Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 63 113 153 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 173 213 263 663 1163  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
蒼穹的天空 09:08 PM 09-15-15
終於升滿

黑吾王就是不同

例行公事(掩面

gingq7 09:08 PM 09-15-15
不過我實在試唔出阿提拉個寶具係先降防後扣血, 定先扣血後降防

如果係先降防10%後才計扣血, 阿提拉係可以第一
T.K. 09:11 PM 09-15-15
蒼穹真係好勤力
gingq7 09:14 PM 09-15-15
今日運氣唔錯打左7隻銀弓棋,
差2隻金弓棋就可以幫金閃脫衣
stcdavidhk 09:28 PM 09-15-15
今日終於成功J得3突,之後看住本身冇存貨的4騎金棋
嗯,11點後再努力
傑斯特 09:44 PM 09-15-15
其實我想要劍銀棋啫
打到兩張金棋都無一張銀
鐵之侍 09:48 PM 09-15-15
作者: gingq7:
今日運氣唔錯打左7隻銀弓棋,
差2隻金弓棋就可以幫金閃脫衣
和你一樣,再差少少銀弓和4顆蛇眼就可以了,嘿嘿。。。。。
朔望~ 09:52 PM 09-15-15
j得終於都換白衫...
然後轉升黑s先

但金棋又無石又燒乾...唉

白衣j得有d似白姬公主
蒼穹的天空 10:36 PM 09-15-15
有愛搭救, 暫時可以叫勤力完? 活動就.....

刷左成個月素材

素材當佢係舊時玩online game, 心態會好過D, 但都係頂唔順...
係近2個星期神運 同 AP1/2 先頂得順, 唔係一早跪了.
基本上 接近平均一天30~40石.
--------------
原先預計一日爆40石, 都要爆一個半月先滿3隻,
可能被心臟, 龍鱗S得太多,
刷棋反覺得輕鬆.....

結果:
2星期神運, 3騎金棋出左各20幾件, 十幾件龍鱗, 鳳羽...
先衝到黑/藍吾王滿等.
之前貞德直衢90lv後, 發覺沒得選擇加上限, 灰左陣...
龍女, 數數下D素材(副產物)發覺, 差黑爪就可以直衝基靈三, 四..

絕望級素材 剩餘數:
黑塵209件.
Caster魔石100件
Rider輝石94件

靈基需要心臟ge角色, 都沒動力升了...

Cowlex 11:01 PM 09-15-15
先開到第二章你地就已經爆哂機
T.K. 11:10 PM 09-15-15
呢兩、三日唔知點解屋企wifi唔可以直接連到
要用手機入左game先,再轉wifi先得
樹靈DRYAD 11:48 PM 09-15-15
作者: 鐵之侍:
和你一樣,再差少少銀弓和4顆蛇眼就可以了,嘿嘿。。。。。
我差6顆蛇眼.....>_<
鈴蘭 11:49 PM 09-15-15
作者: 鐵之侍:
阿提拉不弱啊,平時攻擊也很強,可加強寶具攻擊力一回合自身寶具又可減防護力

這個最好,尤其紅a居然最後形態比第2形態更差。。。。。。
佢無比件神話禮裝逼你著已經要講多謝啦
鈴蘭 11:50 PM 09-15-15
作者: T.K.:
我用紅巴時,都會頭痛,皇帝特權好野就真既

牌面係未應該十二之試練?紅巴同呢個技能有咩關係?
三度、落陽を迎えても(インウィクトゥス・スピリートゥス)
原著中最有用既技之一,作用正正就係復活

ネロの最期
一説には、ネロが自害した三日後、一人の兵士がネロの亡骸におそるおそる外套をかけると、「遅かったな。だが、大儀である」と、最後の言葉を遺したとも言う。
復活SKILL「三度、落陽を迎えても(インウィクトゥス・スピリートゥス)」はこの逸話を基にしていると思われる。
T.K. 10:05 AM 09-16-15
原來有關系,漫畫無用過www
代官 10:18 AM 09-16-15
Ccc果時好似無用過
開完黃金劇場都係告白劍連轟
鈴蘭 10:58 AM 09-16-15
作者: 代官:
Ccc果時好似無用過
開完黃金劇場都係告白劍連轟
CCC無咩需要用 因為CCC本身易玩左咁多
但Extra本篇中期唔用難易度高好多
代官 11:26 AM 09-16-15
無印都係推爆筋力gogogo
可能用紅s時已經三週繼承晒禮裝
比其他兩隻易打好多
gingq7 03:06 PM 09-16-15
竟然準時入倒game
gingq7 03:08 PM 09-16-15
30AP拎混沌の爪, 太好了...
T.K. 03:11 PM 09-16-15

無里頭的阿提,中了是開心啦
一如所料羅馬祭,幾好:0)
蒼穹的天空 03:13 PM 09-16-15
中左4星修女, B狐, 塔姐 尼祿真係有UP??
--------
一講就中左.... 係唔係可以收工了
意外地一Pack中咁多野....
gingq7 03:14 PM 09-16-15
嘩, 5AP拎的禁斷之頁竟然係有5張, 我有眼花嗎?
hyakki 03:15 PM 09-16-15
庄司痴左線?
定係間公司比閃閃承包左...
stcdavidhk 03:19 PM 09-16-15
終於有鬼燈2突B狐
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 63 113 153 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 173 213 263 663 1163  ... 最後

返回主題版面