Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-20, 06:04 PM   #26
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
『ライザのアトリエ2』プレイ動画③「Digital Deluxe編」

seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-20, 01:52 AM   #27
風間鈴木仁
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://www.gameapps.hk/news/42284/A...Hideout-Figure

《萊莎的鍊金工房2》等身大手辦發佈會 伊織萌真人Cos上演大對比

光榮特庫摩旗下的 RPG 新作《萊莎的鍊金工房2 ~失落傳說與秘密妖精~》將於 12 月 3 日發售,官方昨天公開了宣傳用的萊莎 1 比 1 等身大手辦,更邀請到伊織萌 Cosplay 上演真人與二次元大對比!

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-20, 01:34 PM   #28
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
fb,日版已出
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-20, 02:30 PM   #29
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 野良猫 查看文章
fb,日版已出
GOGOGO

SSP定MK

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-20, 02:34 PM   #30
野良猫
肥倫

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
GOGOGO

SSP定MK
信和

539入手,ns版

此篇文章於 12-02-20 02:54 PM 被 野良猫 編輯。
舊 12-02-20, 02:41 PM   #31
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
如有中文版到貨請告知, thx thx

舊 12-02-20, 03:02 PM   #32
ELT
Lunar使者

有冇ns日限?

舊 12-02-20, 03:07 PM   #33
野良猫
肥倫

引用:
作者: ELT 查看文章
有冇ns日限?
信和地庫有但唔記得價錢,好似8字頭
佢仲有隻冇GAME嘅淨係特典,299
舊 12-02-20, 05:01 PM   #34
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
有冇ns日限?
見到基板都出左POST到左貨
PS4同NS既日限都有
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-20, 05:39 PM   #35
ELT
Lunar使者

8字頭,好似有d貴

舊 12-02-20, 06:34 PM   #36
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
8字頭,好似有d貴
可能好快會過千…
舊 12-02-20, 06:39 PM   #37
野良猫
肥倫

引用:
作者: rinxlun 查看文章
可能好快會過千…
鍊金術士唔係大路嘢得系列FANS會玩,抄唔起
哩隻係依家唔買遲下冇得買
舊 12-03-20, 12:01 AM   #38
latfh2002
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
PS4特別版$798到手~(日)

暁ちゃんいいレディー!
まったく、第六駆逐隊は最高だぜぇ!

此篇文章於 12-03-20 12:07 AM 被 latfh2002 編輯。
latfh2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-20, 11:33 AM   #39
Gambit
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
想問下呢隻中文版係咪可以轉做日文?
件 T Shirt 係咪中文版先會有?

有玩上一集, 但又想要件 T shirt
Gambit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-20, 11:41 AM   #40
野良猫
肥倫

揸大太刀嘅蘿

近期每隔一小段時間就聽到大空直美把聲,個人係覺得佢把聲幾有趣,起伏好大好誇張
p5s》宇崎〉種米模擬器》大腿之錬金術士

今集戰鬥依然好玩,加咗just擋而且面對多個敵人時又要小心其他方向嘅攻擊嚟just擋
連續道具又係好玩,cc夠的話可以連放四個

戰鬥中剩低嘅cc會換入另一個cc值度(最高10),而另一個cc就係用嚟地圖上回血用
某程度上可以話係無限
舊 12-03-20, 06:31 PM   #41
ELT
Lunar使者

剛剛信和778 ns日限入手,好大盒

另行限都出左,都係7百幾,暫時好多貨

舊 12-03-20, 09:23 PM   #42
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
鍊金術士唔係大路嘢得系列FANS會玩,抄唔起
哩隻係依家唔買遲下冇得買
1代果時隻限定依家炒起晒喇
不過依家見到2代好似周圍都有咁
諗緊買唔買黎試吓

引用:
剛剛信和778 ns日限入手,好大盒

另行限都出左,都係7百幾,暫時好多貨
日限多貨嘛??
舊 12-03-20, 10:45 PM   #43
terryskw
Crazy Gamer

想問下行特典版係咪有兩種封面? 一個係單人, 一個係雙人

舊 12-04-20, 07:10 AM   #44
ELT
Lunar使者

原來我買果隻都係行版黎
只係冇左張15+遮住個c字...
趕時間冇注意到...

引用:
作者: terryskw 查看文章
想問下行特典版係咪有兩種封面? 一個係單人, 一個係雙人
好似出左幾個封面
日本一般係單人果款,另外唔同店予訂又有唔同封面

而行版係其中一個予約版嘅封面
加2張小貼紙就係行版

引用:
作者: rinxlun 查看文章
1代果時隻限定依家炒起晒喇
不過依家見到2代好似周圍都有咁
諗緊買唔買黎試吓

日限多貨嘛??
日限唔多貨

而1代限定版就算啦,市面上應該唔會有
就算上網搵到都唔平
除非真係好想要

舊 12-04-20, 01:00 PM   #45
Gambit

之前話游完水會有濕身效果,
玩果陣唔覺有既?
係中文版和諧左, 定係潛水先會有?
舊 12-04-20, 02:51 PM   #46
野良猫
肥倫

引用:
作者: Gambit 查看文章
之前話游完水會有濕身效果,
玩果陣唔覺有既?
係中文版和諧左, 定係潛水先會有?
我NS日版都唔覺
但尋晚睇過巴哈中文試玩版(PS5)淋雨後會透,但好似要初期件衫先得
冇外套裝、史萊姆裝都唔會透

但頭先試過著初期裝去游水又冇透,好迷

更新︰初期裝淋雨有透
暗榮唔識做生意,如果其他衫同其他角色都透的話限定版肯定賣到缺貨

此篇文章於 12-04-20 03:21 PM 被 野良猫 編輯。
舊 12-04-20, 04:17 PM   #47
Gambit

引用:
我NS日版都唔覺
但尋晚睇過巴哈中文試玩版(PS5)淋雨後會透,但好似要初期件衫先得
冇外套裝、史萊姆裝都唔會透

但頭先試過著初期裝去游水又冇透,好迷

更新︰初期裝淋雨有透
暗榮唔識做生意,如果其他衫同其他角色都透的話限定版肯定賣到缺貨
我王都都未入就第一時間跳入水都唔見有透
游水唔透淋雨就透, 好迷

本身仲期待緊件白T 濕身會有咩睇, 睇黎都係無架喇
舊 12-04-20, 07:27 PM   #48
野良猫
肥倫

玩緊HARD但都係覺得太易玩
中BOSS同BOSS都係初見殺,最多都係扣到一個角色半行血就完場
尤其係今集有連續道具同埋CC原來係角色分開計
一個用完連續道具轉人可以再用

此篇文章於 12-04-20 08:11 PM 被 野良猫 編輯。
舊 12-05-20, 05:19 PM   #49
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
原來我買果隻都係行版黎
日限唔多貨

而1代限定版就算啦,市面上應該唔會有
就算上網搵到都唔平