Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-01-07, 08:40 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
[pearl] 全美一叮

毛線個一叮唔係抄考佢吧...
真係唔睇過都唔知毛線一叮係如何垃圾........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-07, 08:53 PM   #2
怪人怪人
God of Gamer
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
毛線個一叮唔係抄考佢吧...
真係唔睇過都唔知毛線一叮係如何垃圾........

唔覺得有咩分別~
係d 做法刻薄d 之嘛

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-07, 09:00 PM   #3
HEYHEY
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
毛記個啲一定要唱歌既,啲人唱歌難聽度爆
全美就唔同,係講talent,棟『督』笑都得wor......
HEYHEY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-07, 09:01 PM   #4
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
魔術個個點可以咁快白變黑再變白?
好勁
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-07, 09:06 PM   #5
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
有冇BIANCA RYAN架?
好睇啊

舊 09-02-07, 12:02 AM   #6
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
RAP果個婆婆淨係d氣勢都唔敢比x佢
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-07, 12:26 PM   #7
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
呢套都好睇喎.

舊 09-02-07, 01:23 PM   #8
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
人地呢d至係勁架嘛
真材實料
就算係其他唔係表演唱歌既
都係好睇既
唔似香港o個d.............
得個搞笑

舊 09-02-07, 03:10 PM   #9
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: lauchai 查看文章
人地呢d至係勁架嘛
真材實料
就算係其他唔係表演唱歌既
都係好睇既
唔似香港o個d.............
得個搞笑
最弊連搞笑都....

舊 09-08-07, 09:32 PM   #10
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
個女仔唱歌超勁呀

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-07, 09:34 PM   #11
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 月舞 查看文章
個女仔唱歌超勁呀
人家是未來冠軍的說~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-07, 10:06 PM   #12
紅蓮

註冊日期: Jan 2005
香港D所謂實力派可以拎去填海

舊 09-08-07, 10:22 PM   #13
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

註冊日期: Apr 2007
好似兩個禮拜前都有個14歲黑人女仔唱得好好,不過唔知點解我有 D 嫌佢唱得太用力,今晚個女仔把聲就恰到好處。

舊 09-09-07, 03:19 PM   #14
nelson888
Banned

白雪公主
希望快d再出場
舊 09-15-07, 11:38 AM   #15
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
無聊看到

America's Got Talent
Episode 04 全美一叮 08:30p.m.

香港《殘酷一叮》的叮叮熱潮今次直捲美國,吸引一班異於常人、身懷絕技的不同年齡人士,參加這個絕無take 2的《全美一叮》比賽。今集的參賽者會有什麼技倆?屆時大家拭目以待。

http://pearl.tvb.com/highlights/20070915.html#03:35p.m.

舊 09-15-07, 11:40 AM   #16
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: NTBOY 查看文章
無聊看到

香港《殘酷一叮》的叮叮熱潮今次直捲美國,吸引一班異於常人、身懷絕技的不同年齡人士,參加這個絕無take 2的《全美一叮》比賽。今集的參賽者會有什麼技倆?屆時大家拭目以待。

http://pearl.tvb.com/highlights/20070915.html#03:35p.m.
un頂able...佢抄人仲講到好似係人地抄佢咁

舊 09-15-07, 11:41 AM   #17
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: NTBOY 查看文章
無聊看到

哇 哩d言行同泡菜仔話渾天儀出自佢地有咩分別

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-07, 10:32 PM   #18
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: sgouki 查看文章
好多勁人

如果Paul Potts係香港出生, 我諗佢只會繼續做手機銷售員
因為香港d 評判, 觀眾都未必識欣賞

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-07, 05:20 AM   #19
nelson888
Banned

吹氣公仔果個真係笑爆,咩人都上得去表演...
舊 09-16-07, 08:46 AM   #20
firstofmay

註冊日期: May 2005
瑜珈阿伯我都唔知佢想點

對比番而家香港個一叮
就係因為參加者"篩選"過
變左唔好笑 反而美國果個因為咩人都有先好睇

舊 09-16-07, 09:21 AM   #21
ricerice
Game Master
眼鏡娘

註冊日期: Feb 2003
尋晚岩岩轉左台.睇唔到吹氣公仔個PART....

舊 10-20-07, 09:09 PM   #22
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
睇足咁多集 , Brandy 同 David 似黎睇 show 多過選人,
冇Piers Morgan既話, 個節目真係做多十年八年都選唔到個冠軍
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 09:37 PM   #23
teaacgxd
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
今晚果集最後果個,咩喜劇魔術師呢,
最後到底點樣無啦啦彈係班評判後面

評判前前後後左左右右都有觀眾架喎...
teaacgxd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 09:51 PM   #24
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: teaacgxd 查看文章
今晚果集最後果個,咩喜劇魔術師呢,
最後到底點樣無啦啦彈係班評判後面

評判前前後後左左右右都有觀眾架喎...
可能人人留意晒台上會點
其實佢只係普通咁消失,唔算好特別,係特別在出黎果野陰到評判,有點兒對佢評價過高
(雖然我都唔知d魔術師平時點消失 )
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-07, 08:36 PM   #25
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
上次個白雪公主又黎除衫.......

此篇文章於 11-10-07 08:41 PM 被 nefrezx 編輯。
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:31 PM

手機版 | APP版