Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 09-09-02, 10:34 PM   #1
|0|
God of Gamer
太陽神

註冊日期: May 2002
PS2「Phantom-PHANTOM OF INFERNO-」

PS2「Phantom-PHANTOM OF INFERNO-」
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-02, 11:11 PM   #2
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
PS2都有H-Game?!

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-02, 11:16 PM   #3
數碼石頭
Ultimate Gamer
眠い狼

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDartificialRock
PS2冇hgame~

不過呢隻係唔係hgame從良移植版我就唔知~

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-02, 11:26 PM   #4
|0|
太陽神

引用:
Originally posted by 數碼石頭 :
PS2冇hgame~

不過呢隻係唔係hgame從良移植版我就唔知~
哩隻係從良移植版黎架

不過呢......
PS2係可以玩18禁DVD Players Game既(Adult Check)
舊 09-10-02, 01:16 AM   #5
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by |0| :

哩隻係從良移植版黎架

不過呢......
PS2係可以玩18禁DVD Players Game既(Adult Check)
請問甚麼是"Adult Check"???
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-02, 01:02 AM   #6
|0|
太陽神

引用:
Originally posted by KP-X :

請問甚麼是"Adult Check"???
睇你夠秤未
舊 09-11-02, 01:22 AM   #7
好實昭博
Game Master
貝璐大人萬歲!!

註冊日期: Dec 2001
你係咪指DVD GAME for Bible Black個類呀?

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用
講咁多做乜吖,係機迷既就去做返機迷應做既野啦#17837
好實昭博 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-02, 01:24 AM   #8
|0|
太陽神

引用:
Originally posted by 好實昭博 :
你係咪指DVD GAME for Bible Black個類呀?
冇錯
軟倫正式稱呼為"DVD Players Game"

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
小說硝煙的風 尼路 學術文化綜合研討區 30 09-14-04 10:32 PM
E-mail FW: 先 達 鬼 機 大 踢 爆 Minga 影音館 16 02-09-04 05:10 PM
第五十屆澳門格蘭披治大賽車 昏迷童子Sleepy 體育版 12 11-17-03 06:36 PM
澳門格蘭披治大賽(暫定賽事程序)~~ ALEX CHOW 體育版 0 10-17-03 11:27 AM

現在的時間是 10:03 PM

手機版 | APP版