Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-09-09, 12:38 PM   #276
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
你玩完KH2 先玩 358/2days 會感動好多
ROXAS o個part
因為358/2 days 係補完返好多 KH2 冇講/解釋既野

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-09, 03:24 PM   #277
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
我未買, 所以答你唔到好唔好玩, 你睇番其他人既評語罷啦

故事其實係同KH COM同時間發生, 結局係接KH2既開頭, 所以你玩完KH COM & 呢隻, 再開始玩KH2都ok
引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
你玩完KH2 先玩 358/2days 會感動好多
ROXAS o個part
因為358/2 days 係補完返好多 KH2 冇講/解釋既野
其實我連KH1講咩都唔係好記得了…

攪不好買完呢隻之後由頭全系列打一次。

故事次序係KH1>COM(GBA/PS2 VER.)>358/2>KH2吧?

舊 10-09-09, 03:56 PM   #278
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
其實我連KH1講咩都唔係好記得了…

攪不好買完呢隻之後由頭全系列打一次。

故事次序係KH1>COM(GBA/PS2 VER.)>358/2>KH2吧?
KH1>COM(GBA/PS2 VER.)&358/2>KH2

COM同358/2 係差唔多時間
玩就 KH1> COM>KH2>358/2 啦

快d 由頭打啦
PSP o個隻都就快出

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-09, 05:04 PM   #279
IDGAF
The One

引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
KH1>COM(GBA/PS2 VER.)&358/2>KH2

COM同358/2 係差唔多時間
玩就 KH1> COM>KH2>358/2 啦

快d 由頭打啦
PSP o個隻都就快出
PSP果隻2010年1月出,不過我會等美版或者日版英語版先買,
始終DISNEY人物用返原本的英文配音先有價值。

舊 10-12-09, 08:12 PM   #280
IDGAF
The One

驚遲D美版難搵,買定先。
但唔知幾時先有時間打返KH1、COM、同KH2

舊 10-12-09, 08:57 PM   #281
IDGAF
The One

今次美版說明書都係全彩印刷~!

舊 10-12-09, 09:56 PM   #282
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
美版有冇特典機

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-09, 03:44 PM   #283
HunterCoka
Junior Member
RPG愛好者

註冊日期: May 2007
有無朋友知最平可以去邊度買到日版? >_<"
HunterCoka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-09, 09:44 AM   #284
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
入手ed, playing.

But戰鬥完, 點解冇升level? 在panel中已裝備了LV道具.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-09, 12:23 AM   #285
antainy
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2006
升lv係條exp bar full左先升..
一般裝升lv道具...係能力值上升1個lv

自家網站↓
ひデ網站--雛見沢L5崩壞の爆發區!
antainy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-09, 01:53 AM   #286
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
入手ed, playing.

But戰鬥完, 點解冇升level? 在panel中已裝備了LV道具.
升滿一條bar會得到一塊代表1 lv o既puzzle,每裝一塊就代表升1 lv,
呢個設定係為滿足想lv 1爆機o既玩家,只要1塊都唔裝就永遠keep住lv 1

舊 10-22-09, 03:29 PM   #287
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

初到沙漠中虎口神殿, 殿中深處有個在高位的閘門, 拉了附近手掣, 閘門打開, 但太高, 點跳上去?

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 10-22-09, 10:34 PM   #288
比卡SP
Game Master
祭...

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
初到沙漠中虎口神殿, 殿中深處有個在高位的閘門, 拉了附近手掣, 閘門打開, 但太高, 點跳上去?
應該有塊紅色柱形踏腳石,舊石可以打得郁

舊 11-10-09, 09:14 AM   #289
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

小問:

到了怪誕城, 有隻白狗要俾骨頭佢食, 等佢帶路, 但俾完一次之後, 佢就無晒反應.

應該點做?

d骨頭四圍都有.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Kingdom Hearts -Birth by Sleep- [Final Mix 今冬発売] romrom2004 手提遊戲機討論版 317 02-02-11 12:02 AM
Vandal Hearts - Flames of Judgment [PSN/XBLA] Designer 電視遊戲討論版 3 01-21-10 01:53 PM
Kingdom Under Fire: Circle of Doom [已售] neo2046 電視遊戲討論版 473 08-15-09 12:56 AM
[分享] KINGDOM HEARTS 2 MINIGAME~~ 蚊蚊 電視遊戲討論版 1 01-24-09 12:17 PM
[ETC] Kingdom Hearts Coded imgahou 手提遊戲機討論版 3 09-27-07 12:20 PM

現在的時間是 09:20 PM

手機版 | APP版