Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後
攻略及心得交流區>[多機種] スーパーロボット大戦T 攻略區 恭迎東方師父回歸
s3b21 09:41 PM 03-21-19
作者: s3b21:
隻艦真係幾屈, 最尾個幾話我都係費事煩掉佢出去一部清場
講真隻藍我覺得都係成隻game最好屈,比起上幾集嗰個Zero差唔多嗰個級數不過zero甲重厚好多,呢隻艦要比佢加啲防禦點數,咁先至再實用啲,佢400射擊之後,一招兩萬幾3萬真係乜都死,我俾埋個再攻擊佢,基本上3萬血以下甚至三萬幾血嘅都一招收皮,重點係佢低消耗,淨係計彈數嗰啲招都打成兩萬血
Tano 09:43 PM 03-21-19
NSX的確係旗艦

FTO
GTO
估唔到平成最後幾日以這方式重溫這些熟悉的名字
Gundam MK-2 10:29 PM 03-21-19
作者: Gundam MK-2:
https://enq876.com/srwt/
官方問卷
做完送錢+TP+part

另,問卷內容睇到,T似乎有打算出續作
妖,個bonus入落eshop然後詬未供應
*日版
鐵之侍 11:31 PM 03-21-19
官方問卷

感覺可能是融合vxt 3部曲的續作?
X&Y 02:06 AM 03-22-19
妖,個bonus入落eshop然後詬未供應
*日版
日版岩岩拎左
Gundam MK-2 03:06 AM 03-22-19
作者: X&Y:
日版岩岩拎左
似乎用錯中文版問卷頁去做,出左中文版code
Send左信俾笨大日本客服求救

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
iu fu pig 08:18 AM 03-22-19
作者: Tano:
NSX的確係旗艦

FTO
GTO
估唔到平成最後幾日以這方式重溫這些熟悉的名字
隻艦有咁勁?
今集三隻初期加入嘅艦好快Ace咗,喺命中大幅降低嘅今集,
戰艦命中又唔算低太多
由手機版發出
鐵之侍 08:21 AM 03-22-19
作者: iu fu pig:
隻艦有咁勁?
戰艦命中又唔算低太多
由手機版發出
最後一招都算大力(3改), 緒方惠美又有期待都有用,缺點是沒p武器但有突擊補救
iu fu pig 08:27 AM 03-22-19
作者: 鐵之侍:
最後一招都算大力(3改), 緒方惠美又有期待都有用,缺點是沒p武器但有突擊補救
NSX會加招?魔法騎士嘅配角感覺上都比主角好用,
黑色果隻仲要型
由手機版發出
Fio 09:23 AM 03-22-19
官方問卷

請問通關金鑰要爆機先有?ns版跟佢instructions唔覺有suppprt information果頁
風之將 09:41 AM 03-22-19
剛打到明人離隊,想問下佢幾時返黎
改哂5段先離隊
X&Y 09:54 AM 03-22-19
作者: Fio:
請問通關金鑰要爆機先有?ns版跟佢instructions唔覺有suppprt information果頁
software 情報, 揀第2項, scroll到最底中間位置

揀hard mode, 岩岩打到28
ace左兩隻艦同有指揮時, 無改過既超級系起碼打得中人先
15話對住原創敵既兵仔, 不在指揮範圍時0改既機人地打我100%, 我打人30%
鐵之侍 10:21 AM 03-22-19
NSX會加招?魔法騎士嘅配角感覺上都比主角好用,
黑色果隻仲要型
由手機版發出
應沒有,我是一直讓緒方坐戰艦算了

某人弟弟真不錯,有2人精神招式少但威力大en扣不多,比較可惜不太避得但好在有鐵壁

論次主角比主角好用鎗x劍的雷和勇者王的j也是,不過好歹這兩作主角還是強角,小光就真是比較普通了
Tano 01:07 PM 03-22-19
隻艦有咁勁?
戰艦命中又唔算低太多
由手機版發出
當炮機用無問題

只是這些名全部係一個時代的見證

作者: 鐵之侍:
應沒有,我是一直讓緒方坐戰艦算了

論次主角比主角好用鎗x劍的雷和勇者王的j也是,不過好歹這兩作主角還是強角,小光就真是比較普通了
其實由始到終只是有機人的少女漫畫而且子供向

BGM首ゆずれない願い
混得唔錯,收貨啦
darkvolver 02:55 PM 03-22-19
路過OT.....

魔法騎士故事最後係唔係3神合體打boss?
鐵之侍 03:21 PM 03-22-19
作者: darkvolver:
路過OT.....

魔法騎士故事最後係唔係3神合體打boss?
只有合體技

但可以不用全員出場
ShinDou 04:12 PM 03-22-19
34話又入得番隱藏版

下集

應該真係想整續集拉埋VX1齊講喎﹖
仲整埋個問卷問人 @@

Gundam MK-2 04:25 PM 03-22-19
作者: ShinDou:
34話又入得番隱藏版

下集

應該真係想整續集拉埋VX1齊講喎﹖

仲整埋個問卷問人 @@

無意思就唔會係問卷問啦

就好似上集g gen都有問黎緊一集想要邊幾個年代/世界

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
Tannhauser Gate 04:30 PM 03-22-19
出唔出唔緊要 最緊要好似今集咁比少d名倉寫
nds 07:47 PM 03-22-19
有冇人知爆機幾多話
iu fu pig 08:03 PM 03-22-19
V同T男主應該會做到好機友
一個軍人廚一個上班廚
但喺X......如果繼續有魔法騎士都幾夾(唔明點解唔喺X參戰)
咁可以期待ZERO+真三一龍+魔神王帝同場了

仲有沖田+船長一齊現沖田戰法
由手機版發出
GN00508771 11:00 PM 03-22-19
作者: STRIFE:
玩左幾版,淨係覺得戰鬥愈來愈懶,用咁多動畫去取代2D animation
明明就係優點來⋯(當然有人唔鐘意)
NDS系機戰常用演出
iu fu pig 11:50 PM 03-22-19
作者: GN00508771:
明明就係優點來⋯(當然有人唔鐘意)
NDS系機戰常用演出
唔喺反對機體cut in而喺反對全部演出都喺動畫
阿法3槍神個機體cut in(唔識點郁但你感受到誠意)我相信我仲會放第一位

可惜勇者王今次出完飛掌果下真喺好怪
岩岩入手真三一龍,連三一射線都喺咁,架機個比例又怪又無氣勢⋯⋯
由手機版發出
GN00508771 12:10 AM 03-23-19
阿法3槍神個機體cut in(唔識點郁但你感受到誠意)我相信我仲會放第一位

岩岩入手真三一龍,連三一射線都喺咁,架機個比例又怪又無氣勢⋯⋯
由手機版發出
GGG用CUTIN來混淆視聽呢點倒是真既⋯

三一龍未拎唔評論
鐵之侍 12:31 AM 03-23-19

由手機版發出
我也不喜歡勇者王大部份招式都用動畫cut in

飛拳簡單一些不就好了就是要搞這麼煩

同樣用動畫cut in鎗與劍真是好多了
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後

返回主題版面