Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-02-15, 06:58 PM   #226
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 一小英口 查看文章
好好睇,兩季動畫都笑到甩肺,輕鬆小品黎講算必睇

另外今日終於得閒買呢隻Game, 真係停唔到手
得閒睇返幾集先
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 07:31 PM   #227
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 天野 查看文章
得閒睇返幾集先
第一季笑料多啲,第二季為做而做冇咁好笑
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 08:57 PM   #228
野良猫
肥倫

玩咗幾場新玩法
超級攻防戰嚟,仲忙過搶據點

武器同技能又要配過…

P.S
用風筒打哩個玩法有唔錯效果

此篇文章於 07-02-15 09:16 PM 被 野良猫 編輯。
舊 07-02-15, 11:30 PM   #229
SilverShadow
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: 野良猫 查看文章
玩咗幾場新玩法
超級攻防戰嚟,仲忙過搶據點

武器同技能又要配過…

P.S
用風筒打哩個玩法有唔錯效果
好好玩,仲好玩過splatzone
超快上落

龍捲風、大聲公有用左好多
SilverShadow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 11:41 PM   #230
野良猫
肥倫

引用:
作者: SilverShadow 查看文章
好好玩,仲好玩過splatzone
超快上落

龍捲風、大聲公有用左好多
我成日未儲到超必就被打爆
舊 07-03-15, 05:29 PM   #231
野良猫
肥倫

中BUG

紅色打紅色
舊 07-03-15, 05:57 PM   #232

引用:
中BUG

紅色打紅色
100%無難度 XD
舊 07-03-15, 06:11 PM   #233
野良猫
肥倫

引用:
100%無難度 XD
用最輕嗰把掃
油地快殺人快,超爽

不過我唔係用六軸瞄,旋風炮嘅準確度好低
舊 07-03-15, 10:04 PM   #234
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
用最輕嗰把掃
油地快殺人快,超爽

不過我唔係用六軸瞄,旋風炮嘅準確度好低
我轉翻用roller二號了(spawner+kraken), 幾次無意用炭掃撞到人但係撞唔死搞到我有恐懼
雖然Kraken nerf左, 但係個組合幾萬能
炭掃個水袋唔識用, 就咁掃好似仲高攻

舊 07-03-15, 11:36 PM   #235
野良猫
肥倫

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
我轉翻用roller二號了(spawner+kraken), 幾次無意用炭掃撞到人但係撞唔死搞到我有恐懼
雖然Kraken nerf左, 但係個組合幾萬能
炭掃個水袋唔識用, 就咁掃好似仲高攻
水袋我當用嚟阻嚇下人前進同埋炸牆開路爬上去,快過用掃

而且要兩下先爆到人,所以當輔助用算
舊 07-04-15, 04:39 PM   #236
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
睇你地講完先買個快碌黎玩,動作快好多真係幾爽
慢果個碌唔suppose 用黎碌的吧,淨係玩潑墨?

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-15, 05:30 PM   #237
野良猫
肥倫

引用:
睇你地講完先買個快碌黎玩,動作快好多真係幾爽
慢果個碌唔suppose 用黎碌的吧,淨係玩潑墨?
慢掃一定係潑
舊 07-05-15, 04:35 PM   #238
hap3afrien
Game Master

打完Splatfest要等幾耐先有結果?

美版大部份人都係狗隊,但好多都係新手
好好彩同一隊人連贏二十場上到Dog Queen

舊 07-06-15, 12:10 AM   #239

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
打完Splatfest要等幾耐先有結果?

美版大部份人都係狗隊,但好多都係新手
好好彩同一隊人連贏二十場上到Dog Queen
我見好似你出POST時已經有結果 (大約HK TIME 4PM)
Cat vs Dog
popularity:38% vs 62%
wins: 51% vs 49%
final result : 38+51x2 vs 62+49x2 : 140 vs 160
victory: dog team
舊 07-06-15, 02:01 AM   #240
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
想問一下你地多唔多遇error 又或斷線, 我係夜晚經常見error code的

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-15, 08:25 AM   #241
野良猫
肥倫

引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
想問一下你地多唔多遇error 又或斷線, 我係夜晚經常見error code的
初期有,依少咗好多
可能太多人玩關係

最多係個地冇顯示漆油
試過唔知係咪對面冇哩個問題,有條友游咗嚟我附近
因為地面冇油顯示所以成隻現哂,最後當然俾我拍扁佢
舊 07-06-15, 10:24 AM   #242
WAL1
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2002
反而夜晚順啲喎
日頭多數連美國嗰邊,斷線機會高達4成
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-15, 05:38 PM   #243
hap3afrien
Game Master

引用:
我見好似你出POST時已經有結果 (大約HK TIME 4PM)
Cat vs Dog
popularity:38% vs 62%
wins: 51% vs 49%
final result : 38+51x2 vs 62+49x2 : 140 vs 160
victory: dog team
thx, 24隻super sea snails

我美版splatfest無事,但連日本人先會斷線

有次lag見到兩條友企定定諗住佢地死梗, 點知一lag完係我死

舊 07-07-15, 09:30 PM   #244
野良猫
肥倫

追加兩把高攻鎗
你叫我用掃嘅以後點埋身搶LIFT

http://www.famitsu.com/news/201507/07082634.html
舊 07-08-15, 11:08 PM   #245
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
用畫筆突襲 掃左對面幾野之後得我死

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 06:24 AM   #246
野良猫
肥倫

引用:
背刺都唔得?
舊 07-09-15, 10:49 AM   #247
Smarties

註冊日期: Oct 2003
引用:
用筆就只係可以好似曱甴咁周圍走, 幫人開吓路...
用嚟殺人要按制超快+襲背...好難

Wii Code = 4052 7296 4409 7513
Smarties 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 01:19 PM   #248
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
用筆唔兜人背基本都開唔到飯
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 01:22 PM   #249
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
上星期把新roller 應該已經完全淘汰左支筆

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-15, 08:49 PM   #250
野良猫
肥倫

http://www.famitsu.com/news/201507/10082968.html

又有新場玩
不過其實想佢將個RANK上限解封

依家淨係玩爭嘢,睇唔哂成個場

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Under Defeat (已售| G.Rev| Dreamcast舊作移植| 直向STG) ahleung 電視遊戲討論版 20 04-06-24 12:22 PM
[多機種] AKB 1/149 恋愛総選挙 l PSV PSP 已售 l PS3 真.完全版 已售 (奬杯分開NBGI 有良心) 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 86 09-10-13 08:17 PM
Kung Fu High Impact (Kinect專用|橫向ACT|已售) ahleung 電視遊戲討論版 4 03-08-13 11:12 AM
[PSV] シェルノサージュ 已售| シェルノサージュ RE:Incarnation 明年2/21發售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 1000 01-02-13 05:27 PM
『怒首領蜂大復活』(已售)&『ピンクスゥイーツ&ムチムチポーク!』(已售) 森羅 電視遊戲討論版 79 05-04-12 01:13 AM

現在的時間是 02:04 AM

手機版 | APP版