Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 05-01-09, 08:42 PM   #1
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
貓眼睛

西門: 醫生,我o係屋企睇隻貓時,覺得好遠又好暗...
旺角醫生: 想要大眼睛嗎? 呢兩隻1.2瞳孔o岩你,有現貨,診金都係萬鬆
西門: 果然係大眼睛,不過還是不夠遠,而且...很慢很重耶...
旺角醫生: 大眼睛重d當然慢啦,再試下啦...
西門: 不啦,你們有那個貓眼睛嗎?米神說很讚
旺角醫生: 那個很搶手...沒貨...
西門離開旺角診所後,突然想起尖咀也有診所,即時問米神取尖咀診所電話掛號
尖咀醫生: 貓眼睛嗎? 我有,不過得返一隻...
西門: 我要我要
尖咀醫生: 好,留俾你

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-09, 11:44 PM   #2
hpsimon

配件:

回憶之所

玻璃開發計劃中止
舊 05-02-09, 03:48 PM   #3
nick
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
可愛的 貓眼睛

NDS GAME FC
mph FC: nick 0601-9706-0534
content fc:nick 3007-1618-1079
動森fc:5369-4190-3879

wii fc
3221-5238-1799-9879 //pm fc /4424-6802-0768 //mkwii fc 105.2621-2747-8510//日動物之森 fc: /3738-3048-3107 惡魔:3652-5761-5259

3ds:2363-5574-3483
nick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-09, 10:39 PM   #4
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
B+W

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-09, 03:05 AM   #5
hpsimon

引用:
作者: nick 查看文章
可愛的 貓眼睛
其實佢好惡

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
B+W
因為專一牌無貨,無得揀

回憶之所

玻璃開發計劃中止
舊 05-03-09, 03:30 AM   #6
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
西門兄又敗了好物~~恭喜~~~

大眼晴雖然慢同重, 但係藥力非同少可啊

舊 05-03-09, 08:42 AM   #7
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: Strider 查看文章

靚仔....你d野運到了, 有時間比個電話我啦

舊 05-03-09, 03:16 PM   #8
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
靚仔....你d野運到了, 有時間比個電話我啦
油王兄, 謝謝你!

小弟現身處阿爾卑斯山下, 返到黎自會投案!

舊 05-03-09, 05:38 PM   #9
hpsimon

引用:
作者: Strider 查看文章

重啦,實在承受不起..

真身:

睇唔到自己影左乜...