Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-21-06, 11:43 PM   #1
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
今天跟朋友花了幾千元

買左o的乜? 幾千蚊貨仔o既野囉, 好實惠架!
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-06, 11:54 PM   #2
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
我只認得那個聞名於世的有為青年

另外那個是?轉黨兄?

去天窗犯了甚麼事...那一疊的豪氣

舊 10-21-06, 11:56 PM   #3
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
有人跳船

Rice

舊 10-21-06, 11:57 PM   #4
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

佢: 「Er?! 關左門?!」
我: 「係喎... 不過佢叫你黎依度買?」
佢: 「佢真係叫我來依度買喎.」
我: 「不過關左門...」
佢: 「真係關左門.」
我: 「真係依度?」
佢: 「係喎.」
我: 「...」
佢: 「...」
我: 「咁影張相留念囉」
佢: 「係囉.」

(睇真o的, o個隻食指黎, 咪亂諗野丫, 我地真係好想幫襯佢架)
舊 10-22-06, 12:36 AM   #5
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
某人又叫人去呢度睇症好,點知去到又關左門(or執左? )

舊 10-22-06, 12:39 AM   #6
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 加賀KAGA
某人又叫人去呢度睇症好,點知去到又關左門(or執左? )
時間問題, 太夜

Rice

舊 10-22-06, 12:42 AM   #7
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
機也入手了?
還是試鏡之用?

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-06, 12:43 AM   #8
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
咁都叫幾千元
成皮野都黎了!

日日返工都經過天搶, 睇到張相真係幾親切...
(好想睇e生啊...K大...)

舊 10-22-06, 12:47 AM   #9
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

幾千蚊...

斯文哥哥你痕嗎?
舊 10-22-06, 12:48 AM   #10
KTN
~♡

不過我有個問題想問...
K大影相個個位....有無看車............
這算是冒著生命危險的抓拍嗎....../\

/\

以前都日日行過...我都想日日去做定期檢查
既然無30D,不如病多陣,直奔5D/@@/

引用:
作者: Strider
>SKIP<
日日返工都經過天搶, 睇到張相真係幾親切...
(好想睇e生啊...K大...)

此篇文章於 10-22-06 12:51 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-06, 12:50 AM   #11
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KTN
/\

快點去啦

舊 10-22-06, 12:56 AM   #12
KTN
~♡

那句我是跟斯文哥哥說的
30D我有呀~寄放在別人家中矣已 (這樣說的確錯不了 )

引用:
快點去啦

舊 10-22-06, 01:13 AM   #13
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
是不是買埋支愛死小小白?
公喜加賀兄

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-06, 01:18 AM   #14
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: ZERO NEKO
是不是買埋支愛死小小白?
公喜加賀兄
回一回氣先啦

舊 10-22-06, 01:21 AM   #15
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

貓爺, 我地依度呢, 有好幾個人, 係信奉 2.8 教架嘛...
舊 10-22-06, 01:23 AM   #16
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KKH
貓爺, 我地依度呢, 有好幾個人, 係信奉 2.8 教架嘛...
個教派叫乜名呀?

舊 10-22-06, 01:26 AM   #17
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

咁又冇諗過依個問題喎.................
舊 10-22-06, 01:28 AM   #18
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
引用:
個教派叫乜名呀?
大圈幫...

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-06, 01:40 AM   #19
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: 劍路
大圈幫...
P.S.....部機充緊電冇得玩=="

舊 10-22-06, 04:18 AM   #20
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
>2.8教

我只知這裡有個四仔教~
更有位持有四仔三寶的四仔教教主~
b

而我卻是一個叛徒~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-06, 04:23 AM   #21
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
唔....又一部五弟了~
弓起弓起~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-06, 10:05 AM   #22
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
引用:
作者: 奸詐餅
>2.8教

我只知這裡有個四仔教~
b
我一向對d紅圈藥杯冇乜好感(雖則我係大砲用家),
但係四仔三寶確實係難得既好東西~~

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-06, 11:07 AM   #23
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 奸詐餅
>2.8教

我只知這裡有個四仔教~
b

而我卻是一個叛徒~
我都支持四仔架

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-06, 12:37 PM   #24
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KKH
幾千蚊...

斯文哥哥你痕嗎?
早前看到某君敗了三五焦距的東東...勾起一些回憶...

舊 10-22-06, 12:59 PM   #25
Strider
初段

引用:
作者: KTN
不過我有個問題想問...
K大影相個個位....有無看車............
這算是冒著生命危險的抓拍嗎....../\

/\

5D要買是可以...但係會好辛苦...
又想等後繼

(雖然我真係想o係FF上玩支135mm)

呢件咁神聖既事, 米王已經代大家實現左啦

論壇跳轉

現在的時間是 10:21 AM

手機版 | APP版