩既game~

本身都係FF迷,NDS都有玩FF3,所以應該難唔到我
重點都係想問下依家日版機幾多錢到?
BDFF日版見過188最平, $320
第一 ... 111 161 201 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 221 261 311  ... 最後

返回主題版面