Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80 130  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
NetNetBoy 04:10 PM 03-28-12
webpage係冇update...

咁重有咩新game... 想買英文版 塊魂DLC

martinyau1979 04:17 PM 03-28-12
王樣物語好似出咗, 好似無也人提既?

另外睇a9 vITA 出龍珠既移植版, 應該是raging blast 系列
Orphan 04:41 PM 03-28-12
買左王樣....
已經有1.01XD

DMRevolution 06:06 PM 03-28-12
作者: Orphan:
買左王樣....
已經有1.01XD

買左幾多錢!? 是咪同地獄軍團一樣= =?

kiss 魔好正....
carychow 06:10 PM 03-28-12
王樣會唔會有行貨? 日版淨係公佈價錢時已經覺得好貴
Orphan 06:10 PM 03-28-12
灣仔買
DMRevolution 06:19 PM 03-28-12
灣仔買
就放工, 飛出去旺角贂下幾錢先~~~
fhdelibird 06:23 PM 03-28-12
作者: NetNetBoy:
webpage係冇update...

咁重有咩新game... 想買英文版 塊魂DLC
關於塊魂,香港SEN的日版DLC都係比較遲,好像現在還沒有第4個DLC
不知美版對應如何

說來剛才在屯門見到那只日本職棒,五字頭
Orphan 07:50 PM 03-28-12
忽然想起今日見到有間舖入左唔少黑礁柏青哥
究竟會唔會賣得出呢?
亍 ◣ 07:59 PM 03-28-12
你賣唔去我o岩
$10

野良猫 08:21 PM 03-28-12
太耐冇開PSV,升咗上1.61後LOGO圖案長著藍燈
之前未加好友嘅都加咗了,係咪我仲有嘢未處理?
yorkyork 08:23 PM 03-28-12
上左1.61係會長著,冇問題
一小英口 08:52 PM 03-28-12
作者: teealpha:
我冇ipad,不過ipad好似都係5V喎…
ya iPad 係5V
唔足1A 佢寫著叉唔到電, 但其實是叉到的, 只係真係叉得好慢....
DMRevolution 09:45 PM 03-28-12
買左王樣....
已經有1.01XD

買左了, 不過499....唔想行, 比多5蚊算...

好彩@FIELD 未出, 唔是窮死....
小黑 10:34 PM 03-28-12
王樣物語好唔好玩?
2009 10:42 PM 03-28-12
作者: 小黑:
王樣物語好唔好玩?
有冇白金
Orphan 10:43 PM 03-28-12
王樣物語好唔好玩?
我覺得好玩
好多野儲
人設又ok

係有時會lag
同load得有啲慢
希望下一個patch會fix
Orphan 10:43 PM 03-28-12
作者: Transformers:
有冇白金

條件係完成其他盃
ゆり 10:44 PM 03-28-12
原來@field聽日出

星期六收工出mk睇下有冇先
DMRevolution 11:00 PM 03-28-12
王樣物語好唔好玩?
好玩, 人設比我想像中好, 有配音呀.....

作者: ゆり:
原來@field聽日出

星期六收工出mk睇下有冇先
今個月買GAME 買窮...

@field可能要到4月先買了....

國王都幾多野玩....玩左陣. 不過沖去追埋小說先...

春香我黎喇~~~
小黑 11:16 PM 03-28-12
咁聽日準備定五舊去買王樣先
之前睇過都覺得ok,但係都唔記得幾時出
enoch 11:45 PM 03-28-12
話時話國王呢隻係單機game泥架??

ps:國王呢隻game出面一個專post都冇,搞到唔知頭唔知路咁- -'

仲想買埋棒球魂12...呢個月咩錢都冇哂,唯有放番隻ps3 game頂住先啦~
草薙さん 11:50 PM 03-28-12
作者: enoch:

ps:國王呢隻game出面一個專post都冇,搞到唔知頭唔知路咁- -'

仲想買埋棒球魂12...呢個月咩錢都冇哂,唯有放番隻ps3 game頂住先啦~
http://gaforum.org/showthread.php?t=215061
BOYBOYBOY 05:25 AM 03-29-12
唔知幾時PSV 可以玩到PS2 GAME呢
faimok 09:41 AM 03-29-12
作者: enoch:

好貴...等出行 or 美 or 中古trade
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80 130  ... 最後

返回主題版面