Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-14-13, 03:34 PM   #976
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
store 有禮物送...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 03:34 PM   #977
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
已UPDATE,可以入場
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 03:45 PM   #978
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
要打一場先可以入到Hanger。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 03:48 PM   #979
Kain

第一場用163BOOST既老虎散步先
舊 02-14-13, 03:59 PM   #980
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: NoxHY 查看文章
佔據望旗桿底個地座 拆/裝彈望支管 最好離半至一個人身位(據點5-6人身位都得) 咁就唔會有問題
問題個位太細... 同埋會俾部 MS 個 搭乘 動作 Override 左
近一個禮拜前,我第一次去到敵Base,轉左幾次位, Set 極都 Set 唔到粒炸彈, 幾咁絕望

而家當然無問題啦
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 04:02 PM   #981
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: chow263 查看文章
用曲線角度黎睇係咪100日圓=500p
唔好再曲d
舊 02-14-13, 04:39 PM   #982
Kain

大平地比起其他MAP打得仲瘋狂
打到手抽筋再睇時間仲有3分鐘
舊 02-14-13, 04:59 PM   #983
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: Kain 查看文章
大平地比起其他MAP打得仲瘋狂
打到手抽筋再睇時間仲有3分鐘
好難打 OTL
舊 02-14-13, 05:29 PM   #984
Kain

話咩大直路跑道最岩狙機,根本就圍住間屋混戰
舊 02-14-13, 05:44 PM   #985
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: Kain 查看文章
話咩大直路跑道最岩狙機,根本就圍住間屋混戰
混戰中根本唔得閒理天台上嘅敵機。遅啲摸熟左有咩狙擊位就多啲玩法。
舊 02-14-13, 06:19 PM   #986
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
一般整備兵會唔會過化左些少

幫隻兔仔+近距離slot要48hour 40%成功率 6900P

軍事基地C點應該是兵家必爭地....

此篇文章於 02-14-13 06:31 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 06:21 PM   #987
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:

幫隻兔仔+近距離slot要48hour 40%成功率 6900P
我打左兩場已經減到剩返24小時。
舊 02-14-13, 06:41 PM   #988
Kain

引用:

軍事基地C點應該是兵家必爭地....
邊個PT其實無影響,班友一亂戰就不斷係果個位死>過去再打
舊 02-14-13, 06:50 PM   #989
TCS_disable
我有車車~

個戰場實況係...

要阻止敵兵搶 Plant C, 問題果度只有 支援以外嘅機可以衝入去...
上頂呢個... 你引到班人過黎打先會有佢利用價值...最大問題係... 支援機要上去, 要預好多時間...

結果打下打下就會變左打無人都市咁打...

學Kain話齋, 邊度有走失嘅自己人就邊度有敵機...
通常去到咁已經講緊成千分差距....

此篇文章於 02-14-13 06:58 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 02-14-13, 06:56 PM   #990
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
等 Gundam FA,

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 07:01 PM   #991
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
個戰場實況係...

要阻止敵兵搶 Plant C, 問題果度只有 支援以外嘅機可以衝入去...
上頂呢個... 你引到班人過黎打先會有佢利用價值...最大問題係... 支援機要上去, 要預好多時間...

結果打下打下就會變左打無人都市咁打...

學Kain話齋, 邊度有走失嘅自己人就邊度有敵機...
不常去到咁已經講緊成千分差距....
對汎機黎講,屋仔C真係好好玩,炮機射唔到你,格機衝唔到埋黎,得閒可以抽下水,已方佔優可以衝出去,唔啱又可以走返入去。

如果C被佔而雙方分數差距唔大,正路應該另覓戰場。

此篇文章於 02-14-13 07:07 PM 被 高級嘍囉 編輯。
舊 02-14-13, 07:06 PM   #992
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
如果C被佔而雙方分數差距唔大,正路應該另覓戰場。
結局未走晒去 B 同 D 開片

問題係... 呢隻Game有腦嘅, 邊會夠膽整四部汎用機黎Cover 一隻兵蟻
絕對唔會囉

我打部 MS 仲可能快d...

除非如果佢係用機體做佔據, 呢個位就真係好玩
又或者將佔據分改做100

此篇文章於 02-14-13 07:09 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 02-14-13, 07:15 PM   #993
高級嘍囉
Crazy Gamer

應該係屋仔C上面加個天窗俾人仔玩空降。
舊 02-14-13, 07:20 PM   #994
TCS_disable
我有車車~

好老實... 開發班友唔太識整呢類Game
舊 02-14-13, 10:25 PM   #995
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
store 有禮物送...
係咪只係送2張手配書?

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 10:43 PM   #996
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: gsw 查看文章
係咪只係送2張手配書?
就係咁多
舊 02-14-13, 10:44 PM   #997
高級嘍囉
Crazy Gamer

打左幾場基地,睇嚟要再漫步多一兩次仔細觀察一下有冇人仔秘道。

你哋通常會讚邊個?

此篇文章於 02-14-13 10:54 PM 被 高級嘍囉 編輯。
舊 02-14-13, 11:00 PM   #998
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
就係咁多
入STORE咩都冇睇就按買.
之後完全搵唔番送咩,DLLIST到又唔見麻.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-13, 11:11 PM   #999
Kain

引用:
打左幾場基地,睇嚟要再漫步多一兩次仔細觀察一下有冇人仔秘道。

你哋通常會讚邊個?
貢獻第一果個
舊 02-14-13, 11:32 PM   #1000
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:

你哋通常會讚邊個?
排第1 or 決定勝負關鍵的那位[e.g放炸彈,完場10秒殺到人逆轉]
贏左既前提下

其實我想話讚我果位優先

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 07:00 PM

手機版 | APP版