Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
收藏品討論版>FINAL FANTASY XII 回復藥飲品
安東尼さん 11:29 AM 03-23-06
FINAL FANTASY XII ポーション

FINAL FANTASY XII ポーション プレミアムボックス

出左一排,
香港有冇得賣?
幾$到?

p.s.個CM好正
KIM 11:38 AM 03-23-06
好難飲~~~
安東尼さん 11:39 AM 03-23-06
作者: KIM:
好難飲~~~
好難飲架咩?
不過主要都係儲個樽je
Bigwater 12:24 PM 03-23-06
去到日本都唔覺有得賣的
呂鳳仙 12:58 PM 03-23-06
睇game書話冇600個大洋都唔駛旨意儲到一套……

PS:即係差唔多要成$100一樽比益力多多少少o既難飲液體
aiic 08:43 PM 03-23-06
今天....受到朋友驅使...飲了....
飲了之後的感覺...
好像廣告一樣xxxx送我一對翼......
更有如上天下地........
總結:
一枝看似普通的藍色液體....
比任何液體都更難以入口....
6eo 09:27 PM 03-23-06
作者: aiic:
飲了之後的感覺...
總結:
佩服閣下的勇氣...

其實入面個d, 有冇人知究竟係d咩來嫁...?
美堂蠻 09:30 PM 03-23-06
邊度仲有得賣??幾錢?/??
delta1021 09:59 PM 03-23-06
佢既名都講到明係藥 .... 試問有藥係好飲的嗎????
亍 ◣ 10:06 PM 03-23-06
其實係唔係真係比人飲架?
izumo 10:39 PM 03-23-06
作者: jaVaj ◣:
其實係唔係真係比人飲架?
俾召喚獸飲
aiic 11:40 PM 03-23-06
作者: 美堂蠻:
邊度仲有得賣??幾錢?/??
是託友人從日本帶回來的~

作者: delta1021:
佢既名都講到明係藥 .... 試問有藥係好飲的嗎????
枝野...已超越了 ”藥水” 的程度........
十六夜賂 02:42 AM 03-24-06
我見過沙田有間一支賣$450.....
美版之王-天涯浪子 10:24 AM 03-24-06
作者: aiic:
飲了之後的感覺...
總結:
服你, 什麼都不知都夠膽飲.

相信是紅牛一類的東西吧?
KIM 01:39 PM 03-24-06
作者: 十六夜賂:
我見過沙田有間一支賣$450.....
$450??? 你看錯是450YEN吧~~~
endolberry 04:27 PM 03-24-06
作者: KIM:
$450??? 你看錯是450YEN吧~~~
\ 真係賣450蚊港幣~
我都問過價~
Vice 04:43 PM 03-24-06
450一枝poison... 勁...
Chris皇 10:57 PM 03-24-06
實物真係好靚

但Potion就

E+我拎左20ml去冰箱做實驗
暗黑流星cal 11:13 PM 03-24-06
450蚊....差唔多啦...FF入面好似都差唔多啦...

不過我地無得打怪賺錢jar ma.....頂多都係打劫..
銀色流星 01:42 AM 03-25-06
作者: 暗黑流星cal:
450蚊....差唔多啦...FF入面好似都差唔多啦...

不過我地無得打怪賺錢jar ma.....頂多都係打劫..
[FF MODE]係條街周圍同人傾計就有機會免費得到[/FF MODE]

如果支野係咁難飲, 飲完分分鐘變左扣HP.........
ゆり 08:44 PM 03-26-06
飲左中毒都似...
PTX-003C 08:47 PM 03-26-06
作者: 銀色流星:
[FF MODE]係條街周圍同人傾計就有機會免費得到[/FF MODE]

如果支野係咁難飲, 飲完分分鐘變左扣HP.........
that thing is energy drink...you don't expect energy drinks to taste good...do you...
my friend got a bottle and he tried it himself....he just got a sip from the bottle...and he was not able to sleep at all for the whole night.
YeeeSSS 08:50 PM 03-26-06
作者: 安東尼:
p.s.個CM好正
扣幾千先加得100 哈哈~
DQGUNDAM 02:26 AM 03-27-06
加得100 遲d可能出支300/500/1000/全回復
bonedog 10:54 AM 03-27-06
-0-" 個樣真係好正...
不過..我諗比我都飲唔落~@@"
1 2 3 

返回主題版面