Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-10-07, 03:38 PM   #1
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
好糟糕!

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享

此篇文章於 09-11-07 01:17 AM 被 antony chan 編輯。
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-07, 03:41 AM   #2
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
意味不明
...

舊 09-11-07, 04:31 AM   #3
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
好似見到毒A
我認得佢條電話繩......
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-07, 09:19 AM   #4
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
我認得佢迷人既"的水"+粗框眼鏡

係咪上次o個部P5000??

舊 09-11-07, 09:40 AM   #5
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
那是大炮嗎?

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-07, 11:17 AM   #6
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
作者: Strider 查看文章
我認得佢迷人既"的水"+粗框眼鏡

係咪上次o個部P5000??
天外來客

醫生煲分開煲的話要大罰金啊.....我等好孩子是不會做的...

GGFR
好Game分享
舊 09-13-07, 02:42 PM   #7
antony chan
大合奏部隊!

事緣....

某a: 這個團好呀....o岩晒你...一站式服務, 唔駛咁多心.
某A: 係喎 ...呢個旅行團o岩晒我喎...好!我要去旅行!
某a: 去啦去啦~ (聽住先啦唉... )

某A: 我要去旅行!
某a: 你咪去囉.
某A: 我真係要去旅行呀!!
某a: 得喇得喇....你去啦....(又聽住先啦唉... )

某一天....

某A: 我宜家要去旅行!!
某a: 咁你去囉....(又o黎... )
某A: 我宜家真係要去旅行呀!!!
某a: 好....咁你等等啦....(真定假呀... )

結果.....

GGFR
好Game分享
舊 09-13-07, 03:21 PM   #8
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: KTN 查看文章
意味不明
...
d40/x的對焦...
之前都諗緊係唔係
但係又覺得冇乜理由買部咁既機
原來係為旅行而家買的second body

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-07, 03:27 PM   #9
antony chan
大合奏部隊!

引用:
作者: Hayami 查看文章
d40/x的對焦...
之前都諗緊係唔係
但係又覺得冇乜理由買部咁既機
原來係為旅行而家買的second body
係D40x沒錯. 但診金不係我俾, 旅行都不係我去\/

GGFR