Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-03-08, 03:00 PM   #1
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
搵苦黎辛

仲矮左78mm!

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-08, 03:27 PM   #2
ZERO NEKO
God of Gamer

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
一支金鐘另一支係乜?

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-08, 04:07 PM   #3
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

2枝都係金鐘

//Blog
//Flickr
舊 02-03-08, 05:43 PM   #4
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
530/535?

矮o左78mm?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-08, 05:53 PM   #5
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:
作者: ビスケット 查看文章
530/535?

矮o左78mm?
530a
535貴200

未升中柱矮左
http://www.velbon.cn/gb/velbon501.htm
1610mm/1360mm
http://www.velbon.cn/gb/velbon209.htm
1660mm/1282mm

一路都諗住遲d遲d
而家人民幣又升d野又一路加價
見到dchome果邊d人講話而家減價
先的起心肝去買
1120...比n個月前的資料只貴20都算係咁
瑩記而家1200

//Blog
//Flickr

此篇文章於 02-03-08 05:56 PM 被 Hayami 編輯。
舊 02-03-08, 06:04 PM   #6
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
>未升中柱矮左
"

頭呢?頭呢?

我之前支630之前先係$1300的說~

學瑠璃的....
如果支中柱唔用可以拆掉唔帶出街,方便低炒~
bbb
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-08, 11:06 PM   #7
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:
作者: ビスケット 查看文章
>未升中柱矮左
"

頭呢?頭呢?

我之前支630之前先係$1300的說~

學瑠璃的....
如果支中柱唔用可以拆掉唔帶出街,方便低炒~
bbb
個頭上年已經買左個markins m20

630冇考慮
因無我人矮升左檯仲高過我
而且又重多幾錢

//Blog
//Flickr
舊 02-04-08, 03:10 PM   #8
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ac...9.html?ref=rss
スリックとハクバ、原材料費高騰で製品価格を値上げ

値上げ幅は8%前後だが、大型三脚の一部については20%前後の値上げとなる

SLIK加價
其他的都就快 要買腳的要快手

//Blog
//Flickr

此篇文章於 02-04-08 03:18 PM 被 Hayami 編輯。
舊 02-06-08, 10:06 AM   #9
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Hayami 查看文章
2枝都係金鐘

咩係金鐘 ?

Ruri

舊 02-06-08, 10:13 AM   #10
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
引用:
仲矮左78mm!

恭喜新腳入手~
黎緊可以用黎影花車同煙花啦!

講到矮左,我同個fd用同一牌子既腳
而且model相近,只係我支短d (三折),佢支長d (兩折)
但佢個支長我成截 =.=

Ruri

舊 02-06-08, 10:31 AM   #11
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

引用:
作者: ruri0926 查看文章

咩係金鐘 ?

Ruri
velbon 的中文名 (大陸限定?)

引用:
作者: ruri0926 查看文章
恭喜新腳入手~
黎緊可以用黎影花車同煙花啦!

講到矮左,我同個fd用同一牌子既腳
而且model相近,只係我支短d (三折),佢支長d (兩折)
但佢個支長我成截 =.=

Ruri
其實之前果枝我都一樣照影煙花
枝ultra lux唔開到第5節都幾穩的

//Blog
//Flickr
舊 02-11-08, 01:53 PM   #12
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

ベルボン、原材料高騰で製品価格値上げ
http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ac...4.html?ref=rss
到velbon加價

//Blog
//Flickr
舊 02-11-08, 11:28 PM   #13
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
ベルボン、原材料高騰で製品価格値上げ
http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ac...4.html?ref=rss
到velbon加價
日本近期乜都加價
尤其係原材料

舊 02-12-08, 01:29 PM   #14
monster8
Game Master

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Strider 查看文章
日本近期乜都加價
尤其係原材料
原材料度度都加價LA, ONLY日本咩