Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-13-15, 11:44 AM   #2376
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: Cly 查看文章
唔係, 400combo雙指向外劃果下

其他都連到, 差果下FCCCC
未開隻歌 過幾日再研究 XD
難到你的話應該真係幾煩

舊 11-13-15, 11:45 AM   #2377
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
2桃0奏,9星sr平刷的路過
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 11:59 AM   #2378
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
15星SR 場場一張R SR 出左4,5張吧(都係紅色

打左應該有8,9首歌
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 12:15 PM   #2379
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
唔係必跌R咩a
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 02:05 PM   #2380
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
10連白信封新SR同R各一,無文香.........

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 02:08 PM   #2381
JMi

張咭面特訓前後都怪怪地 pass...

舊 11-13-15, 02:26 PM   #2382
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
最近D新卡構圖上色都非常二線.....
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 02:29 PM   #2383
JMi

老實講今次event張奏姐仲靚

文香之前我有放過係事務所 配音ok嘛
N咭特訓後又幾可愛 估唔到SSR會咁.....

此篇文章於 11-13-15 02:33 PM 被 JMi 編輯。
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 02:29 PM   #2384
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
文香...仲諗住係俄妹/楓姐/美嘉 黎添
係既我Allin丫

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link

此篇文章於 11-13-15 02:46 PM 被 Chris Redfield 編輯。
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 03:03 PM   #2385
JMi

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
文香...仲諗住係俄妹/楓姐/美嘉 黎添
係既我Allin丫
你仲有貨柯嗎 lol
我得699石....

舊 11-13-15, 03:04 PM   #2386
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
引用:
作者: JMi 查看文章
你仲有貨柯嗎 lol
我得699石....
已儲到 9,125石 ,課一萬就可以7抽十連

依家等下轉算lu,繼續打ev,出左兩張和服女都唔俾奏我

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 03:06 PM   #2387
J+1
望過黎呀!!!!!!

美嘉就等之後月尾排名戰啦....不過跟之前兩次應該係排名獎...
由手機版發出
舊 11-13-15, 03:06 PM   #2388
JMi

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
已儲到 9,125石 ,課一萬就可以7抽十連

依家等下轉算lu,繼續打ev,出左兩張和服女都唔俾奏我

溫泉已經ko左我了

奏姐肯打總有既 爭在打到幾時出既姐

舊 11-13-15, 03:17 PM   #2389
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
已經無晒課金石 得返千五無料石
見轉左文香 點左下出R貓..

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 03:18 PM   #2390
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
0速水7和服
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 03:21 PM   #2391
クリス.レッド

引用:
作者: JMi 查看文章

溫泉已經ko左我了

奏姐肯打總有既 爭在打到幾時出既姐
溫泉冇興趣所以冇抽到

打就應該打到既,但唔高星囉,想打要高星既留下次咁既EV用,依家最高都只係張R 9星

艦娘老婆list

小弟打機直播link
舊 11-13-15, 03:21 PM   #2392
J+1
望過黎呀!!!!!!

1:1now...

有牆櫃終於可以完成前後包抄封印陣..

由手機版發出

此篇文章於 11-13-15 03:45 PM 被 J+1 編輯。
舊 11-13-15, 04:24 PM   #2393
JMi

我決定停留係9升10 將惡魔永遠封印算了 lol

舊 11-13-15, 05:25 PM   #2394
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
十抽四sr三張重複……文香有課的衝動,但個率高到咁……

舊 11-13-15, 05:45 PM   #2395
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
文香3D
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 06:28 PM   #2396
尼路
The One

結果課左,跟住睇下每日60會唔會有好運了

舊 11-13-15, 07:22 PM   #2397
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: Cly 查看文章
唔係, 400combo雙指向外劃果下

其他都連到, 差果下FCCCC
竟然係呢野
唔知乜事用mini2打果幾下快ge ><成日當我甩

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-15, 07:30 PM   #2398
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: 尼路 查看文章
結果課左,跟住睇下每日60會唔會有好運了
對於2個幾月都係得個吉的表示:....
由手機版發出
舊 11-13-15, 08:39 PM   #2399
尼路
The One

引用:
作者: J+1 查看文章
對於2個幾月都係得個吉的表示:....
由手機版發出
唔好咁快打擊我啦,D白信封已經好打擊了

舊 11-13-15, 08:44 PM   #2400
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
儲左10000石一直等文香, 張圖唔得3D好得, 忍唔到都係要兩次十連, SSR出現!!!!! 神啊~~~~

竟然係.....杏醬........算了,唔係重複就算了........
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 12:03 AM

手機版 | APP版