Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
Chitose1987 01:43 PM 03-19-14
支持傻呼嚕

我呢d又廢又無朋友 要靠洗牌呃 win
阿魚 02:03 PM 03-19-14
就算唔係$8 蚊鋪, 有好多人寧願龜GSD都唔去玩新game

結果同當年GVGN一樣
GUSTAV 02:07 PM 03-19-14
作者: 阿魚:
就算唔係$8 蚊鋪, 有好多人寧願龜GSD都唔去玩新game

結果同當年GVGN一樣
睇隻GAME 點GA姐

你SETM5DAM6 DAM 8 + 隻GAME 糞 真係好難落場GA WOW

雖然我暫時覺得FB 好過呢隻
GN00508771 02:15 PM 03-19-14

結果同當年GVGN一樣
講來講去 唔想重新學過既佔大多數

好似拳皇咁
GUSTAV 02:15 PM 03-19-14
基本上隻NEXT + 大DAM 真係OK糞
風音 02:18 PM 03-19-14
創聲唔係list入面不過有4部set緊
GN00508771 02:19 PM 03-19-14
街鋪文化差異都係一個大因素

日本 每兩三日check制

點樣SET時間 傷害全部列哂出來

香港? 冇樣有
阿魚 02:19 PM 03-19-14
作者: GUSTAV:
睇隻GAME 點GA姐

你SETM5DAM6 DAM 8 + 隻GAME 糞 真係好難落場GA WOW

雖然我暫時覺得FB 好過呢隻
我最擔心都係機鋪老闆Set到DMG 6+黎挑機....
阿魚 02:21 PM 03-19-14
作者: GN00508771:
講來講去 唔想重新學過既佔大多數

好似拳皇咁
例子:
我seed d仲可以贏番1~3wins, 再唔夠抽可以食修正

MB我比$8 仲要唔知自己點解死, 試問邊有咁多人做死士
阿魚 02:22 PM 03-19-14
作者: GN00508771:
街鋪文化差異都係一個大因素

日本 每兩三日check制

點樣SET時間 傷害全部列哂出來

香港? 冇樣有
如果佢跟online setting, 一定好多人歡迎
Chitose1987 02:23 PM 03-19-14
$8 打 60 秒真係好貴
由手機版發出
mario0606 02:26 PM 03-19-14
例子:
我seed d仲可以贏番1~3wins, 再唔夠抽可以食修正

MB我比$8 仲要唔知自己點解死, 試問邊有咁多人做死士
機鋪度見到你都可能無人想做死士
阿魚 02:29 PM 03-19-14
作者: mario0606:
我呢D RUBBISH好易殺,
見到KAM 蕉哥真係玩毛毛
kimtch 02:31 PM 03-19-14
我最擔心都係機鋪老闆Set到DMG 6+黎挑機....
唔洗擔心WOR
我呢D RUBBISH好易殺,
見到KAM 蕉哥真係玩毛毛
講呢D
GUSTAV 02:38 PM 03-19-14
作者: mario0606:
前日ARM ARM 去完日本玩得太多MAXI 攬左你好多場 WWW
kowloon 03:01 PM 03-19-14
作者: kimtch:
今次都係安定睇住堆機鋪再一次蝕到入晒
唔買機又比人呻無買機變賭場,
買左又食花生睇機鋪蝕。
YKNULL 03:12 PM 03-19-14
唔係去到exvs開始對戰已經固定dam?

*無野了原來係機舖自重
kimtch 03:17 PM 03-19-14
作者: kowloon:
唔買機又比人呻無買機變賭場,
買左又食花生睇機鋪蝕。
係咁架啦 好出奇呀(誤
起碼你唔好部部都8dam 120秒 1line 固定隊囉,
但係香港, 你懂的p
GUSTAV 03:24 PM 03-19-14
今集最少都150秒好似
魔靈娘 03:24 PM 03-19-14
作者: kimtch:
係咁架啦 好出奇呀(誤
起碼你唔好部部都8dam 120秒 1line 固定隊囉,
但係香港, 你懂的p
香港機鋪很短視,最大問題老闆們不是機友,不知道玩家需要什麼
只懂set到最快要你再入錢的設定,無人入錢就覺得隻game吾受歡迎,完全無想過是因為setting問題
kimtch 03:37 PM 03-19-14
今集最少都150秒好似
arent u thankful
mario0606 03:38 PM 03-19-14
前日ARM ARM 去完日本玩得太多MAXI 攬左你好多場 WWW
我果晚試緊機,尤其Destiny仲試緊點玩
小嘉 03:51 PM 03-19-14
魚大講呢d呃得邊個
Sar8 04:17 PM 03-19-14
街機緊係睇人入錢最開心架啦
T.K. 04:37 PM 03-19-14
睇人誤射開心d
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65  ... 最後

返回主題版面