Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
電視遊戲討論版>Dead or Alive 6 | PS4/XB1/Steam | 發售中
ComeLOLoh 12:37 AM 06-16-18

1pi 06:30 PM 06-16-18
作者: ComeLOLoh:
條片睇完
入面啲留言唔錯
小昭Teddy 09:29 PM 06-16-18
其實完全唔明做乜搞到唔搖, 個個鐵奶罩咁硬晒咪仲唔自然.

要做好遊戲性, 拳拳到肉同搖乳冇衝突丫

完全唔明
wingsiu11 11:36 PM 06-16-18
冇乳搖,要觀望下,買既話ps4版唔考慮,會入pc版
TSZ 12:31 AM 06-17-18
距無話完全唔搖既, 不過老實講, 講起DOA我就諗大部份人第一時間都係諗倒搖, 距玩左甘多集先話"從良"... 一時三刻我諗難D
JoJo 12:39 AM 06-17-18
作者: TSZ:
距無話完全唔搖既, 不過老實講, 講起DOA我就諗大部份人第一時間都係諗倒搖, 距玩左甘多集先話"從良"... 一時三刻我諗難D
當年doa跑得出就係因為有得摇 依家同我講唔搖 簡直忘本
小昭Teddy 01:02 AM 06-17-18
最搞笑係當其他3D格GAME都搖既時候, 佢同我話唔搖

好懷念爛面佬
ComeLOLoh 01:09 AM 06-17-18
當年唔洗話跑唔跑出添啦,DOA1係全世界第二隻繼VF之後既3D格鬥game。
SS/PS1 DOA1當年不知幾好賣

當初有得搖絕對係參考左SNK既不知火舞
歌絲˙暮斯 01:32 AM 06-17-18
係真唔係?

Virtual Fighter 1993
Tekken 1994
Dead or Alive 1995
Soul Edge 1995

求奇 google 下咋

Btw, 公道 d 講正常人係會搖少少既, 完全唔搖先除非係洗衫板既姐
由手機版發出
TSZ 02:03 AM 06-17-18
作者: ComeLOLoh:
當年唔洗話跑唔跑出添啦,DOA1係全世界第二隻繼VF之後既3D格鬥game。
SS/PS1 DOA1當年不知幾好賣

當初有得搖絕對係參考左SNK既不知火舞
DOA不是96年嗎? 果時TEKKEN 2都出了
小昭Teddy 02:34 AM 06-17-18
闘神伝算唔算先???
ComeLOLoh 05:51 AM 06-17-18
作者: 歌絲˙暮斯:
係真唔係?

Virtual Fighter 1993
Tekken 1994
Dead or Alive 1995
Soul Edge 1995

求奇 google 下咋

Btw, 公道 d 講正常人係會搖少少既, 完全唔搖先除非係洗衫板既姐
由手機版發出

Oh,係嗎?小弟個時只有接觸過街機。所以唔清楚了。我錯
不過,當年第二隻接觸既街機3D 格鬥就係DOA了。
ComeLOLoh 06:32 AM 06-17-18

ComeLOLoh 06:53 AM 06-17-18
https://www.dualshockers.com/dead-al...medium=twitter

VV個d新女角色暫時DOA6無份
david 08:22 AM 06-17-18
作者: 小昭Teddy:
其實完全唔明做乜搞到唔搖, 個個鐵奶罩咁硬晒咪仲唔自然.

要做好遊戲性, 拳拳到肉同搖乳冇衝突丫

完全唔明

而家係裏拳FAR LEFT FEMINISM至上嘛,你睇O下蘿奶反系列傳統前後射燈都無曬O既時候,你就會明...

又其實,點解男角會坦胸露臂咁有傷風化O架....
Sar8 04:24 PM 06-17-18
唔打到爆衫不特止仲要封胸
suck望
harakuma 04:48 PM 06-17-18
同三國毛傷一樣, 想破舊立新, 點知破錯方向,

依係喎, 同一間公司喎, 無怪乎.
真!DC 05:05 PM 06-17-18
受到歐美壓力?
或者想分開路線賣肉留番比doax
由手機版發出
wing 05:07 PM 06-17-18
作者: 真!DC:
受到歐美壓力?
或者想分開路線賣肉留番比doax
由手機版發出

可能係電競壓力, 佢在訪問時都有提到.....

果時sf5都自我審查, 刪左好多野.
Sar8 05:14 PM 06-17-18
DOA點吸引到人玩電競

不過應該係將賣肉定位放左係手機/WEB DOAX
harakuma 05:18 PM 06-17-18
如果係咁, 咁仲簡單,

日版可搖, 歐美版不可搖

正如日版低血腥, 歐美全血腥咁

日版有馬, 歐美無馬

不過講起好似有單嘢係

之前3DS個DOA封面, 日版同美版唔同, 美版刪咗底褲
歌絲˙暮斯 05:32 PM 06-17-18
作者: wing:
可能係電競壓力, 佢在訪問時都有提到.....

果時sf5都自我審查, 刪左好多野.
E+ 呢個時勢,要搞得起個熱潮一定要吸引到泡菜打,tk 去到 5 先搞得起,sf 都要去到 4。

Doa 咁既款,得罪晒 d 紳士,要睇都可以去 SC (出埋スク水我都無乜抵抗力 ),又搞唔起電競,真係唔多樂觀。
由手機版發出
wing 06:08 PM 06-17-18
作者: Sar8:
DOA點吸引到人玩電競

不過應該係將賣肉定位放左係手機/WEB DOAX

不過諗起舊時.....doa係第一隻入到世界級電競的格鬥game. 十幾年前wgc係玩doa在先, 仲早過sf4同tk6
Sar8 07:27 PM 06-17-18
作者: wing:
不過諗起舊時.....doa係第一隻入到世界級電競的格鬥game. 十幾年前wgc係玩doa在先, 仲早過sf4同tk6
問題係你keep唔到就冇用
笑到最後才是贏家
大情大性武大帝 08:08 PM 06-17-18
好悶…D女又唔轉…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面