Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-10-19, 10:54 PM   #326
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
限定版仲要係超級版權歌版
冇2萬6千YEN唔使諗住出到⋯

同埋寺田仲未拎俾上面睇過 係立案階段班同事已經否決左w
影片隔離留言班人話5万円都照俾
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-19, 11:24 PM   #327
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
其實我覺得T部機連大招唔錯架
不過無後繼機又真係差D野咁

T一開頭好掂,但係黑科技引擎得招大炮(仲要咁出)我唔太BUY
修改型當後繼機啦(反正Z之後再冇出過主角機模型)

大絕得射冇格
倒模W不過演出嚴重弱化版.....

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-19, 11:41 PM   #328
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: HM 查看文章
影片隔離留言班人話5万円都照俾
講就係人都得架啦

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 12:58 AM   #329
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
笨大:你地係就比50萬,有本事出十人份量,如果唔係只會繼續兼用卡

舊 04-11-19, 08:01 AM   #330
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
版權淨係開放課金有特別隱藏機都夠賺啦,想出嘅機要比錢,咪可以畫靚靚囉
DLC關卡又無機拎吸引力唔夠大
不過又唔好好似早幾年買關卡果隻咁
其實機戰堅持唔可以相同嘅人同台演出係無咗好多橋架

昭和大戰?好耐無見過嘅4重射線了
鐵甲+2號+三一+巨靈神果招
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 08:06 AM   #331
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
講就係人都得架啦

其實係...
到時賣到一pat屎唔通佢地會包底咩
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 08:38 AM   #332
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
唔可以相同既人同場應該唔止機戰係咁,應該關平衡世界事,唔通你想見到古華多落同馬沙對打?堅精神分裂喎

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 09:19 AM   #333
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

其實點解唔學下其他製作人搞網上集資呢?
係咪笨大唔比

舊 04-11-19, 09:24 AM   #334
yorkyork

註冊日期: May 2010
笨大咁要面我覺得唔會比囉,
我出唔起錢咩
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 09:38 AM   #335
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Tano 查看文章
修改型當後繼機啦(反正Z之後再冇出過主角機模型)

大絕得射冇格
倒模W不過演出嚴重弱化版.....
啱啱打到果話,演出真係hea咗d,尾2果招仲好
隻飛機仔直接變武器或分件做外掛會有趣d
而果話對住一隻卒艦邊駛社長行呢一步,冇咩迫力喎
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 10:27 AM   #336
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
版權淨係開放課金有特別隱藏機都夠賺啦,想出嘅機要比錢,咪可以畫靚靚囉
DLC關卡又無機拎吸引力唔夠大
不過又唔好好似早幾年買關卡果隻咁
其實機戰堅持唔可以相同嘅人同台演出係無咗好多橋架

昭和大戰?好耐無見過嘅4重射線了
鐵甲+2號+三一+巨靈神果招
話時話巨靈神(手遊唔計)對上係幾時出現

NDS K L之後無乜留意機戰一排.....

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 11:07 AM   #337
HM

引用:
其實點解唔學下其他製作人搞網上集資呢?
係咪笨大唔比
OG完結編真係要眾籌先搞得掂
舊 04-11-19, 01:51 PM   #338
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: Fio 查看文章
啱啱打到果話,演出真係hea咗d,尾2果招仲好
隻飛機仔直接變武器或分件做外掛會有趣d
而果話對住一隻卒艦邊駛社長行呢一步,冇咩迫力喎
我以為佢果下會出究極亡零踢架

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 02:39 PM   #339
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
我以為佢果下會出究極亡零踢架
咁件事會熱血得多

btw無意中見到youtube之前機戰K gun & sword好多好正嘅合體點解而家冇哂
crossover 作品合體技而家好似一個都冇
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 02:56 PM   #340
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
玩到三十幾話
真係覺主角機戰鬥畫面好無聊
招招都係開槍
嘥左個後宮團配音

明明見連技槍當劍用又唔比招格鬥技佢

反而隻亡靈招飛刀燃得多爽快得多
由手機版發出

此篇文章於 04-11-19 02:59 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-19, 05:16 PM   #341
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
OG完結編真係要眾籌先搞得掂
佢敢搞 我敢俾最貴戈SET

舊 04-11-19, 05:23 PM   #342
HM

引用:
佢敢搞 我敢俾最貴戈SET
10000蚊港紙內都可以考慮
舊 04-11-19, 08:13 PM   #343
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
OG MD我都買左2隻日限
1隻長放公司紀念水谷姐姐
佢出完結篇我買夠3隻都仲得

舊 04-11-19, 08:56 PM   #344
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: Fio 查看文章
咁件事會熱血得多

btw無意中見到youtube之前機戰K gun & sword好多好正嘅合體點解而家冇哂
crossover 作品合體技而家好似一個都冇
crossover 作品合體技一直都唔係成日有
但依家合體技真係同作品應該要有既都唔一定比你
鐵甲萬能俠以前有2-3招合體技,依家得返1招
天使龍更加劇情講明一齊上,但下一秒話你知無合體技
又好似話今集神高同美少女、Master都無合體技,以前明明基本野
聖戰士又係,UX都做埋都唔抄

另外,gun & sword主角無埋響鈴效果

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-19, 11:51 AM   #345
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:

Z????

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-19, 01:16 PM   #346
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
開始三週目
2週行if路線,其實感覺if爽快過普通路線好多,
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-19, 04:07 PM   #347
HM

引用:

最後係Z1
唔計K為左保留鐵甲萬能俠而象徵式咁入左東映版鐵甲萬能俠的話
亦都唔好計今次套INFINITY

Z1就係最後一套東映版鐵甲萬能俠同三一萬能俠都有出場既機戰
而巨靈神基本上就係東映版鐵甲萬能俠系列既產物
而巨靈神亦都跟住其他東映版系列一齊走

引用:
作者: mario0606 查看文章
crossover 作品合體技一直都唔係成日有
但依家合體技真係同作品應該要有既都唔一定比你
鐵甲萬能俠以前有2-3招合體技,依家得返1招
天使龍更加劇情講明一齊上,但下一秒話你知無合體技
又好似話今集神高同美少女、Master都無合體技,以前明明基本野
聖戰士又係,UX都做埋都唔抄

另外,gun & sword主角無埋響鈴效果
版權而家呢個時代係越來越嚴
原作無既野係唔會有
當然最後都要睇版權方咩取態
好似鐵甲萬能俠果d當然易過借火
舊 04-13-19, 04:36 PM   #348
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
最後係Z1

原作無既野係唔會有
咁Z2再世篇都有斷空雙牙劍既⋯

舊 04-13-19, 10:42 PM   #349
HM

引用:
咁Z2再世篇都有斷空雙牙劍既⋯
斷空我無估錯應該本身係屬於易話為果類吧
舊 04-14-19, 04:56 PM   #350
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
最後係Z1

原作無既野係唔會有
果d乜野版權宜家越黎越嚴係廢話黎
真係咁嚴真三一龍又邊度黎?
宜家連LoveLove拳同雙重爆熱掌都無
你仲同我講版權問題?

d合體技係無心做就無心做啦
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon Ball Xenoverse 2 | PS4, XB1, NS | PS4 DBX2 DX版 11月22日發售 steve 電視遊戲討論版 198 03-11-22 06:04 PM
[多機種] スーパーロボット大戦T | PS4 NS | 發售中 mario0606 電視遊戲討論版 1015 04-26-19 01:56 PM
[多機種] Trine 4 [NS,PS4,XB1,PC] 安安 電視遊戲討論版 3 04-11-19 08:25 PM
[多機種] 魔界戰記Refine | PS4, NS neo2046 電視遊戲討論版 1 04-19-18 10:20 PM
[多機種] L.A. Noire︱NS/PS4/XB1 安安 電視遊戲討論版 33 11-13-17 10:37 PM

現在的時間是 12:55 PM

手機版 | APP版