Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2019年8月四場馬戲 VOL.15
anyone 06:03 PM 02-17-20
等開放結婚到時再r張卡copy
Famitsubasa 05:38 PM 02-20-20
岩岩拎返個imgur account 順手upload埋

舞鶴砲雷

TANAKA桑幾時實裝

三年前

三年後

推特見有人講先識去

前夜祭 規矩係可以帶一支同艦c 艦娘等有關既飲品
因住有人帶左呢支去

學識左抄捷徑

吹雪咁既樣

罰GAME

anyone 06:20 PM 02-20-20
下年希望去到
leotam3 06:37 PM 02-21-20
而家RANKING排66(3942分),
已經打晒戰果, 好唔好繼續刷(平日1X~2X分),
定係放棄算
Squall-Lucifer 06:59 PM 02-21-20
作者: leotam3:
而家RANKING排66(3942分),
已經打晒戰果, 好唔好繼續刷(平日1X~2X分),
定係放棄算
要KEEP住前100就要每日打成100分
前500......最好每日打30~40分
leotam3 09:15 PM 02-21-20
作者: Squall-Lucifer:
要KEEP住前100就要每日打成100分
前500......最好每日打30~40分
即係可以放棄前100
解脫IS GOOD
Squall-Lucifer 09:40 PM 02-21-20
即係可以放棄前100
解脫IS GOOD
今個月武漢肺炎的關係好多大陸人在刷戰果,再加上戰果炮越來越多,要入前100越來越難
leotam3 11:19 PM 02-23-20
今個月武漢肺炎的關係好多大陸人在刷戰果,再加上戰果炮越來越多,要入前100越來越難
今日1400仲係排67, 如果呢幾日跌到落去100就唔追啦\
反正而家個分就算完成唔打都應該夠前500
leotam3 09:17 PM 02-25-20
爭緊入2群,
而家排68, 點知而家LOGIN SERVER DOWN, 入唔到,
安心放棄2群
Squall-Lucifer 09:25 PM 02-25-20
爭緊入2群,
而家排68, 點知而家LOGIN SERVER DOWN, 入唔到,
安心放棄2群
用VPN看看入唔入到,因為被DDOS的關係,DMM那邊好像開了一些防禦手段
leotam3 09:44 PM 02-25-20
用VPN看看入唔入到,因為被DDOS的關係,DMM那邊好像開了一些防禦手段
一向用緊烤曲奇直入\
P.S. 連APPS都入唔到
Squall-Lucifer 09:53 PM 02-25-20
一向用緊烤曲奇直入\
P.S. 連APPS都入唔到
我用POI的烤曲奇一直沒事,看官方聲明,再咁搞落去可能全面BAN海外IP
leotam3 09:59 PM 02-25-20
我用POI的烤曲奇一直沒事,看官方聲明,再咁搞落去可能全面BAN海外IP
有冇LOGOUT過?
好似係DMM LOGIN SERVER DOWN
Squall-Lucifer 10:03 PM 02-25-20
有冇LOGOUT過?
好似係DMM LOGIN SERVER DOWN
沒登出/F5過

不是DMM那邊的登入系統就是C2的艦的最外層Server
leotam3 10:04 PM 02-25-20
沒登出/F5過

不是DMM那邊的登入系統就是C2的艦的最外層Server
今個月可以安心入3群啦\
難得有DD機會入2群
Squall-Lucifer 10:15 PM 02-25-20
今個月可以安心入3群啦\
難得有DD機會入2群
擔心一下以後網頁版和APPS版都要掛VPN才能登入好過.....
烤曲奇可能不再有效之餘,電話apps版可能要長掛VPN
leotam3 10:20 PM 02-25-20
擔心一下以後網頁版和APPS版都要掛VPN才能登入好過.....
烤曲奇可能不再有效之餘,電話apps版可能要長掛VPN
DMM都受外國客, 我諗冇咁易BLOCK......

至多以後唔打RANKING同EVENT打丙算
leotam3 10:47 PM 02-25-20
有冇VPN推介?

不過MISS左一日, 應該3群確定\
leotam3 10:58 PM 02-25-20
終於搵到VPN入到去, 不過已經冇左2個鐘
Squall-Lucifer 11:23 PM 02-25-20
StrongVPN和PrivateInternetAccess兩個付費VPN都可以考慮一下
anyone 05:15 PM 02-26-20
又去返5-6年前咁玩
入到去斷vpn
Squall-Lucifer 05:24 PM 02-26-20
Windows 10個內建VPN功能幾好用,只是VPN Server仍要找老地方的
leotam3 06:58 PM 02-26-20
琴日冇打2個鐘, 今日1400跌到去78,
同2群線差150分, 已經冇晒戰果炮,
係唔係可以放棄
Squall-Lucifer 07:29 PM 02-26-20
琴日冇打2個鐘, 今日1400跌到去78,
同2群線差150分, 已經冇晒戰果炮,
係唔係可以放棄
電話暫時可以去巴哈看看GoToBrowser
電腦就用VPN頂一頂,登入和F5那一下才要用而已
leotam3 08:37 PM 02-26-20
電話暫時可以去巴哈看看GoToBrowser
電腦就用VPN頂一頂,登入和F5那一下才要用而已
電話我試過, 都係開始一下連VPN就得,
LOGIN左就可以斷左佢
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面