Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-18-09, 12:07 AM   #501
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
這是K1的視點
沙都子唔係同你叭差唔多高咩

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-09, 02:02 AM   #502
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
引用:
作者: 尼路 查看文章
幾乎全部人都有人出場,但某人被鬼隱了……
你不是說鬼婆吧,雖然佢的泳裝相信係殺傷力最強的

p.s.我仲以為去到最後梨花先發現一切都係幻覺,係腸流前的回憶,歡樂到尾聲時來個大逆轉,寒蟬很適合極端氣氛的轉換

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-09, 02:56 AM   #503
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
這集雖然歡樂, 但不太好笑
羽入好萌啊

舊 02-18-09, 11:52 AM   #504
尼路
The One

引用:
作者: 團子~o~ 查看文章
你不是說鬼婆吧,雖然佢的泳裝相信係殺傷力最強的

p.s.我仲以為去到最後梨花先發現一切都係幻覺,係腸流前的回憶,歡樂到尾聲時來個大逆轉,寒蟬很適合極端氣氛的轉換
不是她,是某位有女兒的大叔,看到四天王得三個時,第一個想起的是他……

舊 02-18-09, 12:06 PM   #505
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
不是她,是某位有女兒的大叔,看到四天王得三個時,第一個想起的是他……
因為soul brother無佢份
soul brother全員都在礼登場過

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-09, 09:51 PM   #506
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
這集雖然歡樂, 但不太好笑
羽入好萌啊

羽人唔係做左人類咩?又做番神?

舊 02-18-09, 10:15 PM   #507
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: Shinning Gundam 查看文章
羽人唔係做左人類咩?又做番神?
這集是改篇
不記得是小說還是廣播劇

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 02-18-09, 10:53 PM   #508
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
這集是改篇
不記得是小說還是廣播劇
我買PS2特典的某本小說有呢篇…
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-09, 10:54 PM   #509
bb21
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
引用:
我想起某身手很好的loli控

bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-09, 11:06 PM   #510
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: bb21 查看文章
我想起某身手很好的loli控
不是同一人嗎 ?

舊 03-17-09, 10:46 PM   #511
God Gundam
Game Master
究極之神高達

賽殺篇第一話睇左....

完美的世界,真沒趣

舊 03-18-09, 03:56 PM   #512
御社神
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
K1小雞究竟有幾可愛?

呢1篇連羽入都會唔出現?
御社神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-09, 03:09 PM   #513
尼路
The One

所有線斷晒,推倒再來……我到底在看甚麼啊……

舊 03-20-09, 01:04 AM   #514
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
賽殺真係幾悶.. 成集都係梨花係度自說自話..
我好似係度睇緊故事重溫咁..
Nozomu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-09, 01:09 AM   #515
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
賽殺係原作礼入面第一章嘛-w-?
原作好有趣架喎w?

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-09, 11:06 PM   #516
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
我覺得呢編都幾好睇喎, 乜事都冇發生過的世界
起碼好過上一編笑完一餐都唔知講過乜
銀色流星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-09, 01:29 AM   #517
God Gundam
Game Master
究極之神高達

http://www.animate-shop.jp/ws/commod.../0/cmc/4107222
有冇人有興趣

舊 05-14-09, 03:07 PM   #518
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

今集...
梨花用椅k沙都子
gif

此篇文章於 05-14-09 03:13 PM 被 chunwai0091 編輯。 原因: 加gif :cwn26:
舊 05-14-09, 03:25 PM   #519
bb21
Crazy Gamer

引用:
今集...
梨花用椅k沙都子
gif
無左k1調和,梨花女王本性盡現
今輯鋪排得都唔錯,決擇既時刻好緊張...

舊 05-14-09, 03:26 PM   #520
~鈴~
Senior Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
今集...
梨花用椅k沙都子
gif
梨花終於不再裝可愛
因為有海貓打底,對梨花既舉動毫不驚訝

引用:
作者: 銀色流星 查看文章
我覺得呢編都幾好睇喎, 乜事都冇發生過的世界
起碼好過上一編笑完一餐都唔知講過乜
上篇根本為笑而笑,唔需要要求甘多
~鈴~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-09, 03:32 PM   #521
bb21
Crazy Gamer

引用:
作者: ~鈴~ 查看文章
梨花終於不再裝可愛
因為有海貓打底,對梨花既舉動毫不驚訝

上篇根本為笑而笑,唔需要要求甘多
海貓最新一話堆死魚眼

舊 05-14-09, 03:34 PM   #522
~鈴~
Senior Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: bb21 查看文章
海貓最新一話堆死魚眼
魔女獨有崩壞面容\/
~鈴~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-09, 03:34 PM   #523
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
沙都子好明顯鍊左神打
用凳車都無乜傷

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-09, 07:24 PM   #524
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
今集...
梨花用椅k沙都子
gif
咁打法都係輕傷, 好神

舊 05-14-09, 07:25 PM   #525
尼路
The One

引用:
作者: mikemike 查看文章
沙都子好明顯鍊左神打
用凳車都無乜傷
有,剩係傷左手……重好似係皮肉傷……唔知係梨花攻擊力太低定點……

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 神野オキナ「あそびにいくヨ!」BD BOX発売決定! money 日本動漫畫討論版 135 02-05-15 10:27 PM
[影像碟] RobbieWilliams|Live At Knebworth 10th Anniversary Edition[BD/BD+2DVD+2CD+BOOK] W!LL Neo Music UNIVERSE 1 07-30-13 01:11 AM
[動畫] 『伝説巨神イデオン』TVシリーズのBlu-ray BOX発売決定! money 日本動漫畫討論版 2 12-23-12 04:12 PM
松下將推出PC用BD燒錄機產品支援雙層BD光碟讀寫功能 kevinhty 手機資訊/電腦軟硬討論 50 04-26-06 03:27 PM
[ETC]BD 陣營預定明年推出小型 BD 光碟產品 neo2046 電視遊戲討論版 0 10-08-04 12:28 AM

現在的時間是 10:19 AM

手機版 | APP版