Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
martinnitram 03:59 PM 10-01-13
作者: 亍 ◣:
想要converge 12 入面高達頭同G Sky 個no.
貓店 FB

*苔蘚* 11:30 PM 10-01-13
邊度有EXIA BB買?
大覺屋師真 10:06 AM 10-02-13
作者: martinnitram:
平過零食?
有無話有散款賣 (今集無上集o甘平均)? Converge 好似唔係好多地方有賣o甘 (炒到好貴另計...)
應該差吾多,主要係好近我公司,食飯時間都可以過去
佢只會入好少貨,散款我估都吾多剩.
大覺屋師真 01:42 PM 10-02-13
http://www.gashapon.jp/sp/products/d...4&prodid=14025
終於有官圖睇下.依家先留意到大魔兩款左手掌係吾同.難得喎笨大.
img

老餅忠誠度測試set
日本10月上旬,吾知我地今次又要等到11月幾多號先有呢
Rance 02:47 PM 10-02-13

martinnitram 08:22 PM 10-02-13
貓店 FB 話有賣 SD Next Saga 1
martinnitram 10:42 PM 10-02-13
作者: 大覺屋師真:
http://www.gashapon.jp/sp/products/d...4&prodid=14025
終於有官圖睇下.依家先留意到大魔兩款左手掌係吾同.難得喎笨大.
img

老餅忠誠度測試set
日本10月上旬,吾知我地今次又要等到11月幾多號先有呢
似乎又係單 A/B Set o甘好人
*苔蘚* 11:23 PM 10-02-13
買左exia-2,仲好唔好買exia-1?
我見都係共同模
martinnitram 10:24 AM 10-03-13
無圖
2014 年 1 月 NEXT SP03 金屬色
00, Raiser, X1, X2, Wing, Hi-Nu, Re-GZ (應該係 Next 15 個隻)
大覺屋師真 10:39 AM 10-03-13
佢SP隻金屬銀(姐係本身白色果d位)整好d啦唔該, 次次整到黑沈沈, 一pat深灰色真係唔覺係金屬色
如果00可以係金屬粉色就正
bbdaishogun 12:44 AM 10-05-13

以為會變天意GUNDAM,怎知是Strike Noir

暴君機兵超霸氣!
http://www.carddass.com/sdg/special/special14.html
J+1 03:49 AM 10-05-13
侍從騎士....比絲姬?!?!
由手機版發出
小嘉 04:25 AM 10-05-13
f90 三兄弟仲叫junior
亍 ◣ 08:00 AM 10-05-13
邊仲有叫jr.?

暴君機兵原型gp02???
小嘉 08:16 AM 10-05-13
作者: 亍 ◣:
邊仲有叫jr.?

暴君機兵原型gp02???
神速騎士f90 jr.
重甲騎士f90 jr.
神官騎士f90 jr.

fmptsrhk 11:38 AM 10-05-13
年資最深既圓卓騎士 - F90Jr.三兄弟
隻暴君機兵真係幾有氣勢
鳳熾魂 11:38 AM 10-05-13
F90原來三兄弟仲起度
bbdaishogun 12:51 PM 10-05-13
作者: 小嘉:
都已是大叔重叫junior
作者: J+1:
侍從騎士....比絲姬?!?!
由手機版發出
又似喎,其實原型機是那部?

ブリティス王国地方領主の息子,我估是幻影騎士RXF91的兒子吧~?
bbdaishogun 01:03 PM 10-05-13
事原:

http://www.carddass.com/sdg/special/special09.html
Aコース:海賊騎士クロスボーンガンダム~海賊団の隊長から新たな円卓の騎士の一人となった姿
「二人の皇子編」に登場した裏のありそうなこのキャラクターの新たな姿を公募!!

Bコース:新世界守護騎士ゴッドガンダム~守護神サンボーンと共に新世界を見守る守護騎士としての姿
「黄金神話」で外伝シリーズ通算1000枚目を迎えて公募したデザインのキャラ、今再び公募!

疑似結果....

騎士God Gundam 武者爆心丸化?
還我原本的騎士God

其實有冇講今次背後是誰搞鬼?騎士BANSHEE?
為什麼新世界還有邪惡?黃金神世界(騎士)和霸界神世界(聖傳)都融合左,之前就話黃金神未完全回復神身份和霸界神搞搞震都講得通,
但新世界都有守護神Sunborn看住,為何還有邪惡?聖傳世界D惡霸?但新神又唔理?像天宮神般不直接插手干涉?
大覺屋師真 01:49 PM 10-05-13
作者: fmptsrhk:
年資最深既圓卓騎士 - F90Jr.三兄弟
隻暴君機兵真係幾有氣勢
最慘年資咁深都仲係jr.
J+1 02:03 PM 10-05-13
作者: bbdaishogun:
tr-6

作者: 大覺屋師真:
最慘年資咁深都仲係jr.
算啦,呂布多老機師變成天帝都還是多老機師
由手機版發出
hitachi 04:14 PM 10-08-13
作者: bbdaishogun:
都已是大叔重叫junior

ブリティス王国地方領主の息子,我估是幻影騎士RXF91的兒子吧~?
量產F91?
J+1 04:25 PM 10-08-13
no off...安撞有騎士玩/
樓上app 區
http://www.gaforum.org/showthread.php?p=10539337
由手機版發出
asd65535 05:31 PM 10-08-13
作者: 小嘉:
呢個junior好似解"二世"
怪盜小G 07:29 PM 10-08-13
作者: 2dn:
ちーびー戦士
上年好似再版過。
早年最出名(炒價)無記錯係 no.11 聖龍騎士
岩岩貓店俾我買到9號$15

不過無8號
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後

返回主題版面