Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-09-20, 04:27 PM   #76
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: GP03D 查看文章
會唔會WALK IN有美版呢....

如果上美服DL,可唔可以用返港服ACCOUNT玩呢....
當然可以, 經常上美服買game, 然後轉番港服打獎杯, 好多小品香港PSN都唔出

walk in唔知, 我喺Play-asia買, 未收到通知攞貨

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-20, 04:30 PM   #77
GP03D

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: whassupbun 查看文章
當然可以, 經常上美服買game, 然後轉番港服打獎杯, 好多小品香港PSN都唔出

walk in唔知, 我喺Play-asia買, 未收到通知攞貨
我有個美PSN,上去DL完用港PSN開就玩到對應杯同SAVE?
因為我記得之前有試過去日服,DL完用港PSN開佢唔比

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-20, 04:34 PM   #78
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
直銷到貨了
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-20, 04:46 PM   #79
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
會唔會WALK IN有美版呢....

如果上美服DL,可唔可以用返港服ACCOUNT玩呢....
可以
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-20, 05:31 PM   #80
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
旺角和灣仔都有貨了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-20, 06:20 PM   #81
AhTin
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2012
如果怕PS和諧了,建議等多一陣,睇完片先再決定

此篇文章於 11-09-20 06:29 PM 被 AhTin 編輯。
AhTin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-20, 08:06 PM   #82
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
打獎杯開坑前注意, 外國網站表示白金要120+小時
同埋收集有BUG, 搵7百幾件野中BUG就真係GG

舊 11-09-20, 09:18 PM   #83
holsety
http://www

亞版係咪有血聲開關?有冇分別?

舊 11-09-20, 10:10 PM   #84
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: holsety 查看文章
PS4/5 亞洲版無血
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-20, 10:16 PM   #85
kyo353
Game Master

引用:
作者: holsety 查看文章
我開左都係冇血

舊 11-09-20, 10:27 PM   #86
GP03D

引用:
作者: kyo353 查看文章
我開左都係冇血
有冇得開關?
我見台版有藍血

舊 11-09-20, 10:58 PM   #87
holsety
http://www

藍血咁搞笑,等於食齌食素豬扒~自欺欺人

舊 11-09-20, 11:22 PM   #88
kyo353
Game Master

引用:
有冇得開關?
我見台版有藍血
有, 我開住都唔覺有血, 唔知係咪個D開關調轉左, 聽日再試下關會唔會有變化
岩岩先去到第1個城戰鬥得2場

舊 11-09-20, 11:29 PM   #89
GP03D

係美服買左dl版,轉返港服開唔到叫我去ps store。。。。

舊 11-10-20, 12:13 AM   #90
kyo353
Game Master

引用:
係美服買左dl版,轉返港服開唔到叫我去ps store。。。。
時區問題?試下過左12點再開

舊 11-10-20, 12:14 AM   #91
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
沒血感覺真是差太多,不過也只能忍耐了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-20, 12:23 AM   #92
GP03D

引用:
作者: kyo353 查看文章
時區問題?試下過左12點再開
係未開,要聽日中午12點,但係隻GAME表示有個LOCK,跟住直接射去PS STORE...
其實之前都試過...但係用美服開我D港服GAMES又開到,吹脹

舊 11-10-20, 03:47 AM   #93
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
係未開,要聽日中午12點,但係隻GAME表示有個LOCK,跟住直接射去PS STORE...
其實之前都試過...但係用美服開我D港服GAMES又開到,吹脹
隻GAME表示有個LOCK,
一係用呢買DL Game個原美服帳戶未改做常用帳戶!
一係預購既美服DL Game未夠鐘解鎖!(通常係香港正日第2日中午前先解鎖,冇計啦!有時差關係嘛!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-20, 03:57 AM   #94
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: harakuma 查看文章
呢隻無修正版可能會係我XBX出機既動力
咁啱明天出新機XSX/XSS,
唔知到時全新X1X主機會唔會再減多次價啦!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-20, 11:55 AM   #95
whassupbun

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
沒血感覺真是差太多,不過也只能忍耐了
你玩緊ps4行版? 我仲等緊隻美版到貨
唔係話菜單有個血濺選項咩? 即係和諧版開定熄血濺都係冇血?

我琴晚睇左幾個直播但都係台灣玩PC或XBOX版, 冇被河蟹

舊 11-10-20, 12:16 PM   #96
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: whassupbun 查看文章
你玩緊ps4行版? 我仲等緊隻美版到貨
唔係話菜單有個血濺選項咩? 即係和諧版開定熄血濺都係冇血?

我琴晚睇左幾個直播但都係台灣玩PC或XBOX版, 冇被河蟹
我開左血濺但唔覺有血....

另外我揀左可以隨意轉性別,但開始左之後唔覺有得比轉,大家知唔知點轉?

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-20, 01:45 PM   #97
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
美版數碼版已解鎖可玩
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-20, 01:51 PM   #98
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002

各位玩家大家好,

感謝大家近日來對於《刺客教條:維京紀元》的遊戲收錄內容的指教與詢問,我們了解各位的期待。對於本次 PlayStation...

Ubisoft 發佈於 2020年11月9日星期一

配合日本分級規範 《刺客教條:維京紀元》PS4 / PS5 亞洲版本刪減血腥與裸露內容
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=206073

到正式推出先公佈…

此篇文章於 11-10-20 01:55 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-20, 01:59 PM   #99
whassupbun

引用:
作者: IDGAF 查看文章

各位玩家大家好,

感謝大家近日來對於《刺客教條:維京紀元》的遊戲收錄內容的指教與詢問,我們了解各位的期待。對於本次 PlayStation...

Ubisoft 發佈於 2020年11月9日星期一

配合日本分級規範 《刺客教條:維京紀元》PS4 / PS5 亞洲版本刪減血腥與裸露內容
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=206073

到正式推出先公佈…

其實佢不如唔好出POST, 我明佢冇最終話事權, 只可以向總公司反映意見, 但如果反映完, 唔改, 仲大檸樂
一係就戴定頭盔, 同大家講佢會反映意見, 有待總公司決定, 就唔洗依家被圍屌

舊 11-10-20, 02:02 PM   #100
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
一直都期待本作,但刪減血腥同暴力嘅話咁買美版算啦
唔明點解上到18+/Z級都仲刪減呢啲嘢,覺得呢啲Rating真係好形同虛設

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[限時免費]Assassin’s Creed 2(刺客教條 2) IDGAF PC電腦遊戲討論版 0 04-15-20 12:08 PM
[PS4,XB1] Assassin's Creed Odyssey《刺客教條:奧德賽》| 已售 | 6402oen 電視遊戲討論版 105 10-20-19 12:32 AM
[多機種] Assassin's Creed Unity《刺客教條:大革命》| PC、PS4、XBOX One | IDGAF 電視遊戲討論版 434 04-18-19 01:08 PM
[徵求] PS4 Assassin's Creed IV: Black Flag【刺客教條 IV:黑旗】 ricky828 買賣專區 2 01-17-14 10:14 AM
[出售] 100% 全新 PS4 Assassin's Creed IV: Black Flag【刺客教條 IV:黑旗】$250 chiwai107 買賣專區 3 01-15-14 09:29 AM

現在的時間是 12:55 PM

手機版 | APP版