Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-25-09, 02:49 AM   #1
teamkiller
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
平價的來佬貨

我:醫生呀醫生...我覺得呢排隻手好似好震咁
醫生:天氣凍嘛...著多件衫啦....小事就自己買D藥食就得啦(睇佢個樣都無錢睇症架啦)
我:唔係呢//我著左架啦....但都係震...大風仲會搖下搖下咁
醫生: (仲唔肯走喎)....咁就要睇睇啦...一係呢隻啦...國貨平平地..
我:會唔會唔穩陣呀?....聽聞國貨好多黑心貨喎
醫生:搵B嫂啦....包你藥到病除唔返發
我:我無咁多錢呀...留番個斗零比我過年啦...有冇平易近人少少架
醫生:咁一係呢隻...平價來佬貨...藥力就輕少少...但短期內你都頂到架啦...比錢啦
我:多謝醫生.....

行左鴨記睇唔o岩....最後去左dcferver買
1k找十蚊
唔連袋...買左個頹野六十蚊
支野打開曬1.56m高...加埋中間那支野....最盡都有1.7~1.8m的...
最大負重5KG

舊 02-05-09, 04:19 PM   #2
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
講樣都係190 平得黍靚仔

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 05:08 PM   #3
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
講樣都係190 平得黍靚仔
體力大鍛鍊啊

190D用左幾年, 留返黎打架都仲得

舊 02-05-09, 10:11 PM   #4
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
咩價位呀呢隻腳??