Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Windows 8.1 Pro 用家聯盟! 正版使用者限定! 心得交流區!
嘿哈兒 02:22 PM 10-30-12
作者: Shinjyo:
m$已修正有關Bugs...

iPad攞$119 promotion key玩完...
我食飯時仲拎到買到喎.
BOYBOYBOY 02:37 PM 10-30-12
作者: 嘿哈兒:
咁大穫.....部野1024 x 600左右
係,早前個FD都想比NETBK用,裝過唔岩
TOAKO X 03:29 PM 10-30-12
作者: Gnosis:
唔建議裝比netbook用, 解像度太低會開唔到win8 apps
w501行1280x800
卡柏 04:11 PM 10-30-12
出面唔覺有得賣surface, 係未出定係買晒??
其實對部機真係有d興趣, 但一定要試左先可以下決定.....
keawett 05:08 PM 10-30-12
有無人知photoshop7(2002年出)對唔對應當升左做window 8之後?

同埋如果升左做window8有無得返還原做window7?

想問119+150隻window8升級碟,係一定要由window7升左window8,定係可以剷晒全個hardisk再直接裝window8呢?
Gnosis 05:16 PM 10-30-12
作者: TOAKO X:
w501行1280x800
高過1024*768就得
westpat 05:32 PM 10-30-12
作者: keawett:
想問119+150隻window8升級碟,係一定要由window7升左window8,定係可以剷晒全個hardisk再直接裝window8呢?
碟版既話(d/l version唔清楚),clean install係可以
DC 97 05:39 PM 10-30-12
作者: Shinjyo:
m$已修正有關Bugs...

iPad攞$119 promotion key玩完...
可以講下ipad同 $119 upgrade咩事?
唔明
TOAKO X 08:17 PM 10-30-12
同個Win8苦戰左成日
終於叫做用得下..........

但一上市集真係無言左........
程式比WM6更少.............
個連絡人沒分組 只有分字首.....
skype+MSN+FB 連絡人加起來真係眼花...........
X&Y 10:37 PM 10-30-12
作者: 卡柏:
出面唔覺有得賣surface, 係未出定係買晒??
其實對部機真係有d興趣, 但一定要試左先可以下決定.....
RT 版HK delay左去十一月中
now_loading 12:58 AM 10-31-12
$119 買黎做白老鼠,用開wp7,介面親切,但用落陌生。
jos 07:42 AM 10-31-12
作者: TOAKO X:
同個Win8苦戰左成日
終於叫做用得下..........

但一上市集真係無言左........
程式比WM6更少.............
個連絡人沒分組 只有分字首.....
skype+MSN+FB 連絡人加起來真係眼花...........
o係市集開設定off o左個喜好設定就多少少
Shinjyo 09:11 AM 10-31-12
作者: DC 97:
可以講下ipad同 $119 upgrade咩事?
唔明
曾經M$係你打咩電腦Model, 資料, 都會派Promotion Code, 無verified 過資料真假

你打iPad, iPad Mini, Macbook, Apple, iPod 入PC model Name都會接受, 又會送$119 減價Code俾你

正常係要你填埋windows 7 oem code先會派
now_loading 09:22 AM 10-31-12
平板越殺越近,現在平d賣搵多d開荒牛,在市場賣apps抽下水好過,好過冇人買。
ZlWS 11:06 AM 10-31-12
作者: diabloex:
$119 買黎做白老鼠,用開wp7,介面親切,但用落陌生。
1.同搶鮮版差幾遠
2.DL版同DVD版 8PRO係未冇分別
3.DL版只係HK$319 但只得英文....

==============================
回顧
Windows 7 Home Premium
升級版:HKD$1,099
完全版:HKD$1,699

Windows 7 Professional
升級版:HKD$1,760
完全版:HKD$2,599

Windows 7 Ultimate
升級版:HKD$1,860
完全版:HKD$2,699

WIN8的佛心 4日400萬的確不少是棄暗投明:P
now_loading 05:40 PM 10-31-12
答唔到你, 有得選擇download ISO, 我都download 左, 好似唔過3GB, 所以同win 7 pro 版比係咪細左size.
用磚mode 就好順, 但番回windows mode 就小 lag, 現在4GB ram, 想加ram 希望順d

作者: B|WINS:
1.同搶鮮版差幾遠
2.DL版同DVD版 8PRO係未冇分別
3.DL版只係HK$319 但只得英文....

==============================
回顧
Windows 7 Home Premium
升級版:HKD$1,099
完全版:HKD$1,699

Windows 7 Professional
升級版:HKD$1,760
完全版:HKD$2,599

Windows 7 Ultimate
升級版:HKD$1,860
完全版:HKD$2,699

WIN8的佛心 4日400萬的確不少是棄暗投明:P

teamkiller 08:01 PM 10-31-12
http://unwire.hk/2012/10/31/winfreewin8pro/news/

免費................我既$119呀
DC 97 09:24 PM 10-31-12
系邊到set唔洗入p/w login?
TOAKO X 09:41 PM 10-31-12
用圖片密碼不好了?
DC 97 10:01 PM 10-31-12
我想乜都唔入直接開機
Terry仔 10:04 PM 10-31-12
Win 8 pro 有無得d/l language pack去改系統語言?或者改區域語言?
westpat 11:36 PM 10-31-12
作者: Terry仔:
Win 8 pro 有無得d/l language pack去改系統語言?或者改區域語言?
同舊時差唔多,都係region -> language
卡柏 11:56 PM 10-31-12
作者: X&Y:
RT 版HK delay左去十一月中
oh....
其他地方真係咁好賣?!
RPG之鬼 12:05 AM 11-01-12
作者: teamkiller:
http://unwire.hk/2012/10/31/winfreewin8pro/news/

免費................我既$119呀
好似讀緊尐MCITP咁……
一小英口 12:36 AM 11-01-12
咁啱要重裝WINDOWS, 順手洗埋底

淨係玩踩地雷
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40  ... 最後

返回主題版面