Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-10-13, 08:35 AM   #426
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
呢D先係REMASTER嘛

舊 08-10-13, 11:52 AM   #427
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 08-10-13, 12:53 PM   #428
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 肥雞 查看文章
呢D先係REMASTER嘛
不枉我睇左咁多集
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-13, 01:23 PM   #429
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
我終於知道今集價值啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-13, 02:05 PM   #430
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 058719057 查看文章
終於有人post下集預告D圖、我睇完以為自己諗多左,原來係真既,真不愧係HD
前日睇都0咀架啦

引用:
作者: izumo 查看文章
不枉我睇左咁多集
你並不孤單

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
我終於知道今集價值啦
最後預告果一秒

成集最好睇係果一秒
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 07:41 PM   #431
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
点解今集官方版cut左最好睇哥一秒
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-13, 12:26 AM   #432
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

搞到我好期待濕男脫走個集添……唔知美玲個幕有冇機remake

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-13, 02:14 AM   #433
money
◆.西野司命.◆

要原圖可以PM我

左TV 右HD

舊 08-17-13, 12:59 PM   #434
aricwong
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
有raw未呢唔知?XD
aricwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-13, 01:19 PM   #435
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
冇野都比你打格變有野

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-13, 03:39 PM   #436
小嘉
The One

本身係有野架

你地上YOUTUBE搵seed destiny hd remaster 咪有囉

使咩等RAW

笨大本身就有放上YOUTUBE比人睇
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-13, 03:44 PM   #437
izumo

引用:
作者: 小嘉 查看文章
本身係有野架

你地上YOUTUBE搵seed destiny hd remaster 咪有囉

使咩等RAW

笨大本身就有放上YOUTUBE比人睇
而家爭在 唔知出BD 果陣會唔會再清D
舊 08-17-13, 03:45 PM   #438
izumo

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
搞到我好期待濕男脫走個集添……唔知美玲個幕有冇機remake
呢D 都唔RE
都唔知仲有咩可以RE
舊 08-17-13, 03:45 PM   #439
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 058719057 查看文章
点解今集官方版cut左最好睇哥一秒
下幕應該係到士巴拿

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-13, 11:32 PM   #440
AMONtheBrave
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
MEER係第幾話?

舊 08-18-13, 01:28 AM   #441
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: money 查看文章
要原圖可以PM我

左TV 右HD
尾2行 左2 亞斯蘭失神樣

HD被 連衫都HD 了 w
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-13, 01:32 AM   #442
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
嗰兩點都係兩PAT顏色咁O者...
stella無點睇可惡D囉

舊 08-19-13, 01:33 AM   #443
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

老老實實....meer呢幕真係冇需要remake,擺明賣o野,

重畫stellar個幕仲好過,撇除o野,
個幕好多正面鏡頭係應該睇到stellar條事業線,
點知佢連畫都唔畫,唔講以為係偽娘o黎,宜家HD版睇落都係冇執過仲係咁樣

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 04:47 PM   #444

註冊日期: Aug 2005
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 09:39 PM   #445
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
上面有兩點好正常
但係下面個空格a

舊 10-11-13, 11:01 PM   #446
money
◆.西野司命.◆

舊 10-11-13, 11:05 PM   #447
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
DESTINY呢.........

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 12:50 AM   #448
dust11

註冊日期: Aug 2010
邪惡勢力呀
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 02:15 AM   #449
SUNLOK

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: dust11 查看文章
邪惡勢力呀
擺明就係last boss既氣勢黎
SUNLOK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-13, 06:28 AM   #450
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

希望今次小真真~會掂到阿濕男1下~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] 機動戦士ガンダムSEED BATTLE DESTINY 已售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 425 02-04-13 12:03 PM

現在的時間是 07:40 AM

手機版 | APP版