Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-20, 06:53 PM   #126
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
Re:Rise S2 - 似乎又唔係隔左好耐就返入去(那邊世界來說)

真人版Build Series
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-20, 07:46 PM   #127
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
其實2季再入去仲可唔可以出番黎強化部機...........
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-20, 05:07 PM   #128
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 03-07-20, 03:04 AM   #129
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
果然是要有スピラ・スピカ 才對嘛

我很喜歡這個

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-20, 09:05 AM   #130
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 04-09-20, 07:57 PM   #131
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

https://www.youtube.com/watch?v=mFkARdHu_3E

OP都有??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 04-09-20 09:25 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-20, 10:19 PM   #132
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
裏世界之二度招喚

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-20, 06:31 PM   #133
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
原來狗仔係睇片觀眾

舊 04-10-20, 08:36 PM   #134
pet3
The One

是誰在嘴炮這集是總集篇的

明明超多新劇情
得幾個畫面是1代之嘛

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 04-10-20, 09:08 PM   #135
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
原來費萊迪一直以來都是位努力家
佢都過得不容易啊
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-20, 09:55 PM   #136
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
作為模型廣告肯用第一集一整集文戲交代清楚前事都幾勇敢

製作組好識講故事帶動觀眾情緒
近年好難得一見了
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-20, 11:44 PM   #137
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
玩總篇集玩得幾高明,由狗仔個角度,補完第一話前嘅嘢,總結,再交待多少少同之後嘅嘢,

舊 04-16-20, 09:37 PM   #138
肉羊哩咖
griffin611

咁嘅設定可以慢慢出新嘢,幾好橋;主角自動「升級」,連雜兵機都升咗級咁,今次似乎故仔吸引啲。睇個勢會有啲 Divers 嘅角式過嚟玩。暫時睇落都唔錯。

舊 04-17-20, 01:44 PM   #139
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
果然限制PLAY / 強迫RESET既套路都係最王道最好睇
由最基本開始慢慢解鎖強化
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-20, 01:16 PM   #140
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
沙不足所以只能顯現兩部機

男主 > 只要做細一個比例就好了~~~

笨大 > 以後HG 全線改成1/220 , 但賣價不減

\/

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-20, 01:23 PM   #141
pet3
The One

睇到佢地連槍和劍都要共用一把超可憐

但殺到敵人又唔拾劍和槍用

最少都拾兩把劍用啦

FGO 目標預算
舊 04-18-20, 09:20 PM   #142
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
沙不足所以只能顯現兩部機

男主 > 只要做細一個比例就好了~~~

笨大 > 以後HG 全線改成1/220 , 但賣價不減

\/
沙不足應該出部沙不足版先, 再出隻正常版, 強化版, 最終決戰版
然而PB戰損版, PB特別色版, PB原料不足版...

D__, 次__次都係咁...(打開銀包拿出信用卡
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-20, 10:07 PM   #143
肉羊哩咖
griffin611

好在人無唔夠沙啫~

舊 04-19-20, 12:47 AM   #144
qwe
Game Master

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
好在人無唔夠沙啫~
會唔會某啲人某啲部位唔夠沙
舊 04-20-20, 11:15 AM   #145
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: qwe 查看文章
會唔會某啲人某啲部位唔夠沙
(打開褲浪
我部小正義騎士呀呀呀呀呀
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-20, 12:58 PM   #146
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
S2第一集做前傳
第二集主角機都係得素體出場冇乜點威
睇來笨大冇乜比壓力製作組
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-20, 10:01 PM   #147
肉羊哩咖
griffin611

「人」唔夠沙整有兩個可能:一係少咗某啲部位,一係好似啲 MS 咁剩返某啲部位~~~

睇多次先覺,呢一 part 有度好,就係暫時咳鬼晒啲現實世界啲劇情,情節順咗,睇嚟跟手嗰一話都會係咁。

舊 04-25-20, 12:06 PM   #148
HAKAIDER
neet 人生~~~

敵役機係幾靚

但核心轉換個頭好似馬桶沖水嘅特効可以改一改嗎? a

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 04-25-20, 01:14 PM   #149
qwe
Game Master

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
敵役機係幾靚

但核心轉換個頭好似馬桶沖水嘅特効可以改一改嗎? a
係咪得我一個期待緊敵役偷主角嘅甲著?
舊 04-25-20, 01:49 PM   #150
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
作者: qwe 查看文章
係咪得我一個期待緊敵役偷主角嘅甲著?
偷 > X

換 > O

模型交換拼裝好好玩

http://schizophonic9.com/re6/hgbd_alusearthree.html

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Rise of the Planet of the Apes 信長 電影版 52 08-07-19 01:31 PM
Rise of Nightmares by Sega shodanng2 電視遊戲討論版 5 05-30-11 08:08 PM
Rise of the Argonauts 神祕人1號 電視遊戲討論版 21 12-22-08 12:19 AM
[多機種] Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 06-19-07 09:40 PM
[新game]rise of legends (rise of nations series) LIGHTTHELIGHT PC電腦遊戲討論版 20 06-19-06 11:40 PM

現在的時間是 01:56 AM

手機版 | APP版