Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-08, 12:37 AM   #351
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: KIM 查看文章
最近又多一批PSP電影~~~$3X-9X
可惜我2部PSP都係3區行貨。

其實UMD幾方便o架,宜家PSP-2000係有得VIDEO OUT就更實用了。

舊 05-04-08, 12:40 AM   #352
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: frankieccc 查看文章
今日又入手左平野
奪寶奇兵1-3boxset........$38
有中文字幕嗎??

舊 05-04-08, 12:46 AM   #353
IDGAF
The One

引用:
作者: traveller 查看文章
有中文字幕嗎??
2區碟應該都無…

舊 05-04-08, 01:12 AM   #354
traveller
Crazy Gamer

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
2區碟應該都無…
咁又係...

舊 05-04-08, 02:01 AM   #355
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
咁又係...
遲左覆唔好意思
你地講中左....不過好在有英文...都買得過ka
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 01:06 AM   #356
traveller
Crazy Gamer

引用:
遲左覆唔好意思
你地講中左....不過好在有英文...都買得過ka
唔駛唔好意思~ 我thanks你先啱
因為睇之前D post話holiday有中文字幕, 所以以為其他的都有機會有中文..

舊 05-05-08, 01:14 AM   #357
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
見到有套新西片, 有中文字幕, 個包裝好似death note的
片名忘記了, 想問是什麼片?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 10:11 AM   #358
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
今日又入手左平野
奪寶奇兵1-3boxset........$38

依家唔止universial 同fox, 連派拉蒙的戲都有? 咁可能陸續會有更多新貨了... 正.

呢套我當年三舊幾水買3區, 都覺得抵.
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-08, 10:50 PM   #359
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
我想問@@
有無版友知道日本電影(黑帶kuro-obi )在那會有得買~

thanks~

舊 05-06-08, 10:21 AM   #360
wing
格鬥低手

引用:
唔駛唔好意思~ 我thanks你先啱
因為睇之前D post話holiday有中文字幕, 所以以為其他的都有機會有中文..
其實得好少有中文字幕. 除左holidays, 我知道back to the future三部曲同inside man都有中文字幕.
李安套Hulk都好似有, 但唔太肯定.
舊 05-07-08, 01:02 AM   #361
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: wing 查看文章
其實得好少有中文字幕. 除左holidays, 我知道back to the future三部曲同inside man都有中文字幕.
李安套Hulk都好似有, 但唔太肯定.
有d仲得意....例如狙魔人.....係disk2 special feature先有中文字幕
舊 05-07-08, 01:42 AM   #362
IDGAF
The One

引用:
有d仲得意....例如狙魔人.....係disk2 special feature先有中文字幕
ET,TITANIC,KING KONG都係。

另外,邊位有動物之森&大奧 的中文字幕?
thx。

舊 05-07-08, 10:02 AM   #363
wing
格鬥低手

引用:
我估: 因為出碟時有分不同版本, 有d有bonus disc 有d冇, 所以bonus disc的產量少d... 可能因為要就番成本, 所以bonus disc 只做一個master就全亞洲通用掛.
舊 05-08-08, 08:03 PM   #364
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

奪寶奇兵collection真係好抵, 走過d見wxxxt sxxxt賣三區ver $239

大乱闘X
舊 05-08-08, 09:24 PM   #365
wing
格鬥低手

引用:
作者: W!LL 查看文章
奪寶奇兵collection真係好抵, 走過d見wxxxt sxxxt賣三區ver $239
wide sight賣239已經算平, HMV賣緊29x

唔止奪寶奇兵, 其實套titanic都好抵, 3區賣緊2xx-3xx, 佢賣18
舊 05-10-08, 01:08 AM   #366
IDGAF
The One

唔知侏羅紀公園1-3、STAR WARS、HARRY POTTER系列,有無平價2區BOX SET呢?

奪寶奇兵collection、back to the future三部曲我都買咗HK行版。
套back to the future三部曲直頭未開嚟睇添…

舊 05-10-08, 02:52 AM   #367
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

朱記平版碟有售喇, 不過好似冇3
star wars係sony既, 佢唔會咁蠢賤賣呢個品牌
harry係華納, 暫時未見佢旗下作品有平

大乱闘X
舊 05-10-08, 08:15 AM   #368
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

尋晚見到東京鐵塔$38...又平左
舊 05-10-08, 10:58 AM   #369
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
擒日買動森買到俾人問「我想問你呢套野係咩黎架?」.... a

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-08, 11:02 AM   #370
wing
格鬥低手

引用:

間中見到有matrix 2的平價美版, $18
舊 05-10-08, 01:54 PM   #371
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 一小英口 查看文章
擒日買動森買到俾人問「我想問你呢套野係咩黎架?」.... a
你點答?

正野囉
睇左未, 好搞笑的

大乱闘X
舊 05-10-08, 03:31 PM   #372
IDGAF
The One

引用:
作者: 一小英口 查看文章
引用:
你點答?

正野囉
睇左未, 好搞笑的
我同佢講唔知呀,我只係為買個袋。(因為我都無玩過動森)
佢話:係呀,個筆袋幾靚o架。 (其實睇個設計應該係NDS機袋)

舊 05-10-08, 03:34 PM   #373
IDGAF
The One

引用:
因為我見行版侏羅紀公園1-3BOX SET初出時,都只係$23X左右唔算貴。
考慮到睇過1X次,就無買,日版DVD如果個包裝&價錢OK先買。

舊 05-12-08, 07:55 PM   #374
wing
格鬥低手

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
因為我見行版侏羅紀公園1-3BOX SET初出時,都只係$23X左右唔算貴。
考慮到睇過1X次,就無買,日版DVD如果個包裝&價錢OK先買。
朱記三集散碟, 包裝係最cheap果隻

地庫中間果間有跳躍大搜查線2, 仲有室井慎次同真下正義果2隻spin off
舊 05-12-08, 08:02 PM   #375
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
交響DVD box set 590
另返左插水CD,全部中招
好多...
Mr. children新果隻初回賣無一陣居然只係68

主題工具