Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-27-03, 11:37 PM   #1
死肥鬼
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
Gundam Ultimate Operation 2

無人講既
有無知一套買緊幾多錢啊???知既唔該報報價
我見到上一旦買緊$360一set 個價ok ma??

舊 06-27-03, 11:41 PM   #2
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
我都想搵番上一set某幾隻
where can buy?
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-03, 01:23 AM   #3
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
Re: Gundam Ultimate Operation 2

引用:
Originally posted by 死肥鬼 :

無人講既
你響邊度見到呀??

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-03, 01:28 AM   #4
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
Re: Gundam Ultimate Operation 2

引用:
Originally posted by 死肥鬼 :

無人講既
隻B3老虎ok ~~~~~

舊 06-30-03, 01:36 AM   #5
hk_boy
Ultimate Gamer
諸行無常 諸法無我

Wii U IDSwitch
Nintendo Switch IDPS Vita
3DS Friend Code0123 4567 8900
PSN  IDXBox one
XBox Live GamertagPlayStation 4
葵芳有賣,唔記得價
(因為唔鐘意小林誠feel
的Gumdam,所以無興趣記...)

電擊講下一彈有雷射大砲,雷姆

日本(本州)縱斷した,オレは~!
遙かなる時空,異形の月!
セガサミーホールディングス株式会社
hk_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-03, 09:29 AM   #6
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

PSN  IDjasonpoon
第一彈$360?!
第一彈唔係得四隻ja咩?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-03, 02:35 PM   #7
殺手
Junior Member

註冊日期: Jun 2003
引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
第一彈$360?!
第一彈唔係得四隻ja咩?
第一彈都係9 隻
殺手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-03, 03:09 PM   #8
hk_boy
諸行無常 諸法無我

Wii U IDSwitch
Nintendo Switch IDPS Vita
3DS Friend Code0123 4567 8900
PSN  IDXBox one
XBox Live GamertagPlayStation 4
around $45 each~

日本(本州)縱斷した,オレは~!
遙かなる時空,異形の月!
セガサミーホールディングス株式会社
hk_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-04, 12:12 AM   #9
gamerroid
Game Master

註冊日期: May 2002
PSN  IDgamerroid
XBox Live Gamertaggamerroid
Question

難道現在 Gundam Ultimate Operation 6好少貨的嗎?我見潮流特區的價錢很高 -- 每隻$70!!!
本來想去皆旺確認一下是否這麼貴。不過因為肚子痛而沒有去......

gamerroid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-04, 12:18 AM   #10
李尋愁
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: gamerroid
難道現在 Gundam Ultimate Operation 6好少貨的嗎?我見潮流特區的價錢很高 -- 每隻$70!!!
本來想去皆旺確認一下是否這麼貴。不過因為肚子痛而沒有去......
唔駛理佢.....除左太空坦克同06黑渣古係要約$70 外
其他的三十幾四十有交易
最初到貨時紅勇和gp01 都只是$33@
現在可能稍有回升

上星期以$200 入了五隻

舊 06-24-04, 12:26 AM   #11
gamerroid
Game Master

引用:
作者: 李尋愁
唔駛理佢.....除左太空坦克同06黑渣古係要約$70 外
其他的三十幾四十有交易
最初到貨時紅勇和gp01 都只是$33@
現在可能稍有回升

上星期以$200 入了五隻
我根本不用理他。因為我已經買左成箱回來......買了回來後才發覺多了紅勇和gp01*2。

舊 06-24-04, 12:43 AM   #12
忍床仁

引用:
買了回來後才發覺多了紅勇和gp01*2。
行貨每box都係咁多法
忍床仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-04, 12:43 AM   #13
忍者

PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
gp01好靚

舊 06-24-04, 10:06 AM   #14
李尋愁

引用:
作者: 忍床仁
行貨每box都係咁多法
唔怪得紅勇同豬標零舍平啦...
一大唔明: 點解坦克會賣到咁貴....(除左重之外)

舊 06-24-04, 10:11 AM   #15
忍床仁

引用:
一大唔明: 點解坦克會賣到咁貴....(除左重之外)
又係要1set3隻之過~
忍床仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-04, 09:28 PM   #16
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
今日又幫某人入左呢set野

$180
希望第日跌價o個陣唔會比人打啦

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-04, 10:56 PM   #17
gamerroid
Game Master

Lightbulb

引用:
作者: ultrachiu
今日又幫某人入左呢set野
http://store1.yimg.com/I/yhst-6484889671099_1811_98102
$180
希望第日跌價o個陣唔會比人打啦
假如是一套5隻的話,$180是合理價。這個系列好少會跌價的。放心啦!!
又到敗家的時候啦!!
不過話時話,我到現在才發現原來這個系列是食玩來的!!其實裏面有一顆糖的!!怪不得有食用限期啦!!

舊 09-19-04, 12:18 AM   #18
子母機合體啦
太空保衛者去左邊﹖

註冊日期: Apr 2004
引用:
假如是一套5隻的話,$180是合理價。這個系列好少會跌價的。放心啦!!
又到敗家的時候啦!!
不過話時話,我到現在才發現原來這個系列是食玩來的!!其實裏面有一顆糖的!!怪不得有食用限期啦!!
1BOX得2個陸戰高達(1原1別)其它每樣2個。$180合理到暈。
賣比你夠食個茶餐。。。

怪C不作聲﹔繼續搖。。。
﹕“先生你五駛搖0窩。”
怪C回頭望。。。
﹕“個款0米印左係盒面。你想要邊款﹖”
怪C放低盒蛋﹔慢步步出門口。。。
子母機合體啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-04, 02:56 AM   #19
李尋愁

引用:
作者: 子母機合體啦
1BOX得2個陸戰高達(1原1別)其它每樣2個。$180合理到暈。
賣比你夠食個茶餐。。。
我諗都合理o既....計返都係三十幾蚊一隻....
主要係為左兩隻陸高, 去過幾度都發現冇晒....

舊 09-19-04, 02:57 AM   #20
李尋愁

引用:
又到敗家的時候啦!!
都唔係唔跌ga....一dd 貨啦....
先排年第一代呀寶專用高達都只係賣$35.....
都跌左成廿蚊...

舊 09-19-04, 03:01 AM   #21
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
昨日我在大圍行街見到一隻 紅渣II 的膠公仔, 特價$18 買了~~~~ 好精美的!
可惜冇最中意的藍老虎~~~
http://www.bandai.co.jp/candy/products/2003/08301.htm
呢個 系列2 ~

另外, 果間野有以下的特價!
http://store1.yimg.com/I/yhst-6484889671099_1811_98102
由$28-$38都有! 綠色果隻賣$28

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-04, 08:28 AM   #22
李尋愁

引用:
作者: KIM
另外, 果間野有以下的特價!
由$28-$38都有! 綠色果隻賣$28
係咪隻隻都有得賣???
我見隻渣古, 高達同綠勇喺吉豬島勁多貨...唔知係咪死死地...

舊 09-19-04, 10:05 AM   #23
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:
係咪隻隻都有得賣???
我見隻渣古, 高達同綠勇喺吉豬島勁多貨...唔知係咪死死地...
尋日買o個陣問個老細點解周圍都冇兩隻陸戰高達
佢話一box8隻入面得兩隻陸戰高達
同埋唔夠貨派,呢期買唔到就有排等
所以買陸高應該同上part買坦克一樣咁難

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-04, 05:54 PM   #24
gamerroid
Game Master

終於在皆旺以$188買了op7一set回來。

舊 09-21-04, 01:26 PM   #25
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
係咪隻隻都有得賣???
想問隻綠渣是否有在動畫上出過???

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
問 : 如果一個對"高達"全沒認識的人, 應如何開始去睇/了解成個故事? KIM 日本動漫畫討論版 277 07-08-07 11:06 PM

現在的時間是 12:47 PM

手機版 | APP版