Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 03-23-13, 02:20 AM   #1151
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
咁得閒嘅?
發生嘜事?
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-13, 01:35 PM   #1152
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
收住一本先,個code就咁印係書帶後面,唔係通販直送真係有啲危險。

劇透...
唔好睇少喱部吉,佢成TEAM人俾雷電搞掂哂,剩底佢單挑生擒雷電,雖然當時對方係單手+彈盡。

此篇文章於 03-23-13 01:40 PM 被 高級嘍囉 編輯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-13, 01:42 PM   #1153
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
收住一本先,個code就咁印係書帶後面,唔係通販直送真係有啲危險。
good job~

code 用得末? 琴日試仲末得...

EDIT : 用到了..

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 03-23-13 11:42 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-13, 07:38 PM   #1154
TCS_disable
我有車車~

課金機&武器使唔使用開發Point買能源先用到?
舊 03-24-13, 08:41 PM   #1155
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
課金機&武器使唔使用開發Point買能源先用到?
開發完,再課金,之後就用得了

edit : 假的

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 03-25-13 07:53 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-13, 12:44 AM   #1156
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
練緊大魔,都唔係咁難遮,仲好勁
原來我平時係同D咁既怪物戰鬥
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-13, 12:55 AM   #1157
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Kain 查看文章
練緊大魔,都唔係咁難遮,仲好勁
原來我平時係同D咁既怪物戰鬥
太飄.... 相反用陸吉幾乎嘜機都KO過
舊 03-30-13, 01:02 AM   #1158
Kain

引用:
太飄.... 相反用陸吉幾乎嘜機都KO過
講自護你講咩陸吉
自護除左大魔無部用得
已經放棄左渣改B既可能性
舊 03-30-13, 01:04 AM   #1159
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Kain 查看文章
講自護你講咩陸吉
自護除左大魔無部用得
已經放棄左渣改B既可能性
我係傭兵,陣營係我黎講無意思

陸吉 定 渣S 係我手上,就係 高達 同 馬沙專用機
舊 03-30-13, 01:08 AM   #1160
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
我係傭兵,陣營係我黎講無意思

陸吉 定 渣S 係我手上,就係 高達 同 馬沙專用機
我當初集中資源喺聯邦,依家想玩自護都冇人同我玩,因為啲機LV太低。
舊 03-30-13, 01:13 AM   #1161
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
我當初集中資源喺聯邦,依家想玩自護都冇人同我玩,因為啲機LV太低。
我用埋d基本機同d特化機對撼左成個半月

而家先去到課金樽頸位
舊 03-30-13, 05:36 AM   #1162
kit_cody
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
新人留名

psn:kitcody1990(少佐10)

舊 04-01-13, 04:34 PM   #1163
CARO
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
唔知點解我一入GAME就自動跳左去480P,有冇人都係咁
CARO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-13, 08:46 PM   #1164
Kain

痴線,完場淨幾秒
我用重大魔,有部量產大炮(滿血)過黎射我(附近仲有其他敵機追殺我)
我都滿血,見就完場我又殺過去
中左我第一炮停左我補SF,之後佢莫名奇妙咁溶左
剛好完場望下身邊有另一部重大魔,然後依稀記得仲有團光射過去
睇RESULT先知係狙渣,打個陣唔記得
周圍咁多機3條友咁岩MARK住果部,一下硬直就俾人溶左,死條友都幾慘
舊 04-02-13, 10:49 AM   #1165
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
t-tonegawa

又係爆一部之後坐戰車四圍遊既臥底

雖自稱愛用語言日文但獎盃表就得呢隻係日式game

此篇文章於 04-02-13 10:54 AM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-13, 04:25 PM   #1166
Kain

■次回アップデート予定
4月4日(木)14:00~ 新しいモビルスーツの追加を含むアップデートを実施予定です。

[ユニット関連]
・新規モビルスーツの追加(連邦軍1機、ジオン軍1機)
・一部パラメーターの調整
[兵装関連]
・新規主兵装の追加
・一部パラメーターの調整
舊 04-03-13, 12:02 AM   #1167
Kain

課金完部機出唔到,求救
舊 04-03-13, 09:57 PM   #1168
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

sikoru810

千載難逢,玩左27x日都未見過咁精靈既player

軍事基地場,我地大軍攻到人家本營果時,別慟隊放個炸彈岩岩爆左
看似一切正常

但之後我見佢部機仲有6xxx血既情況下,唔知做咩棄左機仲飛左去炸彈位果邊
我心諗: 你唔係睇唔到人家條基地bar已經空血仲諗住放彈呀~

結果真係俾我算中,
條友好成功兼自以為好醒咁響無人理會既情況下到達炸彈位.
然後一副問候緊隻game係咪又傻q左咁研究左起碼成min
研究到我軍除左佢之外都死晒先醒水原來個基地已經有第個炸左後,先死死氣咁飛去坦克位度

就係咁起碼成廿~三min打少一個既情況下結果輸7xx收場

我好懷疑佢究竟係臥底定真心

---------------------------------------------------------------------

對面太貪心la

諗住5xxx:4xxx安全就諗住封埋據點斷最後希望
點知封唔到之餘仲送左兩部空機俾我地凌遲
然後到我地4條友捕住佢地個據點...
完場5xxx:6xxx

此篇文章於 04-03-13 11:56 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-13, 10:23 PM   #1169
Kain

YEAH,擊墜數最新記錄11部
用RX-78-1,最後一分2分鐘成班人塞左對面個據點,一落就俾人炮轟,之後我就左右左
最後一分鐘起碼打左6部

之前記錄係10部,200COST房山岳,我方4汎1格定支,對面5隻蟹
我用最強COST/PER既GM改食左10隻
舊 04-04-13, 04:33 AM   #1170
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: chow263 查看文章
我好懷疑佢究竟係臥底定真心
二等兵就放過佢啦
舊 04-04-13, 08:00 AM   #1171
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
二等兵就放過佢啦
少尉黎

舊 04-04-13, 02:18 PM   #1172
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: chow263 查看文章
少尉黎
上2ch晒佢朵啦
舊 04-04-13, 03:03 PM   #1173
高級嘍囉
Crazy Gamer

估佢唔到喎。

Ver.109.199.65.255 詳細

[ユニット関連] アップデート内容一覧
【 格闘タイプ 】
■ジオン
・[ ザクⅡFS型(シン・マツナガ機) ]の性能を強化
・[ イフリート改 ]のリスポーン時間を調整
[兵装関連] アップデート内容一覧
【 格闘系兵装 】
■ジオン
・[ 大型ヒート・ホーク ]の威力を強化
・イフリート改用[ ヒート・ソード ]の格闘連撃時のダメージを調整
【 ミサイル系兵装 】
■連邦
・[ ミサイル・ランチャー ]の弾速を若干強化、爆発ダメージの性能、リロード時間を調整
・[ GS2用スナイパー・ライフル ]の威力、性能を強化
■ジオン
・[ ビッグ・ガン ]の射程を延長
【 ビーム系兵装 】
■連邦
・[ ビーム・ガン ]の性能を強化
■ジオン
・[ ビーム・キャノン ]の威力、性能を強化

此篇文章於 04-04-13 07:23 PM 被 高級嘍囉 編輯。
舊 04-04-13, 10:56 PM   #1174
Kain

EF可以用GIANT BZ,自護終於有輕巧型汎用
舊 04-05-13, 02:05 AM   #1175
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

無料新高

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 07:48 PM

手機版 | APP版