Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 01-17-16, 09:27 PM   #226
小草
God of Gamer
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
有無搞錯,咁多日先寫到咁劇本
直接用我前幾頁覺得出禁書傷害左13億人民既心未仲好
偷走咁多年,仲要係香港光明正大出書,咁都唔引渡
肯定係香港警犬包庇,快啲出黎遣責

舊 01-17-16, 09:31 PM   #227
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
香港d死老野仲話大陸做得好

d死野幾時死晒
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 09:48 PM   #228
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
港警包庇罪犯多年
特首仲話警察保倒香港安全

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 09:53 PM   #229
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 小草 查看文章
有無搞錯,咁多日先寫到咁劇本
直接用我前幾頁覺得出禁書傷害左13億人民既心未仲好
偷走咁多年,仲要係香港光明正大出書,咁都唔引渡
肯定係香港警犬包庇,快啲出黎遣責
咁就直接承認習總真的有咪咪情人了,不能啊

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 09:57 PM   #230
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我坐等另外四個係咪都車死人
其實直接D話洩露國家機密唔得咩。

舊 01-17-16, 09:59 PM   #231
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
姦淫擄掠殺人放火
李波:姦淫
桂明海:殺人
真係令人期待之後既發展

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 10:05 PM   #232
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: Kewellma 查看文章
我估台灣選完佢就會出番黎
真係選完之後有動作
不過係被自首
李波可能要等立會選完先被召妓
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 10:13 PM   #233
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 11:17 PM   #234
安安

註冊日期: Jan 2002
007 原來係寫實戲
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 11:30 PM   #235
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 尼路 查看文章
我坐等另外四個係咪都車死人
其實直接D話洩露國家機密唔得咩。
689只係話跟進李波事件,先有呢段故仔,
另外4個自生自滅中,應該無打算交稿佢4個犯咩事

舊 01-17-16, 11:32 PM   #236
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
作文完成1/5

不過佢到底叫乜名,同埋幾多歲....

其他3個(李波係嫖妓)又會衰乜呢
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 12:50 AM   #237
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
咁辛苦响全国揾到個同名同姓嘅人嘅案件, 但結果都係穿崩

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 01:23 AM   #238
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
名都唔同www
人地叫桂敏海www
佢叫桂民(明)海

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 01:30 AM   #239
T.K.
很黃很暴力

笑出國際
馮京當馬涼

被綁五子:五飛,我仲要「被」多少次才(ry

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 01-18-16 01:38 AM 被 T.K. 編輯。
舊 01-18-16, 01:56 AM   #240
T.K.
很黃很暴力

一段片換次衫係常識吧

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-18-16, 02:48 AM   #241
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
當你被綁架或身處險地被威脅時, 如何用一個暗號反映給人知道呢.. 就是.. 我是中国人..

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 08:21 AM   #242
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 小特特 查看文章
名都唔同www
人地叫桂敏海www
佢叫桂民(明)海
講胡語咪分唔到囉
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 09:16 AM   #243
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

呢單野愈描愈黑

點解唔簡單啲被自殺算,將佢運番入黎,個波俾番689執手尾

舊 01-18-16, 10:05 AM   #244
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
越描越黑好
咁大家更易分身邊咩人係唔用腦諗野既
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 10:09 AM   #245
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
生要見人, 死要見屍....到底而家5個人仲係唔係生存緊
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 10:31 AM   #246
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
晨咁早就聽到呢個故事...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 10:47 AM   #247
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
作野都作到甩甩漏漏
支那特色,硬係要人踢爆佢

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 10:49 AM   #248
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 小草 查看文章
呢單野愈描愈黑

點解唔簡單啲被自殺算,將佢運番入黎,個波俾番689執手尾
因為佢唔係要一件半件收聲, 係要阻嚇其他人.

舊 01-18-16, 10:53 AM   #249
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
作野都作到甩甩漏漏
支那特色,硬係要人踢爆佢
踢爆唔緊要, 最重要係有個人出黎講左就.

繼續食花生LA.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-16, 11:13 PM   #250
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

新一回李波話桂生係壞人,俾佢累死

最後結果會唔會桂生係大毒販,去泰國入貨

論壇跳轉

現在的時間是 08:24 AM

手機版 | APP版