Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-25-16, 10:05 PM   #2551
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: J+1 查看文章
4隻手2000羊????

http://www.bandai.co.jp/candy/gundam...rge/uc0096set/
由手機版發出
佛光圈 + 4隻手 就收2000羊
加埋本體要5700羊

玩番我隻BB戰士算....

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-16, 10:59 AM   #2552
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-16, 11:26 AM   #2553
小嘉
The One

又要訂卡..
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-16, 11:41 AM   #2554
J+1
望過黎呀!!!!!!

解封

============

雷擊

http://hobby.dengeki.com/event/298536/
由手機版發出

此篇文章於 11-26-16 11:47 AM 被 J+1 編輯。
舊 11-28-16, 10:59 AM   #2555
J+1
望過黎呀!!!!!!

D膠落晒支鎗嗰邊

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2016/11/28/120000
由手機版發出
舊 11-28-16, 07:10 PM   #2556
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
fw隻新自護可唔可以除甲變番新安州???
冇就唔買了~
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-16, 09:39 AM   #2557
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 唔知叫咩名 查看文章
fw隻新自護可唔可以除甲變番新安州???
冇就唔買了~
官圖唔見話拆得, 但就咁睇圖又似拆得(又無理由只係得上半身, 而且新安洲都好耐無返出 Converge)

PS: Converge SP08 零食已見.
PS1: Converge #6 有無版友知係 1 set 6 隻定 8 隻? 睇官網就係 6 隻, 但係見精品開訂話係 6+2.
同埋係精品/孤扭訂貨, 到貨時訂 1 大盒 10 盒的話應該係無得開盒睇個配率?

舊 11-29-16, 02:07 PM   #2558
happy_treefd
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2013
呢排諗緊後追SDX大幻獸
想問有無大大知道佢係咪全膠?

舊 11-29-16, 02:23 PM   #2559
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: happy_treefd 查看文章
呢排諗緊後追SDX大幻獸
想問有無大大知道佢係咪全膠?
全膠
砌到我把幾火
輕輕掂一掂就成隻散晒
我好難先砌到個形放入櫃

舊 11-29-16, 03:10 PM   #2560
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: martinnitram 查看文章
PS1: Converge #6 有無版友知係 1 set 6 隻定 8 隻? 睇官網就係 6 隻, 但係見精品開訂話係 6+2.
同埋係精品/孤扭訂貨, 到貨時訂 1 大盒 10 盒的話應該係無得開盒睇個配率?
#6我係孤扭訂係6隻full set啊

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-16, 03:31 PM   #2561
happy_treefd
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
全膠
砌到我把幾火
輕輕掂一掂就成隻散晒
我好難先砌到個形放入櫃
咁慘情,咁嘅價出全膠,咁我要考慮下先
謝謝

舊 11-29-16, 03:32 PM   #2562
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
coverage 個個大盒都係O個幾隻架啦

其實我都唔明點解CONVERAGE D配率咁奇,永遠都係最無人想要O個D就最多隻,結果剩底哂D蟹款永遠都賣唔哂

此篇文章於 11-29-16 07:45 PM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-16, 12:15 PM   #2563
地獄黑仔王

引用:
作者: Rance 查看文章
coverage 個個大盒都係O個幾隻架啦

其實我都唔明點解CONVERAGE D配率咁奇,永遠都係最無人想要O個D就最多隻,結果剩底哂D蟹款永遠都賣唔哂
Converge 一向大盒有兩種配率吧? 心郁郁有o的想訂大盒 #06 (見個訂價 1 set 同 1 盒都係差唔多)

死款問題, 唔知精品孤扭點拆賣, 但見零食都係單一大盒拆一 set 咁賣, 有剩就散賣. 咁散賣o的死款就一定堆到山咁高
如果計得盡o的, 兩大盒唔同配率有機會齊到 3 set, 咁就無咁多死款了...

舊 11-30-16, 12:17 PM   #2564
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
#6我係孤扭訂係6隻full set啊
Thank
仲有幾日諗下落唔落坑
請問拎貨時有無得開大盒睇多邊幾隻?

舊 11-30-16, 02:18 PM   #2565
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: martinnitram 查看文章
Thank
仲有幾日諗下落唔落坑
請問拎貨時有無得開大盒睇多邊幾隻?
未訂過大盒所以吾知有冇得揀.
訂果時問下吧.,

相薄
舊 11-30-16, 02:46 PM   #2566
地獄黑仔王

引用:
未訂過大盒所以吾知有冇得揀.
訂果時問下吧.,
Thank, 行過問一先

舊 12-02-16, 07:40 AM   #2567
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

雷擊

http://hobby.dengeki.com/news/300178/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 03:12 PM   #2568
J+1
望過黎呀!!!!!!

繼續雷擊...

http://hobby.dengeki.com/news/297166/
由手機版發出
舊 12-02-16, 04:59 PM   #2569
大覺屋師真
The One

繼續無forte

相薄
舊 12-04-16, 09:12 PM   #2570
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
繼續無forte
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-16, 10:22 PM   #2571
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又好似高左咁?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 11:04 AM   #2572
J+1
望過黎呀!!!!!!

忍者exia...同勇者有冇關......?

http://www.yatate.net/sd-g/sdlw1.html
由手機版發出
舊 12-05-16, 11:41 AM   #2573
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
無咩關係,作品名係SD gundam忍風傳
隻gundam the gold係巴巴黎架嘛?做咩又變大砲又變坦克mode...

此篇文章於 12-05-16 05:47 PM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 05:04 PM   #2574
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
又好似高左咁?
其實依堆設定圖同之前發表果D無分別
睇番公開左果D實物圖, f嘅頭身比例其實都無咩大改
只係應肥嘅肥,應瘦就瘦.

相薄
舊 12-06-16, 12:53 PM   #2575
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
其實依堆設定圖同之前發表果D無分別
睇番公開左果D實物圖, f嘅頭身比例其實都無咩大改
只係應肥嘅肥,應瘦就瘦.
留名等限定
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 01:15 AM

手機版 | APP版